wilowka Re: teeeeeeejk oooon miiiii ;) 18.11.09, 00:25 nie :) Ale dopiero wróciłam do domu :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: teeeeeeejk oooon miiiii ;) 18.11.09, 00:33 powrót o tej godzinie i na trzeźwo? że polecę forumowym tekstem: bessęsó... popraw się! :P Odpowiedz Link
i.nes Re: teeeeeeejk oooon miiiii ;) 18.11.09, 07:41 wilowka napisała: > tejk on mi :D Wnioskuję, że koncert udany? Geriatria dała radę? :D Odpowiedz Link
wilowka Re: teeeeeeejk oooon miiiii ;) 18.11.09, 08:39 geriatria dała radę, ujmując nas wokalnie :) koncert bardzo przyjemny. Odpowiedz Link
i.nes Re: teeeeeeejk oooon miiiii ;) 18.11.09, 10:00 Zazdraszczam :) Bardzo ich lubię! :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: teeeeeeejk oooon miiiii ;) 18.11.09, 09:06 kultowy zespół:] w Kongresowej grali? Odpowiedz Link
i.nes Re: teeeeeeejk oooon miiiii ;) 18.11.09, 10:00 forumowicz_pospolity napisał: > w Kongresowej grali? A Łódź ma Kongresową? ;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: teeeeeeejk oooon miiiii ;) 18.11.09, 10:19 i.nes napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > w Kongresowej grali? > > A Łódź ma Kongresową? ;) > szit, to w Łodzi było :] a patrzac na plakaty byłem pewien ze w Wawce a jak w Łodzi to pewnie w Atlas arenie, tej samej gdzie Adamek oklepal Andrju Ł= oo komp pryestal dyiaac ŁDDD Odpowiedz Link
wilowka Re: teeeeeeejk oooon miiiii ;) 18.11.09, 19:09 niii jaka tam ona Kongresowa, to nasza Atlas Arena. Chluba i duma. Siatkówa dam też tam była i Depesze będą i Ramsztajn itp. W każdym miejscu miasta są na nią drogowskazy, co mniej więcej 200 metrów (nie żartuję). A jak już podjedziesz to parkujesz kilometr dalej między blokami, bo parkingi są dla działaczy :) A koncert zacny (bilety wygrała koleżanka i sprezentowała nam, więc tym bardziej :)), atmosfera familijna wręcz i nawet się odważyłam zleźć na płytę pohasać, bo miejsca miałam w sektorach. Odpowiedz Link