on_na 31.01.10, 09:45 A kto wy jesteście, skowronki czy sowy? I jak wam z typami przeciwstawnymi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sru_karka Re: Ptaszki 31.01.10, 09:58 U mnie różnie to bywa, bo w weekend jestem zdecydowanie sową. I nawet jak nie imprezuję, to nie chodzę spac wcześniej niż o 2. Natomiast w tygodniu, potrafię przysypiac przed 22 ;> Jeśli chodzi o skowronka - to w tygodniu, jestem nim z przymusu. Ale w weekend, kiedy mogę pospac - nie żałuję sobie :> Dzisiaj wstałam wyjątkowo wcześniej, bo chwilę po 8, ale to dlatego, że chciałam zjesc wspólne śniadanie w wyjeżdżającym chłopem. Odpowiedz Link
eilenn_ardenn Re: Ptaszki 31.01.10, 12:16 Jestem rannym ptaszkiem, mieszkałam z sową, moim zdaniem to lepszy układ, bo rano mam czas dla siebie i nikt się po mieszkaniu nie kręci, a on ma wieczorem. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ptaszki 31.01.10, 14:31 Nie jestem żadnych typem. Najchętniej funkcjonuję jako sowa, bo w nocy mi się najlepiej pracuję. Ale jeśli tylko nie każą mi wstawać przez 7 rano, a najwcześniej o 7 właśnie - to radzę sobie dobrze. Tylko niewyspania nie toleruję - nie nadaję się do zarywania nocy, bo na drugi dzień jestem wtedy nie do zniesienia. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Ptaszki 01.02.10, 02:25 sowa jak widać na załączonym obrazku mój ideał pracy zaczyna się o 22 i kończy o 6. potem spanko do 14 i można funkcjonować. (z przerwami na imprezki!) Odpowiedz Link
ryniena Re: Ptaszki 01.02.10, 04:29 Sowa. Żyję w nocy. Potrafię wstać rano i sporą część żywota wstaję w ok. 5-6, ale nienawidzę jak ktoś mi wchodzi rano w drogę, albo nie daj boże, próbuje prowadzić ze mną konwersację. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Ptaszki 01.02.10, 04:42 a to teraz to już rano czy jeszcze wieczór? Odpowiedz Link
ryniena Re: Ptaszki 01.02.10, 04:47 Jeszcze wieczór, zaraz uderzam spać, tylko skończę coś czytać, bo się wciągnęłam :D Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Ptaszki 01.02.10, 04:51 ja sie tez wciągnąłem, chociaż w oglądanie zdjęć muszę kupić aparat. nie chce ktoś dofinansować? jakaś ściepa forumowa, czy cuś? Odpowiedz Link
super.zgred Re: Ptaszki 01.02.10, 07:31 ryniena napisała: > Jeszcze wieczór.... Gratuluję podzielności uwagi: czytanie [ze zrozumieniem, bo wciągające], "forumowanie" :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Ptaszki 01.02.10, 12:04 Lubię sobie pospać do południa, czasem idę spać gdy skowronki wstają :) Odpowiedz Link
conena Re: Ptaszki 01.02.10, 12:41 wieczorem jestem skowronek - idę spać najchętniej o 22:30. rano jestem sówka - budzę się najchętniej około 10. a ostatnio to już w ogóle mogłabym za bejmy spać, bogata była, że hoho albo i bardziej. Odpowiedz Link
qw994 Re: Ptaszki 01.02.10, 20:21 Ja raczej sowa, chociaż organizm robi mi niespodzianki :) Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Ptaszki 01.02.10, 21:28 ja pół na pół. nie lubię za długo spać, ani za wcześnie wstawać:) Odpowiedz Link