rzona.bez.ambicji Re: leże:D 11.03.10, 15:09 ona już od dawna tę flagę wywiesza. Gdzieś czytałam wątas, w którym z nią dskutują na ten temat. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: leże:D 11.03.10, 17:49 ooo, chetnie bym przeczytał:) jestes w stanie do niego dotrzec? Odpowiedz Link
rzona.bez.ambicji Re: leże:D 12.03.10, 19:55 mam teraz wolny weekend, więc poszukam. Ale nie obiecuję Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: leże:D 11.03.10, 18:37 A to nie widziałeś tego zdjęcia w królewnowej patriotycznej kiecce rodem z disneylandu ? W sensie, że księżniczki ally? :D Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: leże:D 12.03.10, 11:15 nie? widze że mam spore braki w ally-edukacji;) Odpowiedz Link
rzona.bez.ambicji Re: leże:D 12.03.10, 20:39 włala! spędziłam godzinę na znalezieniu, ale mam aluh.fotolog.pl/7,2008,archiwum.html od zdjęcia numer 3 w dół. Nie mogę skopiować i wkleić, bo próba skopiowania foty skończyła się na komunikacie: "nie ma kopiowania pasztecie" :D więc ja pasztet muszę tak to zrobić hehehe Odpowiedz Link
menk.a Re: leże:D 12.03.10, 11:49 A ja nadal śmiem twierdzić, że nawet blondynki nie mogą być tak puste jak ally.:D Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: leże:D 12.03.10, 12:14 Ja ją mam na liście ukrytych nieprzyjaciół, ale co i rusz to powraca za sprawą kogoś innego;] Zastanawiam się jak jej otoczenie reaguje na tą radosną internetową twórczość i upublicznianie zdjęć. Na tym blogu nawet foty jakiegoś małego dziecka z rodziny były. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: leże:D 12.03.10, 16:38 Reagują entuzjastycznie, przecież dziewczyna robi karierę :) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: leże:D 12.03.10, 18:42 Pewnie tak. Ale w ogóle dziwię się, że ludzie się aż tak otwierają w necie, wklejają swoje zdjęcia itp. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: leże:D 12.03.10, 19:25 Bo pragną być oglądani i podziwiani, zawsze tak było, ale dopiero dzięki internetowi takie możliwości trafiły pod strzechy :) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista ally psia jucha... 12.03.10, 19:02 www.cwt.com.pl/wycena/aluh.fotolog.pl chyba kupie aparat i zaczne pisać "mnie" z dużej litery... Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: ally psia jucha... 12.03.10, 19:05 szczerze - to ja jak zwykle niedoinformowana???? a w czym problem? Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: ally psia jucha... 12.03.10, 19:10 ze sie okazuje, że prowadząc idiotycznego bloga można całkiem nieźle na tym zarabiać. Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: ally psia jucha... 12.03.10, 19:16 ba! - ja żadnych blogów nie czytam, nie znoszę tego :D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: ally psia jucha... 12.03.10, 19:19 "β wersja skryptu wyceniającego wartość stron i serwisów internetowych. Wycena jest wartością szacunkową i nie musi koniecznie odzwierciedlać faktycznej wartości. Skrypt wycenia strony w założeniu że są one wartościowe dla użytkowników, wyceniana jest całość serwisu wraz z subdomenami. Tak więc serwisy zbudowane w oparciu o darmowe adresy (subdomeny), będące subdomeną głównej domeny nie będą poprawnie wyceniane" Nie martw się zatem ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: ally psia jucha... 12.03.10, 19:24 > chyba kupie aparat Ale czy Twoje piersi są jędrne a biodra krągłe ? :) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: ally psia jucha... 12.03.10, 23:42 do zobaczenia w poznaniu na ulicy sierocej. o godzinie 17. nie mówię jakiego dnia, ani gdzie dokładnie - co by nie było za prosto;) Odpowiedz Link
