qw994 19.11.09, 12:38 Jaki wielkie firmy przychodzą wam do głowy, kiedy korzystając z ich usług nadal czujecie się jak petenci, a nie klienci, mimo zmiany ustroju 20 lat temu? :) Mój wybór - PKP i wszystkie spółki-córki z tej patologicznej rodziny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Firmy-betony 19.11.09, 12:43 Telekomunikacja Polska S.A. - nie wiem jak to wygląda z zewnątrz ale od środka to horror. Odpowiedz Link
lupus76 Re: Firmy-betony 19.11.09, 14:35 Ostatnimi czasy zaczynam tak odbierać "Wyborczą". Kurde, generalni massmedia, może za wyjątkiem radiowej "Trójki". Odpowiedz Link
baba_krk Re: Firmy-betony 19.11.09, 14:40 Kurde, to chyba nie pasuje do tematu, ale muszę napisać o pewnym miejscu. Otóż dzisiaj musiałam coś z sobą zrobić przez 30 min. i chciałam się napić herbaty. Trafiłam do pewnej jadłodajni, w której czas jakby się zatrzymał wieki temu. Herbata była w takiej charakterystycznej szklance, zamiast popielniczki taki spodeczek z napisem Społem i w ogóle wszystko tam (wystrój i pani z tapirem) wyglądało jak z głębokich lat 80. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Firmy-betony 19.11.09, 14:59 podobało, od czasu do czasu lubię takie klimaty :D Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Firmy-betony 19.11.09, 17:03 Moja uczelnia. A jeden z bufetów wygląda całkowicie jak w opisie Baby. No i PKP i PP. I czasami jakieś przychodnie różne. Odpowiedz Link
8n Re: Firmy-betony 19.11.09, 17:07 ejj, moja też! tzn tylko mój nieszczęsny wydział :( Odpowiedz Link