cookie_monsterzyca 05.02.10, 00:03 tym razem uzależniłam się od lidlowego musli móltifrócht do którego dowalam jeszcze tonę płatków owsianych i kakao i zalane mlekiem wżeram od dwóch tygodni stanowczo za często. Czy Wy też tak macie? ;> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: uzależnienia spożywcze 05.02.10, 00:11 Mamy. Ja ostatnio bułki piwne z piekarni pod domem :) Dobre są z wędliną albo z samym masłem jak są jeszcze ciepłe. Albo z masłem i pomidorem. Ale na sucho też wchodzą :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: uzależnienia spożywcze 05.02.10, 12:01 Oo, mi się chce ostatnio takiej wielkiej przennej buły, świeżej z chrupiącą skórką, z masłem, jakimś almette śmietankowym, wędliną jakąś fajną. Albo właśnie z samym pomidorem z solą i pieprzem- pycha, latem zawsze to żrę :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: uzależnienia spożywcze 05.02.10, 00:20 Mnie przeszły wszystkie uzależnienia jedzeniowe, które miałam ostatnio (przypominam: koreczki śledziowe :)), stripsy i czipsy). I teraz jem byle co + ogórki kiszone. Nie wiem czy to lepiej. :> Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: uzależnienia spożywcze 05.02.10, 12:01 Te ogórki są faktycznie niepokojące :P Odpowiedz Link
thank_you Re: uzależnienia spożywcze 05.02.10, 00:42 Tak, uzależniłam się na nowo od papierosów. I piję za dużo kawy. :-) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: uzależnienia spożywcze 05.02.10, 12:03 Kawy to ja też... Od fajek się chyba nie umiem uzależnić. Ja niby nie palę, chyba, że mam jakiegoś silnego nerwa albo po prostu ochotę to wtedy mi się zachciewa, a no i na imprezach do piwa czasem potrafię całą paczkę sfajczyć. Ale na ogół jedna paczka mi starcza ja na pół roku :D Odpowiedz Link
sru_karka Re: uzależnienia spożywcze 05.02.10, 11:29 Niezmiennie żelki. W sumie zmieniło się to, że z miśków (chwilowo) przerzuciłam się na kwaśne owoce :D Odpowiedz Link
sru_karka Re: uzależnienia spożywcze 05.02.10, 11:30 aaa, i ser żółty. Bez sera w lodówce, czuję się niespokojna :D Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: uzależnienia spożywcze 05.02.10, 12:02 A to nie, Twoje uzależnienia mi nie grożą :) Odpowiedz Link
sru_karka Re: uzależnienia spożywcze 05.02.10, 12:06 Kuki, ale to tylko kropla w morzu moich uzależnień :> Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: uzależnienia spożywcze 05.02.10, 11:59 Boże, bidulo! Może ty chora jesteś alboco?! Aż się zmartwiłam teraz ... Odpowiedz Link
sru_karka Re: uzależnienia spożywcze 05.02.10, 12:00 Na pewno chora albo ktoś się pod nią podszywa! A kysz (jakby co!) :D Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: uzależnienia spożywcze 05.02.10, 12:05 No! Jakieś egzorcyzmy nad nią trzeba pouprawiać albo niewiem, tłustocZwartkowymi pączkami kusić! :D Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: uzależnienia spożywcze 05.02.10, 14:34 Od niczego. Czasami mam tylko zachciewajkę na ser jakikolwiek albo na kefir. Odpowiedz Link
sootball Re: uzależnienia spożywcze 05.02.10, 14:42 ja się uzależniłam kiedyś od takich owocowych kółeczek do mleka. Nie pamiętam jakiej firmy, ale znikły ze sklepów już dłuższy czas temu. W związku z tym apel taki mam: czy widzieliście gdzieś płatki/kuleczki/kółeczka/graniastosłupy/pokroje retilukum endoplazmatycznego o smaku owocowym? Czekoladowe i miodowe mnie nie kręcą. Odpowiedz Link
zoofka Re: uzależnienia spożywcze 07.02.10, 22:14 niezmiennie od 10 lat - chińska zupka Vifon - wegetariańska. W takim ciemnozielonym papierku. O i już mi ślina leci :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: VIFON!!! 08.02.10, 14:07 Co???!!! Nowa??? =O Sama jesteś nowa! W cudownym świecie Vifonu. :D Odpowiedz Link
sru_karka Re: uzależnienia spożywcze 08.02.10, 12:12 Mam już nowe uzależnienie: Pycha! Odpowiedz Link
sru_karka Re: uzależnienia spożywcze 08.02.10, 12:19 Wieeem. Jadłam paprykowe (bez serka). Też są boskie ;> Odpowiedz Link