sootball Re: bab zabchady dos 03.02.10, 20:30 fordoh.wrzuta.pl/audio/7lEXpnh7VXM/kabaret_potem_-_piosenka_o_katarze Odpowiedz Link
qw994 Re: bab zabchady dos 03.02.10, 21:25 Wypłucz sobie nos solą fizjologiczną. Pomoże na trochę. Odetka ci nos. Zawsze to robię, jak mam katar. Czyli ostatnio parę dni temu :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: bab zabchady dos 03.02.10, 23:30 chyba "kudwa" raczej:] jak nie mam akurat czegos z apteki to wdycham opary z kropli miętowych na katar, niezła metoda Odpowiedz Link
maple_syrup Re: bab zabchady dos 04.02.10, 08:20 Polecam Disophrol Retard. Do kupienia w aptece bez recepty, jedna tabletka rano i nos odetkany na cały dzień (nie powinno się tego brać na noc, bo może działać pobudzająco), a po wzięciu całego opakowania (tylko nie na raz ;) katar powinien zniknąć i nie wracać przez dłuższy czas. Odpowiedz Link
wilowka dzięki 04.02.10, 18:41 Biorę od wczoraj, faktycznie niezłe, tylko mnie usypia nie pobudza :D Odpowiedz Link
maple_syrup Re: dzięki 05.02.10, 10:30 Nie ma za co :) To może jednak bierz na noc, przynajmniej się wyśpisz porządnie :) Odpowiedz Link
wilowka Re: bab zabchady dos 05.02.10, 09:12 Dzięki, już ten disofrol łykam, tylko mnie otumania lekko, ale i tak w domu siedzę/leżę. Odpowiedz Link