milleniusz 03.11.09, 21:46 Trzeba będzie też przestać czytać. Gratulacje w sukcesywnym zamoderowywaniu niegdyś całkiem żywego forum! :] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niski.oktan Re: No to 03.11.09, 22:31 A ty coś za jeden? Nie uczyli, że trzeba się przedstawić w nowym miejscu? >:( Odpowiedz Link
wiarusik Re: No to 03.11.09, 22:33 widzisz milek-trochę cię tu nie było i twoi koledzy zapomnieli o tobie brutalna rzeczywistość Odpowiedz Link
8n Re: No to 05.11.09, 19:48 nic. z pospolitym i qw rżniemy się po kątach, i będziemy też ciąć was wszystkich, jak leci. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: No to 05.11.09, 21:21 A ja zaprzeczam, że podoba mi się pan z Manchesteru. Poza tym ma na imię Maciej, więc mnie się już zapala awaria... aaaa, no i ten... on śpiewa, ze nie chce na pierwszej randce... Ale ja nic nie wspominałam o randce :DDD (PS Mam nadzieję,że Szaro tego nie drukuje, by mnie upokorzyć :) Odpowiedz Link
lacido Re: No to 05.11.09, 21:28 a istniej możliwość żeby zamiast ciecia załapać się na to pierwsze? ;) Odpowiedz Link
catthe Re: No to 06.11.09, 13:15 lacido napisała: > a istniej możliwość żeby zamiast ciecia załapać się na to pierwsze? ;) :D To forum jest pełne zboczeńców:P Odpowiedz Link
lacido Re: No to 06.11.09, 16:39 e tam od razu zboczeńców, nic co ludzkie nie jest mi obce ot co :DDD Odpowiedz Link
catthe Re: No to 05.11.09, 15:24 Dopiero teraz Cię zauważyłam! Oraz nie bój nic, nie będzie tak źle jak myślisz, pesymisto!;) Odpowiedz Link
catthe Re: No to 05.11.09, 18:52 liisa.valo napisała: > Ale czy jego ktoś zmusza do czytania? Liiso, nie bądź niemiła:P Kochajmy wszystkich ludzi pomimo ich wad. Kochajmy ich nawet wtedy jak marudzą lub nie mają tej cholernej miseczki C! Odpowiedz Link
liisa.valo Re: No to 05.11.09, 18:57 No, ja z tym kochaniem wszystkich jednak bym uważała :) Poza tym, Catthe, zadałam tylko pytanie, a wszyscy się zaraz dopatrują złośliwości i "niemiłości". Zupełnie jak wszyscy słyszą sarkazm, kiedy mówię, że uwielbiam żonę Michała Ruciaka :P Chyba mam opinię jakiejś sarkającej baby :D Odpowiedz Link
catthe Re: No to 05.11.09, 19:08 liisa.valo napisała: > No, ja z tym kochaniem wszystkich jednak bym uważała :) > > Poza tym, Catthe, zadałam tylko pytanie, a wszyscy się zaraz dopatrują > złośliwości i "niemiłości". Zupełnie jak wszyscy słyszą sarkazm, kiedy mówię, ż > e > uwielbiam żonę Michała Ruciaka :P Chyba mam opinię jakiejś sarkającej baby :D Kto wszyscy? Tylko ja się dopatrzyłam. A dopatrzyłam się tylko dlatego, że pewnie sama bywam złośliwa więc umiem dojrzeć różne szpile:D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: No to 05.11.09, 19:18 Hehe, ja tak ogólnie mówię... Szaro też się dopatruje sarkazmu, gdy mówię, że uwielbiam poetykę piosenek zespołu Manchester i że kocham ten teledysk: www.youtube.com/watch?v=dFPCiJeTHwA A ja zupełnie serio mówię, że gdybym miała 15 lat, to bym ich słuchała :) i kochała się w ładnym panu, co śpiewa. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: No to 05.11.09, 19:27 Ino ja bym mu tę brodę zgoliła beznadziejną albo ją w innym fasonie zrobiła. Ale ja tu nie mam nic do gadania.... jeszcze... hehe... www.youtube.com/watch?v=_4D5hKcHI1I&feature=related Odpowiedz Link
catthe Re: No to 05.11.09, 19:33 O kurde, Liiso! On jest okropny. Aseksualny, dzięcięcy, chłopięcy(w tym takim złym sensie). Jakiś taki nie bardzo no. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: No to 05.11.09, 19:41 No, toteż mówię, że bym się w nim kochała, gdybym miała 15 lat :D Po prostu chwycił mnie za serce (albo za co innego) ten obrazek z pierwszego teledysku :) Jakoś mi pasi ta wizja. Ale w sumie oni mają cudne te teksty. Mam nadzieję, że one mają być takie trochę pastiszowe, a nie że ja źle rozumiem :) Niemniej, on w nich wszystkich wychodzi na taką nieszczęśliwą sierotę. Przecież wiesz, że mnie zawsze do takich przybłęd ciągnie :D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: No to 05.11.09, 19:43 Ty, a może on po to zapuszcza tę brodę? Żeby mniej chłopięco było? Ale to źle, źle, źle... Ja mu pomogę. Dwie blizny i parę malinek załatwi sprawę. Odpowiedz Link
