sru_karka 06.01.10, 14:58 Tyle czasu zajęło temu chłopcu, zjedzenie tego giganta: Szacun! :> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilowka Re: 4 h i 39 min 06.01.10, 15:00 To jeszcze nie jest tak źle ze mną, bo sądzę, ze bym co najmniej 4 dni zajęło to samo. ;) A u nas otworzyli nową naleśnikarnię :D Odpowiedz Link
sru_karka Re: 4 h i 39 min 06.01.10, 15:05 :D Trudno jest mi oszacować ile bym się z nim męczyła, ale podejrzewam, że długo. Bardzo długo :> Ale ten chłopak chyba ma to we krwi bo znalazłam jeszcze informację, iż tenże młodzieniec wygrał również konkurs kremówkowy. Pochłonął 20 ciastek z kremem w niespełna 6 minut. Błe! :D A naleśniki lubię, lubię! :> Odpowiedz Link
wilowka Re: 4 h i 39 min 06.01.10, 15:04 A w ogóle, to po co mu ten nóż i widelec? Przecież hamburgery się je "na hipopotama"! Odpowiedz Link
catthe Re: 4 h i 39 min 06.01.10, 15:05 Łał. Ależ bym po tym miała wielkie melony! (jak za rok ktoś będzie robił wątek pt-ulubione słowa forumowiczów to ja tym razem będę miała -'kalorie w cyckach':D) Odpowiedz Link
catthe Re: 4 h i 39 min 06.01.10, 15:34 8n napisała: > lubisz duże cycki? Nie. Lubiłam bardzo swoje średnie ale jak schudłam to zrobiły się małe. Dużo za małe. I nie tylko cycki zresztą. I teraz właśnie ciągle jem, żeby wróciły mi stare piękne piersi;) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: 4 h i 39 min 06.01.10, 15:37 > ciągle jem, żeby wróciły mi stare piękne piersi;) Chyba żeby wróciły młode piękne piersi. Bo stare to dopiero nadejdą :D Odpowiedz Link
catthe Re: 4 h i 39 min 06.01.10, 15:39 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: >> Chyba żeby wróciły młode piękne piersi. > Bo stare to dopiero nadejdą :D :D Nie bój nic. Już mamy z Menką plan, żeby się starości nie dać. Kupimy sobie mnóstwo kremów, będziemy się dużo masować i nasze piersi nigdy nie będą stare;) Odpowiedz Link
8n Re: 4 h i 39 min 06.01.10, 15:43 moje też nie! pozwalam sobie tak myśląc, patrząc na piersi mojej mamy ;) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: 4 h i 39 min 06.01.10, 16:28 > Nie bój nic. Już mamy z Menką plan, żeby się starości nie dać. > Kupimy sobie mnóstwo kremów, będziemy się dużo masować i nasze > piersi nigdy nie będą stare;) Stare będą na pewno. Ale to nie znaczy że nie mogą być piękne. Zwłaszcza po tych masażach. Odpowiedz Link
8n Re: 4 h i 39 min 06.01.10, 15:40 nie wiem, czy odrozniam srednie od malych tak samo jak Ty. bo ja kocham małe. ale nie tak małe jak milla jovovich, tylko tak male jak ja ;) Odpowiedz Link
catthe Re: 4 h i 39 min 06.01.10, 15:55 8n napisała: > nie wiem, czy odrozniam srednie od malych tak samo jak Ty. > bo ja kocham małe. ale nie tak małe jak milla jovovich, tylko tak male jak ja ; > ) Odkąd mam małe po schudnięciu to też inaczej operuje tymi określeniami. Wcześniej miałam małe, no mało-średnie ale bardziej małe ale jak teraz zobaczyłam jak moga wyglądać małe to tamte uważam za średnie:D (mam nadzieję, że napisalam to całkiem jasno) Odpowiedz Link