hsirk 21.04.10, 10:37 jak sie upieraja niektorzy, jose mourinho jest nadetym dupkiem. jednakze, w przeciwienstwie do zdecydowanej wiekszosci nadetych dupkow, on ma do tego, by nim byc, mocne podstawy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thank_you Re: byc moze 21.04.10, 11:10 Byc może... Cieszę się, że wygrał Inter Mediolan. Barca w tamtym roku została popchnięta przez sędziów do finału - pamiętny mecz z Chelsea. A Mourinho nadęty, nie nadęty, do łóżka się nada. :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: byc moze 21.04.10, 16:14 dla mnie to te podstawy to on ma za robote z FC POrto, dawno temu, moze nawet wtedy nie był jeszcze nadetym dupkiem:] ale tamto mi wystarczy zeby powiedziec zeby dobrym treneiro jest bo Czelsę to mógłbys równie dobrze ty albo ja poprowadzic z podobnymi efektami no a w Interze widac szczególnie po wczorajszym jakis powrót na byc moze dobry tor, bo w zeszłym roku pod tym samym nadetym dupkiem pozegnali sie z LM w bezjajecznym stylu no ale zobaczymy jak tam rewanz wypadnie jako fan Barcy licze ze wypadnie słabo;] Odpowiedz Link
hsirk Re: byc moze 21.04.10, 17:10 co nie zmienia faktu ze dzis pewnie panu abramowiczowi jakos smutno... Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: byc moze 21.04.10, 20:41 hsirk napisał: > co nie zmienia faktu ze dzis pewnie panu abramowiczowi jakos smutno... czy ja wiem jak Mourinho zdobedzie LM z Interem to moze wtedy a póki co to jest jeszcze kawałek drogi do zrobienia Barca sie na pewno nie podda, final jest w Madrycie wiec to jest na pewno dla nich dodatkowa motywacja Odpowiedz Link