8n Re: No to 05.11.09, 18:57 ja mam! przez całe życie nie nosiłam staników bo byłam przekonana, że takich małych nie produkują, a okazało się, że są większe niż myślałam! ;( Odpowiedz Link
catthe Re: No to 05.11.09, 19:11 8n napisała: > ja mam! przez całe życie nie nosiłam staników bo byłam przekonana, że takich > małych nie produkują, a okazało się, że są większe niż myślałam! ;( Ale czy Ty masz na mysli to C ktore i ja mam?;) To C, ktore w swiadomosci nieuswiadomowionych znaczy duze czy to C z lobby biusciastych i prawidlowo dobranych biustonoszy? Odpowiedz Link
8n Re: No to 05.11.09, 19:19 catthe napisała: > Ale czy Ty masz na mysli to C ktore i ja mam? tego nie wiem :( Odpowiedz Link
catthe Re: No to 05.11.09, 19:21 8n napisała: > catthe napisała: > > > > Ale czy Ty masz na mysli to C ktore i ja mam? > > tego nie wiem :( Kurde, ja dość niejasno napisałam. Chodziło mi o to, 'ktore i ja mam na mysli' a nie ktore i ja mam gdyż ja absolutnie nie mam c. Odpowiedz Link
catthe Re: No to 05.11.09, 19:34 8n napisała: > no wlasnie nie wiem, ktore mialas na mysli. :D To ja nie wiem czemu gdyż ja tam po chwili w drugim zdaniu wytłumaczyłam swą myśl;) Odpowiedz Link
8n Re: No to 05.11.09, 19:42 to ja zapytam a Ty powiedz a czy b. a) To C, ktore w swiadomosci nieuswiadomowionych znaczy duze b) to C z lobby biusciastych i prawidlowo dobranych biustonoszy (dzisiaj mam dzień problemów komunikacyjnych) Odpowiedz Link
catthe Re: No to 05.11.09, 19:51 8n napisała: > to ja zapytam a Ty powiedz a czy b. > > a) To C, ktore w swiadomosci nieuswiadomowionych znaczy duze > b) to C z lobby biusciastych i prawidlowo dobranych biustonoszy > > (dzisiaj mam dzień problemów komunikacyjnych) Wiesz co, przepraszam Cię najmocniej ale to jednak ja napisałam niejasno. Przeczytałam jeszcze raz to co tam wygenerowałam i faktycznie nie widać co ja miałam na myśli;) A miałam na myśli to:a) To C, ktore w swiadomosci nieuswiadomowionych znaczy duze Odpowiedz Link
8n Re: No to 05.11.09, 20:00 ufffffffff a teraz ja nie powiem, które ja miałam na myśli. boje się, że którąś z odpowiedzi mogłabym narobić sobie wstydu. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: No to 05.11.09, 19:20 Ja mam C75 i one twierdzą, że na pewno nie mam, że mam jakieś FF czy XYZ. I nie trafia argument, że w myśl głównego przesłania Lobby Biuściastych, iż biustonosz powinien być wygodny i nic nie powinno się wałkować pod pachą, w moim przypadku wszystko jest w porządku. Odpowiedz Link
catthe Re: No to 05.11.09, 19:28 Mnie tam coś kiedys wyszlo 65DD jesli dobrze pamiętam aleee jak sobie oglądałam biustonosze w tym rozmiarze to wszystkie były maksymalnie zabudowane. Prawie pod szyję i do pasa. I mnie się wydaje, że z tych biustoszy, ktore one polecają to głownie wlasnie takie są. A to mnie się wcale a wcale nie podoba. Tak samo ta pani w tv od biusciastych. Ona wszystkim laskom zaklada takie wielkie biustonosze i wklada im tam wszystko co jest naokolo piersi;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: No to 05.11.09, 19:30 No, chyba tak, im chyba chodzi o to, żeby wlazło całkiem wszystko wszystko... Ale te moje staniki to nie są takie, że mi się cyc wylewa, z drugiej strony "pod szyję" :D też nie są. No, nie wiem, ja jednak zaufam sobie, chociaż generalnie to kiepsko na tym wychodzę :D Odpowiedz Link
8n Re: No to 05.11.09, 19:43 ja ciagle mysle ze najlepiej sie wychodzi bez niczego. ale zaczynam sie martwic, ze kiedys moje piersi spadną :( Odpowiedz Link
