elderlane 16.10.09, 20:09 czyli takie. w które można grać podczas firmowego wyjazdu, żeby nie siedzieć i o pracy nie gadać, bo to odpoczynek ma być. znacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mason_i_cyklista Re: gry wyjazdowe 16.10.09, 20:51 eee, no to mogiła. w młodzieńczych wizjach jak seksowne baby dobiorą się same na imprezie to biegają przez cały wieczór w samej bieliźnie (albo i bez) bijąc się poduszkami. obowiązkowo w asyscie latającego pierza. Odpowiedz Link
elderlane Re: gry wyjazdowe 16.10.09, 20:54 to mi pomogłeś... ty myślisz, że moje starsze koleżanki poduszkami nawalać się będą? hm...wątpię.. Odpowiedz Link
lounger Re: gry wyjazdowe 16.10.09, 20:56 chyba ta sama "firma" co ja (aczkolwiek kilka wyjątków płciowych się znajdzie ;) ) proponuję piłkę ręczną :D Odpowiedz Link
elderlane Re: gry wyjazdowe 16.10.09, 20:59 jedziemy na jeden dzień na domki. i noc znaczy się.jakiś gril ma być, a w międzyczasie chcemy coś w-domkowego zorganizować.będą kalambury, ale to mało... i bez pierza proszę:P Odpowiedz Link
lupus76 Re: gry wyjazdowe 16.10.09, 21:03 Zamówcie sobie striptizerów. I zagrajcie w butelkę:) Odpowiedz Link
elderlane Re: gry wyjazdowe 16.10.09, 21:07 co będziemy płacić..może męszczyzny forumowe się zjadą? z butelkami? pełnymi na początek:))) Odpowiedz Link
elderlane Re: gry wyjazdowe 16.10.09, 21:17 noo..zgadza się.na forum są.a wy tam jako mężczyzny obce przyjedziecie:P Odpowiedz Link
elderlane Re: gry wyjazdowe 16.10.09, 21:26 no cóż...pewnie tańca striptizowego nie umiecie..trza się jakoś wykręcić...niech będzie..może na miejscu na coś zapolujemy:P Odpowiedz Link
lupus76 Re: gry wyjazdowe 16.10.09, 21:28 Tylko pamiętajcie: załadujcie gazowymi, nie ostrymi :D Odpowiedz Link
elderlane Re: gry wyjazdowe 16.10.09, 21:32 żeby potem można było ocucić i do tańca porwać. chociaż chyba ciężko będzie z jakimś jelonkiem śmigać.. Odpowiedz Link
lounger Re: gry wyjazdowe 16.10.09, 21:31 elderlane napisała: > może na miejscu na coś zapolujemy:P Tylko pamiętajcie że z bronią należy obchodzić się ostrożnie. I na naboje uważajcie :-P Odpowiedz Link
lounger Re: gry wyjazdowe 16.10.09, 21:09 nauka szydełkowani? :-P Na pewno sporo z Was ma jakieś oryginalne pasje - taniec brzucha, czy inne tańce, różańce ... Odpowiedz Link
wilowka Re: gry wyjazdowe 16.10.09, 21:22 Ja pierdzielę, co Wy z tym szydełkowaniem, myślićie, że ludzie ciekawszych rzeczy do roboty nie mają ? :P Odpowiedz Link
lounger Re: gry wyjazdowe 16.10.09, 21:25 takie małe warsztaty stepowania i integrują i bawią i uczą ... :-P Odpowiedz Link
conena Re: gry wyjazdowe 18.10.09, 14:12 fajna gra towarzyska o wdzięcznej nazwie "I've never..." każdy ma kielona przed sobą. wstaje pierwsza osoba i mówi "nigdy nie byłam na wyjeździe firmowym z samymi facetkami". kłania się. te co były juz na wyjeździe firmowym z samymi facetkami wypijają płyn z kielona. wstaje druga baba i mówi "nigdy nie rozebrałam się do rosołu na wyjeździe firmowym". kłania się. te, co kiedykolwiek rozebrały się do rosołu czy czegokolwiek na wyjeździe firmowym - wypijają płyn z kielonka. po każdej rundzie trzeba uzupelnic kielonki. Odpowiedz Link