rzona.bez.ambicji Re: ally psia jucha... 13.03.10, 09:28 łeee a Poznań mam tak daleko :( a karierę w Warsiawie robię, nie mam czasu ;( weeeeź no nie bądź taki! Odpowiedz Link
funny_game Re: leże:D 12.03.10, 20:55 Masonie :) Nie lubię Ally (wirtualnej, bo czyż ja ją znam?) za inne sprawy, ale ze swojego kibicowania w swoim stylu jest znana nie tylko w świecie wirtualnym. I przecież to zabawa! Chyba lepsza, niż wykrzywiona morda z wypisaną na niej chęcią lania po wykrzywionych mordach kibiców drużyny przeciwnej? Mam znajomych kibiców, zapytałam, znają co najmniej z widzenia i Ally i jej kreacje futbolowe czy tam flagę. Przecież to to akurat sympatyczna zabawa, chce się jej coś takiego robić, dlaczego nie? Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: leże:D 12.03.10, 21:07 ale ja o jej kibicowaniu to wiem tyle ze jezdzi za reprezentacja i tyle co tutaj w tym wątku doczytałem. a leje z tego, że na fladze mającą wspierać reprezentację wypisała swoje imie - czyli de facto nacisk położony jest na promowanie siebie. Odpowiedz Link
funny_game Re: leże:D 12.03.10, 21:20 No i? :) Już nie udawajmy, że sami się nie lansujemy. Piłkarze po szczelonej bramce obnażają, na ten przykład, pod-podkoszulki z napisami "Kocham Cię, Haniu" albo z fotami własnoręcznie ;))) zmajstrowanych bobasów. To jest zabawa. Odpowiedz Link
rzona.bez.ambicji Re: leże:D 12.03.10, 22:28 no zabawa. Ja jej nawet zazdroszczeych podróży i możliwości przebywania tu i ówdzie. No nie da się ukryć, że laska ma fajnie Ale ja też uważam, że w tej całej zabawie zwanej kibicowaniem za dużo jest autopromocji. Piłkarz po sczczelonej bramce jest w pewnym sensie bohaterem (meczu) i jego obnażanie się w pod-podkoszulce z napisem "jestem zajebisty" ma dla mnie jakiś sens. A wielka flaga kibicki z nap[isem "ally" w barwach narodowych jakoś mnie mierzi. No nic na to nie poradzę :( Odpowiedz Link
rzona.bez.ambicji Re: leże:D 12.03.10, 22:35 Poza tym pomiędzy kibicem z "wykrzywioną mordą z wypisaną na niej chęcią lania po wykrzywionych mordach kibiców drużyny przeciwnej" a kibicem "jestem kibicującą księżniczka Ally i niech wszyscy wiedzą że jestem boska" jest jakaś przestrzeń prawda? można kibicować i fajnie się bawić inaczej. Mniej...hmmm...megalomaniacko? (chyba nie ma takiego określenia, ale nie umiem na teraz znaleźć nic bardziej odpowiedniego) Odpowiedz Link
funny_game Re: leże:D 12.03.10, 22:58 rzona.bez.ambicji napisała: > Poza tym pomiędzy kibicem z "wykrzywioną mordą z wypisaną na niej > chęcią lania po wykrzywionych mordach kibiców drużyny przeciwnej" a > kibicem "jestem kibicującą księżniczka Ally i niech wszyscy wiedzą > że jestem boska" jest jakaś przestrzeń prawda? Jest, owszę :) Ale czasem chodzi o własną przestrzeń i o zaznaczenie w niej siebie. Co w tym złego, skoro to nieszkodliwe? Zwłaszcza, jeśli to w konwencji zabawy. Bronię tak trochę tego wszystkiego, gdyż jestem egocentryczką, lansiarą, szpamerką. Nie mogę rzucić kamieniem, bo wolę to wszystko razem, niż hipokryzję :) > > można kibicować i fajnie się bawić inaczej. > Mniej...hmmm...megalomaniacko? (chyba nie ma takiego określenia, ale > nie umiem na teraz znaleźć nic bardziej odpowiedniego) No jasne. Toteż nie przekonuję, że można czy tam trzeba tylko tak. Gadamy. Odpowiedz Link