qw994 Liska 05.11.09, 20:55 Zmierz się wg tych wskazówek: www.peachfield.pl/przymierzalnia.html Założę się, że nie masz w żadnym razie 75C :) Ja nie jestem szczupła, a mam w obwodzie 70 :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Liska 05.11.09, 21:19 Bo ja mam szerokie plecy :) No, i zmierzyłam. W obwodzie mam 82 cm, po odjęciu 5 cm wychodzi 77. Czyli 75, bo 80 jest za luźne. Poza tym: Czy obwód biustonosza, który masz w tej chwili na sobie, jest nieruchomy, tzn. czy zapięcie nie podjeżdża na plecach do góry ponad linię fiszbin? - TAK 2. Czy fiszbina obejmuje całą pierś? - NIE, ale ja nie lubię stanika pod szyję. 3. Czy fiszbiny nie wbijają Ci się w ciało pod pachą? nie wbijają się 4. Czy biustonosz w środkowej części przy zbiegu fiszbin ściśle przylega do klatki piersiowej? tak 5. Czy biust nie wylewa się ponad górną krawędź miseczki lub ponad miseczkę w okolicy pachy? nie 6. Czy ramiączka biustonosza nie wbijają Ci się w ciało? i nie Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Liska 06.11.09, 16:44 Od mojej złośliwości do piersi był już tylko kawałek :) Odpowiedz Link
lacido Re: Liska 06.11.09, 16:46 hmmm piersi wzbudzają Twoją złość czy jak? Czy jak jesteś zła to myślisz o piersiach? Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: No to 07.11.09, 22:02 Nie masz :) Mówię to ja, co się tam ostanikowała. I fakt, że większość staników jest pancerna, ale da się wyszperać fajne :) A różnica w komforcie noszenia i wyglądzie kolosalna :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: a co do tematu, to: 05.11.09, 20:03 I to też się z Manchesterem wiąże - w przypadku tekstu, który mnie bardzo wzrusza: " 1. Zabrałem Cię do kina Na bardzo nudny film By w najciemniejszym rzędzie w rogu Dotknąć kolan Twych Rzuciłaś mnie popcornem Wylałaś colę w twarz I wyszeptałaś słodko "u mnie nie masz żadnych szans" Ref. Ten zmarnowany czas I ten stracony szmal I tylko po to by usłyszeć "nie masz żadnych szans" 2. Poznałem Ciebie w knajpie Siedziałaś sama I zerkałaś w moją stronę Tak fajnie marszcząc brwi Przysiadłem się od razu Wypiłaś wina dwa Nad ranem wyszeptałaś: baby Nie masz żadnych szans Ref.... 3. Kolejna ma porażka W pokoju siedzę sam Serfuje znów Internet I szukam gołych bab Wyświetla się od razu Adresów całe kram Lecz w każdym tylko napis: Nie masz żadnych szans Ref..... Ja znowu nie mam żadnych szans Ja znowu nie mam żadnych szans i chuj Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: a co do tematu, to: 06.11.09, 13:22 Chyba wezmę się za pisanie tekstów. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: a co do tematu, to: 06.11.09, 13:40 No, pewnie. Jeszcze jakie egzystencjalne ci wyjdą :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: a co do tematu, to: 06.11.09, 13:46 Wątpię aby wyszło mi coś bardziej egzystencjalnego niż ten cytowany przez Ciebie, aż takiego talentu nie mam :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: a co do tematu, to: 06.11.09, 13:57 Ja tam lubię też piosenkę, pod tytułem o tym, żeby się nie oddawać na pierwszej randce, bo pan straci cały szacunek, z tekstem: Ja już widzę Ciebie faluje tłum, Manchester gra i czuję, że mogę mieć ciebie w tę dziką noc, bo dobrze wiem, czego chcesz, po co mrużysz swój wzrok Prawdę mówiąc, od wczoraj słucham jej non stop i już nie ma dla mnie nadziei. Leczyć trzeba objawowo :D Z owej piosenki możemy się też dowiedzieć, że pan - tak jak ja - pije wódkę ze szklanek. Słuchaj, ja o tych tekstach w ogóle mogłabym napisać dysertację naukową - mianowicie, chodzi o powtarzalność motywów charakterystycznych właśnie dla tych tekstów, jak choćby "marszczenie brwi" powracające w niemal każdym tekście... Bardzo ciekawa sprawa. I jestem fanką metafory: "kropla wódki na pełnym szkle - substytut wiecznie przelewanych łez" Odpowiedz Link
stedo Re: No to 06.11.09, 16:38 Już nie udawaj.Po prostu dopuściłeś się zdrady i usiłujesz ją usprawiedliwić."Puszczasz się" na Szpilkach, razem z Lupusem zresztą i dajesz się moderować twardemucukierkowi.I nawet tego nie czujesz.Cóż, czasami zaćmiewa ogląd rzeczywistości subiektywizm uroku nowości;) Odpowiedz Link