g.r.a.f.z.e.r.o 08.02.10, 21:04 Hej, Z tego co wiem mamy na forumie parę poznaniaków/poznanianek. Jest u Was jakiś fajny koncert? Bo z okazji targów zawitam do tego miłego miasta to i bym się rozerwał nieco wieczorem... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 08.02.10, 21:12 Na te rolnicze się wybierasz? Czy gumowe? Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 08.02.10, 21:12 Na rolnicze. A jakie to są te gumowe? :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 08.02.10, 21:19 Wyrobów z gumy i czegoś tam jeszcze. Chociaż one się chyba wczoraj skończyły :] Co do weekendowych propozycji - ja wyjeżdżam na mecz siatkówki na południe na dwa dni, więc możesz zaopiekować się moimi kotami w międzyczasie. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 08.02.10, 21:13 U mnie będzie dużo spodni lnianych do prasowania. Lubisz prasować? :-D Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 08.02.10, 21:21 > U mnie będzie dużo spodni lnianych do prasowania. Lubisz prasować? :-D Każda sztuka odzieży, poza koszulami, nadaje sie do noszenia bez prasowania. Także nie widzę najmniejszego powodu aby prasować spodnie :) Wiem że w piątek będzie "Little dragon" w Eskulapie. Brzmią ciekawie. Tylko muszę sprawdzić gdzie nocuję, żeby się nie okazało że 30 km za miastem... Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 08.02.10, 21:25 Wierz mi, że lniane spodnie się nie nadają do noszenia bez prasowania bardziej niż koszule :( a żelazka nie znoszę i wyciągam raz na pół roku, więc nie jestem jakoś pedantyczna pod tym względem. Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 08.02.10, 21:26 > a żelazka nie znoszę i wyciągam raz na pół roku, więc nie jestem > jakoś pedantyczna pod tym względem. No, ale przecież nie będziesz prasować w piątkowy cz sobotni wieczór? :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 08.02.10, 21:29 Chyba nie :) Z planów - to reggae party w takiej obleśnej spelunie się szykuje w piątek ;) A poza tym to nie mam pojęcia, co się dzieje, więc niestety nie pomogę :( Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 00:48 że niby regge w obleśnej spelunie? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 00:51 że niby reggae w Bazylu :) Idziesz? Obiecałam M. że jej kiedyś pokażę obleśne kible oraz samego Bazyla :) Gdzie byłeś jak Cię nie było? Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 00:58 tu i tam miałem kilka imprez do obskoczenia, poza tym robię zadymę w dziekanacie, bo coś tam ostatnio mnie chyba nie lubią. co do bazyla, to jak żyje tam nie byłem, a wszyscy w koło mi opowiadają, że to grzech tam nie być. Zwiedzanie kibli jednak chyba sobie daruję, co? a obrazicie się na mnie, jak zabiorę A. ze sobą? (co by Was przekonać powiem, że obala kufla 2 razy szybciej ode mnie!) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 01:03 Bardzo się ucieszymy :) Byle się nie zabierała za nasze kufle :P Do Bazyla trzeba iść faktycznie, miejsce ma coś z legendy ;) To wstępnie się umawiamy - ja jeszcze będę dawać znaki co, kto, gdzie i jak :) W Bazylu małe piwo jest droższe od dużego - i zawsze mnie to rozczulało :-D Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 01:06 małe piwo? to jakaś kanapka?:P Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 01:10 Właśnie Bazyl chyba ma podobne podejście ;) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 01:14 swój chop! (a w czeskim znowu jest piwo za piątala:D) swoją drogą robimy jakiegoś bifora, czy udajemy bogatych? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 01:20 To jest wszystko do dogadania :) Pewnie zrobimy... :) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 01:25 ok, to ja czekam na wiadomości Odpowiedz Link
athroposs Można dużo :) 08.02.10, 22:36 Ja jutro idę na jamm session do Brogans, więc przyjedź jutro, to Cię zabiorę, a jak nie, to w piątek rzeczony Little Dragon, w sobotę Chylińska ;P, Ed Rush no i Rock in Arena. W sobotę chyba też jakiś jazz w Blue Note. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 01:01 z targów idą kolejki do nefretete - zapytaj kogokolwiek jak bedziesz na miejscu to Cię zaprowadzi:P Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 08:39 > z targów idą kolejki do nefretete - zapytaj kogokolwiek jak bedziesz na miejscu > to Cię zaprowadzi:P Ale ja chce się grzecznie bawić, a nie na gołe baby iść. Zresztą w tym neferetete małe piwo jest pewnie droższe od pół litra w bazylu :D Odpowiedz Link
kitek_maly Panienki, co można u was robić w next weekend? 09.02.10, 01:05 Tak to przeczytałam. ;) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Panienki, co można u was robić w next weekend 09.02.10, 09:55 > Tak to przeczytałam. ;) > O panienki będę się pytał za tydzień. Miasto dowolne :D Odpowiedz Link
zanet_kaleta Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 10.02.10, 20:27 ja też jestem ciekawa... przez kolejnych parę miesiecy będę "słuzbowo" w obcym poznaniu, zupełnie go nie znam wiem tylko, że łane centra handlowe ma :) Odpowiedz Link