sru_karka 12.01.10, 14:52 od cioci Karki: Tylko proszę mi zostawić największy kawałek :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: To dla Was moi mili 12.01.10, 15:02 Ile jeszcze wkleisz cholernych pysznych potraw,kiedy siedzę w pracy?? Odpowiedz Link
sru_karka Re: To dla Was moi mili 12.01.10, 15:07 Pocieszę Cię: ja też jestem okropnie głodna :> Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: To dla Was moi mili 12.01.10, 15:12 Musisz?! Naprawdę musisz?! :D Kurna, pizza za mną chodzi od dwóch tyg! A ja dzielnie się opieram, myślę : niee, przecież dobra wielka pizza to tyle kasy co jedzenie na cały tydzień, niee, nie kupię sobie wielkiej dobrej pizzy. I co, i teraz mam sobie ją sama niskobudżetowo wyprodukować ? :) Zupełnie nie zwracając uwagi na to, że nie umię... Odpowiedz Link
sru_karka Re: To dla Was moi mili 12.01.10, 15:18 Kurcze, człowiek chce dobrze, a tylko krzyczą. :> W razie czego, podaję sprawdzony przepis na ciasto pizzowe: zpierwszegotloczenia.pl/przepisy/ciasto-na-pizze-i-calzone/ Dodatki nie wyjdą drogo - kawałek sera, kilka plasterków salami/szynki, kilka pieczarek, cebula - to wystarczy, żeby była dobra! Także pomyśl Kuki, warto sobie zrobić taką dużą, pyszną pizzunię :D Odpowiedz Link
i.nes Re: To dla Was moi mili 12.01.10, 17:42 He, a moja pizza żondzi!!!*) cienko rozwałkowane ciasto + piekarnik na max = mlask :P *) te wykrzykniki to oczywista dedykacja dla H.26 ;) Odpowiedz Link
krzysiek1042 Re: To dla Was moi mili 13.01.10, 14:37 To pozwolę sobie postawić kawę dla panów: i drinka dla pań : Odpowiedz Link
sru_karka Re: To dla Was moi mili 13.01.10, 14:42 Oj Krzysiu, tylko się pojawisz i człowiekowi rumieniec na poliku wyskakuje :> A te słomki-chujki, to jest hit wieczorów panieńskich. Odpowiedz Link
zoofka Re: To dla Was moi mili 13.01.10, 17:06 łeeee a co to za drink?? ja doświadczona pijaczka stwierdzam, źe ta szklanka jest pusta. Mam w doopie słomki fiutki, kiedy nie mam co przez nie pić! Odpowiedz Link