rzona.bez.ambicji Re: leże:D 12.03.10, 23:14 rzuć czasem kamieniem! wyzwól się!!! :D nie ma nic lepszego, niż rzucić kamieniem w piątek! zwłaszcza, kiedy jest się lansiarą, egocentryczką i szpanerką ;) gadajmy! to forum tego potrzebuje Odpowiedz Link
funny_game Re: leże:D 12.03.10, 23:19 rzona.bez.ambicji napisała: > rzuć czasem kamieniem! wyzwól się!!! :D > nie ma nic lepszego, niż rzucić kamieniem w piątek! zwłaszcza, kiedy > jest się lansiarą, egocentryczką i szpanerką ;) Ej no nie mogiem, obejrzałam Agorę i czytam Zarazę Cepika. Oni w torebkach, oni = faceci, wtedy kamienie nosili!!! Ukamienowanko? :> > > gadajmy! to forum tego potrzebuje Żeby tylko to ;) Odpowiedz Link
rzona.bez.ambicji Re: leże:D 12.03.10, 23:31 o! warto tę Agorę obejrzeć? skoro czytasz Cepika, to chyba warto się pokusić Odpowiedz Link
funny_game Re: leże:D 12.03.10, 23:41 Warto. A Cepik, qrde, tak specyficznie pisze, że ja pierdolę. Czasem się zastanawiam, czy on wie, co robi. Zaczęłam drzewiej i Zarazę i Torquemadę i nie wyrobiłam. Teraz postanowiłam twarda być. Ja nie wiem, kobieto łoman, od kiedy Ty na forach, ale taka forumowiczka mnie na Cepika namówiła i pozdrawiam Ją serdecznie, choć gdzieś mi znikła była. ludzie.gazeta.pl/hypatia69/0,0.html Odpowiedz Link
rzona.bez.ambicji Re: leże:D 13.03.10, 00:02 ja od dawna na forum ino pod innym nickiem, ale tej kobiety nie znaju. A na Agorę może w weekend skoczę? skoro warto? Odpowiedz Link
funny_game Re: leże:D 13.03.10, 00:06 A skocz :) I nie nastawiaj się na megahiper prawdę historyczną oszczędną w słowach. Ale to, jak ruchem, biegiem, prawie baletem, podkreślono dynamikę pewnych wydarzeń - fantastyczne, imho! Powiesz mi, pod jakim nickiem dotychczas szalałaś, obrażałaś bliźnich, pisałaś głupoty, wyjawiałaś sekrety i tak dalej? ;))) Odpowiedz Link
rzona.bez.ambicji Re: leże:D 13.03.10, 09:32 nie mogę na razie powiedzieć :) zaczyna mi się ta dwoistość podobać! dla innego powodu pisałam pod nowym nickiem i dla innego będę to robić nadal, póki mi się nie znudzi :) powiem tylko, że tu dobrze zadomowiona byłam i do starego nicku wrócę, bo za nim tęsknię a na agorę idę z chłopem :) Odpowiedz Link
rzona.bez.ambicji Re: leże:D 13.03.10, 09:34 dobra - poszło na priv :P ale nikomu ani mru mru Odpowiedz Link
funny_game Re: leże:D 13.03.10, 12:53 Qrde, nie wiem, czy mi poczta pozwoli sprawdzić maila. Od dwóch dni niekoniecznie. Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: leże:D 12.03.10, 23:41 o to to to to! przy czym nie żeby mnie to raziło jakoś super specjalnie ot z czystą radością pozwoliłem to sobie wyśmiać. proszę mi nie zabierać radości Odpowiedz Link
funny_game Re: leże:D 12.03.10, 23:46 Dobra, niech masz, no. ;) Też se lubię podśmiechujki zrobić, a z czego najlepiej, jak nie z "przygód" bliźnich :DDD Odpowiedz Link