Dodaj do ulubionych

Poznaniaki,Co można u was robić w next weekend?

08.02.10, 21:04
Hej,
Z tego co wiem mamy na forumie parę poznaniaków/poznanianek.
Jest u Was jakiś fajny koncert? Bo z okazji targów zawitam do tego miłego
miasta to i bym się rozerwał nieco wieczorem...
Obserwuj wątek
    • liisa.valo Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 08.02.10, 21:12
      Na te rolnicze się wybierasz? Czy gumowe?
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 08.02.10, 21:12
        Na rolnicze. A jakie to są te gumowe? :)
        • liisa.valo Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 08.02.10, 21:19
          Wyrobów z gumy i czegoś tam jeszcze. Chociaż one się chyba wczoraj skończyły :]

Co do weekendowych propozycji - ja wyjeżdżam na mecz siatkówki na południe na
          dwa dni, więc możesz zaopiekować się moimi kotami w międzyczasie.
    • 2szarozielone Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 08.02.10, 21:13
      U mnie będzie dużo spodni lnianych do prasowania. Lubisz prasować? :-D
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 08.02.10, 21:21
        > U mnie będzie dużo spodni lnianych do prasowania. Lubisz prasować? :-D

Każda sztuka odzieży, poza koszulami, nadaje sie do noszenia bez prasowania.
        Także nie widzę najmniejszego powodu aby prasować spodnie :)

Wiem że w piątek będzie "Little dragon" w Eskulapie. Brzmią ciekawie.

Tylko muszę sprawdzić gdzie nocuję, żeby się nie okazało że 30 km za miastem...
        • 2szarozielone Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 08.02.10, 21:25
          Wierz mi, że lniane spodnie się nie nadają do noszenia bez prasowania bardziej
          niż koszule :( a żelazka nie znoszę i wyciągam raz na pół roku, więc nie jestem
          jakoś pedantyczna pod tym względem.
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 08.02.10, 21:26
            > a żelazka nie znoszę i wyciągam raz na pół roku, więc nie jestem
            > jakoś pedantyczna pod tym względem.

No, ale przecież nie będziesz prasować w piątkowy cz sobotni wieczór? :)
            • 2szarozielone Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 08.02.10, 21:29
              Chyba nie :) Z planów - to reggae party w takiej obleśnej spelunie się szykuje w
              piątek ;) A poza tym to nie mam pojęcia, co się dzieje, więc niestety nie pomogę :(
              • mason_i_cyklista Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 00:48
                że niby regge w obleśnej spelunie?
                • 2szarozielone Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 00:51
                  że niby reggae w Bazylu :) Idziesz? Obiecałam M. że jej kiedyś pokażę obleśne
                  kible oraz samego Bazyla :) Gdzie byłeś jak Cię nie było?
                  • mason_i_cyklista Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 00:58
                    tu i tam

miałem kilka imprez do obskoczenia, poza tym robię zadymę w dziekanacie, bo coś
                    tam ostatnio mnie chyba nie lubią.

co do bazyla, to jak żyje tam nie byłem, a wszyscy w koło mi opowiadają, że to
                    grzech tam nie być. Zwiedzanie kibli jednak chyba sobie daruję, co?

a obrazicie się na mnie, jak zabiorę A. ze sobą? (co by Was przekonać powiem, że
                    obala kufla 2 razy szybciej ode mnie!)
                    • 2szarozielone Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 01:03
                      Bardzo się ucieszymy :) Byle się nie zabierała za nasze kufle :P Do Bazyla
                      trzeba iść faktycznie, miejsce ma coś z legendy ;) To wstępnie się umawiamy - ja
                      jeszcze będę dawać znaki co, kto, gdzie i jak :)

W Bazylu małe piwo jest droższe od dużego - i zawsze mnie to rozczulało :-D
                      • mason_i_cyklista Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 01:06
                        małe piwo? to jakaś kanapka?:P
                        • 2szarozielone Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 01:10
                          Właśnie Bazyl chyba ma podobne podejście ;)
                          • mason_i_cyklista Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 01:14
                            swój chop!

(a w czeskim znowu jest piwo za piątala:D)

swoją drogą robimy jakiegoś bifora, czy udajemy bogatych?
                            • 2szarozielone Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 01:20
                              To jest wszystko do dogadania :) Pewnie zrobimy... :)
                              • mason_i_cyklista Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 01:25
                                ok, to ja czekam na wiadomości
    • athroposs Można dużo :) 08.02.10, 22:36
      Ja jutro idę na jamm session do Brogans, więc przyjedź jutro, to Cię zabiorę, a
      jak nie, to w piątek rzeczony Little Dragon, w sobotę Chylińska ;P, Ed Rush no i
      Rock in Arena. W sobotę chyba też jakiś jazz w Blue Note.
    • mason_i_cyklista Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 01:01
      z targów idą kolejki do nefretete - zapytaj kogokolwiek jak bedziesz na miejscu
      to Cię zaprowadzi:P
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 09.02.10, 08:39

> z targów idą kolejki do nefretete - zapytaj kogokolwiek jak bedziesz na miejscu
        > to Cię zaprowadzi:P

Ale ja chce się grzecznie bawić, a nie na gołe baby iść. Zresztą w tym
        neferetete małe piwo jest pewnie droższe od pół litra w bazylu :D
    • kitek_maly Panienki, co można u was robić w next weekend? 09.02.10, 01:05
      Tak to przeczytałam. ;)
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Panienki, co można u was robić w next weekend 09.02.10, 09:55

> Tak to przeczytałam. ;)
        >

O panienki będę się pytał za tydzień. Miasto dowolne :D
    • zanet_kaleta Re: Poznaniaki,Co można u was robić w next weeken 10.02.10, 20:27
      ja też jestem ciekawa...
      przez kolejnych parę miesiecy będę "słuzbowo" w obcym poznaniu,
      zupełnie go nie znam
      wiem tylko, że łane centra handlowe ma :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka