kitek_maly 29.10.09, 22:29 Powiedział: masz ładną szyję i uszy. I usta. Na mnie robisz wrażenie. A po chwili zastanowienia dodał: Ale ja specyficznie oceniam urodę kobiet. Nie przepadam za sexbombami. Ahh te chłopy. :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hsirk Re: Zaraz się pochlastam :P 29.10.09, 22:39 1. wypoowiedz znamionuje albo kretyna, albo kolesia nie radzacego sobie ze swoim wizerunkiem 2. naprawde masz ladna szyje , uszy i usta, choc ja jestem pewnie najmniej wiarygodnym czynnikiem opiniotworczym Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zaraz się pochlastam :P 29.10.09, 22:42 Eeee no, przecież na żarty to piszę. :) Każdemu zdarzy się czasem coś palnąć. > 2. naprawde masz ladna szyje , uszy i usta, choc ja jestem pewnie > najmniej wiarygodnym czynnikiem opiniotworczym Oł dżizas. A to ja się Tobie kiedyś wysyłałam? :)) Odpowiedz Link
hsirk Re: Zaraz się pochlastam :P 29.10.09, 22:47 coz. kazdemu sie zdarza miec slaby dzien. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zaraz się pochlastam :P 29.10.09, 22:50 Nie-e, po prostu nie pamiętam. I nie pamiętam którą fotkę. :> Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zaraz się pochlastam :P 29.10.09, 22:58 Ha! Bo pewnie nie widać na niej uszu. :P Odpowiedz Link
catthe Re: Zaraz się pochlastam :P 29.10.09, 23:01 kitek_maly napisała: > > Ha! Bo pewnie nie widać na niej uszu. :P Kitku? Jak tam?(wiesz co wiesz;) Odpowiedz Link
8n Re: Zaraz się pochlastam :P 29.10.09, 22:40 pokaz szyje uszy i usta! ja dzisiaj slyszalam od tych starcow ze mam nietypowa urode co chyba znaczylo ze jestem potworem. moze to przez mikrousta. wolalbys byc sexbomba? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zaraz się pochlastam :P 29.10.09, 22:45 > pokaz szyje uszy i usta! Wstydzę się. :) > wolalbys byc sexbomba? Nie-e. Odpowiedz Link
hsirk Re: Zaraz się pochlastam :P 29.10.09, 22:49 oni chcieli powiedziec, ze jestes w ogole nietypowa, ale skoro nie mozna bylo tego przyczepic do merytoryki, mysieli znalezc cos w zamian... Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 07:53 > Powiedział: masz ładną szyję i uszy. I usta. Na mnie robisz wrażenie. Tak dobrze zaczynał(choć mało to wszystko wyszukane)... > Nie przepadam za sexbombami. ...I wszystko spie%&%&ił :) Ale może to jest jakiś sposób. Bo przecież gdyby poprzestał na komplementowaniu twojej szyi to przeszłabyś do tego na porządku dziennym, a tak się głowisz co z tym zrobić. Czyli facet jest w twojej głowie, a to to mu chodziło... Odpowiedz Link
whereisnemo Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 08:23 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > > Nie przepadam za sexbombami. > > ...I wszystko spie%&%&ił :) Dokładnie o tym samym pomyślałem;) Spie%&%&ił to koncertowo. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 09:03 > Ale może to jest jakiś sposób. Bo przecież gdyby poprzestał na komplementowaniu > twojej szyi to przeszłabyś do tego na porządku dziennym, a tak się głowisz co z > tym zrobić. Czyli facet jest w twojej głowie, a to to mu chodziło... Aaa to już rozumiem czemu kiedyś mi napisałeś, że małe piersi są ładne i mam się nie przejmować. :P A tak poważnie, to się tym nie przejmuję. Jakbym się przejmowała, to bym na forum o tym nie pisała, tylko zapłakała rzewnie w rękaw czy coś w tym stylu. :P Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 09:15 > Aaa to już rozumiem czemu kiedyś mi napisałeś, że małe piersi są > ładne i mam się nie przejmować. :P Ale kiedy małe piersi są naprawdę ładne. Tak same z siebie :) A on powiedział ci nie wprost że jego zdaniem jesteś mało seksowna. Najlepsze jest to że zapewne nawet nie zdaje sobie z tego sprawy - wydaje mu się że to był taki komplement, lekko tylko zanegowany :D Odpowiedz Link
whereisnemo Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 09:23 > Najlepsze jest to że zapewne nawet nie zdaje sobie z tego sprawy - > wydaje mu się że to był taki komplement, lekko tylko zanegowany :D Lekko? Lekko? Pojechał po całości:) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 09:31 > Lekko? Lekko? Pojechał po całości:) Myślisz że o tym wie? Nie znam kitka, ale żeby ten gość zrozumiał swoja "gafę", to musiałaby się odwrócić na pięcie i pójść sobie. Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 09:35 korekta gramatyczna - "kitek musiałaby..." Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 17:06 > A on powiedział ci nie wprost że jego zdaniem jesteś mało seksowna. Eeee no weź. :))) A ja to zrozumiałam inaczej. Że nie jestem seks bombą, bo sama też uważam, że osoba o figurze 90-60-90 (ja :P) nie może mieć takich krągłości, żeby ją uznać za seks bombę. Co nie znaczy, że nie może być seksowna. :P Poza tym po tym jak palnął, to mu odpowiedziałam, że dzięki za szczerość i się zreflektował. Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 18:40 > nie może mieć takich krągłości, > żeby ją uznać za seks bombę. > Co nie znaczy, że nie może być seksowna. :P Boś ty seks-snajperka. Precyzyjnie do wyznaczonego celu i co strzał to trup :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 19:25 Skąd wiesz? :PP Czyżbyś widział mnie kiedyś w akcji? ;) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 19:27 Na szczęście nie, bo w przeciwnym wypadku leżałbym martwy. Albo przynajmniej na kolanach u Twych stóp... :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 19:42 :)) Aż sama jestem ciekawa wyniku tego pojedynku. :P Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 19:51 > Aż sama jestem ciekawa wyniku tego pojedynku. :P Nom, bo to taki pojedynek gdzie każdy wygrywa, niezależnie od tego czyje na górze(nomen omen) :) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 20:01 > Do przerwy 1:1? ;) Nie wiem jak Ciebie, ale mnie stać na minimum 3:3 :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 20:03 Zapowiada się ostra walka... ;) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 20:08 > Zapowiada się ostra walka... ;) Raczej nie... Już się tak Kitku kiedyś słowem bawiliśmy, a ja nie lubię się powtarzać(w każdym razie jeśli chodzi o gadanie... :) ). Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 20:10 Rozumiem, że niniejszym mnie rzucasz? :P Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 20:17 > Rozumiem, że niniejszym mnie rzucasz? :P Mhm... Najchętniej na łoże... Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 20:18 Znowu zaczynasz. :) A potem znów rzucić. I to publicznie! Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 20:23 Tam od razu publicznie. Rozejrzyj się - na forum teraz nikogo nie ma, nikt nie patrzy... Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 20:32 Eee no nie wiem. Ja się czuję obserwowana. :> Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 20:36 > > Eee no nie wiem. Ja się czuję obserwowana. :> Tak? ;> Zapomniałaś tylko napisać czy to na ciebie działa :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 20:39 Przecież nie napiszę na forum, że tak. :P Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 21:22 Nie musisz od razu na forum. Ale ze szczegółami proszę... Odpowiedz Link
taktylkonachwilke Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 22:02 Zdjecia, zdjecia prosze :P Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 22:05 Znaczy się - zdjęcia kopulacji? :> Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 22:10 > Znaczy się - zdjęcia kopulacji? :> Kitku - jak udało ci się złapać o który post chodzi "jatylkonachwilę"? Bo ja nijak nie łapię się w strukturze drzewka wątkowego. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 22:42 Właśnie się nie udało. :P Gdzieś się wstrzeliła w naszą dyskusję o kopulacji, to rozumuję, że chce to zobaczyć. ;) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 22:44 > Gdzieś się wstrzeliła w naszą dyskusję o kopulacji, to rozumuję, że chce to > zobaczyć. ;) Ja akurat bym nie chciał... ...Oczy możesz mi zawiązać :D Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 22:50 > > A ja sobie lubię popatrzeć. :> Nie ma sprawy - Tobie dla symetrii zwiążemy ręce :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 23:14 Hm. Nie. :) Mam inną koncepcję. Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 23:26 > Hm. Nie. :) Mam inną koncepcję. Słucham... w żadnym wypadku nie zamierzam się z tym związywaniem narzucać, to tak samo w dyskusji wyszło. Czekam na koncepcję. Bo o anty to pewnie ja będę musiał zadbać. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 23:34 Jak wiązać, to porządnie, tj. tylko jednego człowieka - i wykorzystać. ;) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zaraz się pochlastam :P 30.10.09, 23:37 > Jak wiązać, to porządnie, tj. tylko jednego człowieka - i wykorzystać. ;) > brrrrr, dobrze że dodałaś "i wycisnąć do ostatniej kropli" Odpowiedz Link
hsirk hm 30.10.09, 21:39 ja tez nie przepadam za seksbombami. ja tylko lubieje duze cycki, zgrabne tylki i nogi oraz mile buzie Odpowiedz Link
kitek_maly Re: hm 30.10.09, 22:05 Nosz ile można... Przecież ja w ogóle nie mam cycków! Wrr. Odpowiedz Link
hsirk Re: hm 30.10.09, 22:13 aha. zapomnialem, ze niektorzy nazywaja to piersiami ale popatrzylem z google, co nie klamia i wygladaja podobnie przynajmniej niektore images.google.pl/images?hl=pl&source=hp&q=cycki&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w&gbv=2&aq=f&oq= Odpowiedz Link
hsirk Re: hm 30.10.09, 23:11 no dobrze. akceptuje. piersi, piersi, piersi, piersi, cyc... ekh... piersi, piersi !!! Odpowiedz Link
hsirk Re: hm 30.10.09, 23:13 kitek nie lubi cyckow, kitek lubi piersi, kitek nie lubi cyckow, kitek lubi piersi, kitek nie lubi cyckow, kitek lubi piersi, kitek nie lubi cyckow, kitek lubi piersi, kitek nie lubi cyckow, kitek lubi piersi, kitek nie lubi cyckow, kitek lubi piersi, kitek nie lubi cyckow, kitek lubi piersi, kitek nie lubi cyckow, kitek lubi piersi, kitek nie lubi cyckow, kitek lubi piersi !!! a duze masz piersi ? Odpowiedz Link