Dodaj do ulubionych

Wilówka!!

06.01.11, 13:41
Pooooszłoooo! :)
Obserwuj wątek
    • wilowka Dziękuję ALE... 06.01.11, 16:28
      o rety rety, a ja dopiero włóczkę nabyłan na COŚ do dila . Muszę przyspieszyć o rety rety :D

Dooobra, panikuję, mam jakąś 1/8 CZEGOŚ :)

Porządek to wróg zwierządek!
      www.kot-malenstwo.blogspot.com do czytania
      www.ztworzonka.blogspot.com robótkowy
      • nexstartelescope Re: Dziękuję ALE... 06.01.11, 17:28
        Się uspokój. Nie musisz się spieszyć, poczekam, najważniejsze, żeby kolor się zgadzał z opisem :D
        • wilowka Re: Dziękuję ALE... 06.01.11, 18:25
          Ufff już mam trochę więcej i co najważniejsze kolor dobrałam idealnie, tylko wspomniany przez Ciebie malachitowo-miętowy z domieszką jasnej zieleni młodego fikusa, nie jest złamany patyną o dyferencjacji verde-prado, a po prostu bardziej płowy.

:D
          • nexstartelescope Re: Dziękuję ALE... 06.01.11, 19:23
            No dooobra, niech będzie :D
            • wilowka Ha! 06.01.11, 22:20
              Mam połowę :)
              • wilowka Re: Ha! 12.01.11, 13:27
                mam trzy czwarte :)
                • redundant Cóś jakby... 12.01.11, 15:21
                  ... Zenonem z Elei tutej zalatuje, zasadniczo. :P
                  • wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 17:48
                    Że sama ze sobą gadam?
                    • wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 17:49
                      Czy ze żółwiem się ścigam? :D
                      • nexstartelescope Re: Cóś jakby... 12.01.11, 18:50
                        No właśnie, kto to ten Zenon z Elei? Nie grypsujemy z Wilufkom! :P
                        • wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 19:18
                          Te, pieprzyć Zenona! Paczka mię doszła i siedzę namaszczona po połowie :D

A przy okazji byłam w aptece, no i jak już pisałam mam siedem dziewiątych ;)
                          • nexstartelescope Re: Cóś jakby... 12.01.11, 19:21
                            To jak już jesteś namaszczona to możesz się zabalsamować :D
                            • wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 19:24
                              Odmawiam. Dementuję. Nie chce mi się leżeć :D
                              Letko się tylko maznęłam w celach kontrolnych

DZię - KU -JĘ serdecznie :)

A te kulki Moltizery co mnie je w bonusie dorzuciłaś.... UWIELBIAM< tylko w okolicy bliższej i dalszej nieosiągalne, więc wielkie mi uczyniłaś...radości w domu moim :)
                              • nexstartelescope Re: Cóś jakby... 12.01.11, 19:30
                                Masz rację, nie ma się co przedwcześnie dawać zabalsamować :D
                                A kulki to ja też uwielbiam, w ogóle większość ludzi je uwielbia, przeto dorzuciłam- na ten gorzki posmak w óstah. Przeszło? :)
                                • wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 19:36
                                  Nie całkiem. Ale trochę zostało zniwelowane przez ogromny w ostatnich dniach pociąg do keczupu, który to keczup źrę na potęgę niemal ze wszystkim :)

Ale kulki są dobre na wszystko, coś czuję, że mnie uleczą :)

P.S. Nie, nie robiłam testu ;)
                                  • nexstartelescope Re: Cóś jakby... 12.01.11, 19:47
                                    Po tem wszystkiem to i ja zaczynam mieć wrażenie, że mam metaliczny posmak :/ W dodatku przed chwilą pożarłam makrelę z puszki i wkręcam się, że przeszła blachą. Trza to teraz czymś zakąsić, a czym można zakąsić rybę w pomidorach? Chyba se czaju naparzę.
                                    Oraz: jakiego testu? czy ma to związek z dziwnymi objawami cielesnymi? :> mam problemy z pamięcią, czy z końcentracją? obie wersje prawdopodobne, albowiem przesiedziałam ostatnią godzinę w wiadomych oparach , proszę do mnie mówić prostym językiem i nie wyciągać przedawnionych faktów :) Bo jak przeczytałam Twój post o wizycie w aptece to pewien test mi przyszedł do głowy, ale to chyba nie to ... :)
                                    • wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 19:51
                                      Z koncentrancją problemów nie masz, boś taki post nasmarowała, że ledwoć połapać się mogę :D

W aptece byłam po te dragi, co Ci je mam cichcem podesłać w ramach dilu ;)

A test to ten co Ci do głowy przyszedł. Wymawiam się zawczasu, bo mnie przez ekstraordynaryjną chęć na keczup, na "eMaglu" natychmiast do testowania wezwały :D
                                      • wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 19:54
                                        Oraz:

Primo:
                                        W jakich oparach żeś przesiedziała? Tej makreli, czy mam coś z koncentracją?:D

Secundo:
                                        A naparz se czaju. Ja też sączę.

Drugie Secundo: Polecam suszone śliwki, kefir i torcik kajmakowy - właśnie spożywam.
                                        • nexstartelescope Re: Cóś jakby... 12.01.11, 20:01
                                          Primo: powiedzmy, że makreli, różnie na to mówią :)
                                          Secundo: już mi się odechciało, kanapkę se zrobię z czedarem, chyba, ze w trakcie znów mi się odechce :)
                                          Drugie secundo: suszone mam tylko grzyby mun, przejdą? Kefiru tu nie uświadczę, chyba że kefiropodobny buttermilk, ale to tylko do ziemnorów z koperkiem ujdzie, a kajmak jest słodki i fe :) Tym razem Ci się nie udało, sadystko spożywcza :P
                                          • wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 20:04
                                            Tym razem Ci się nie udało, sadystko spożywcza
                                            > :P

A co się będe wywnętrzać, jak rolmopsy już wczoraj zjadłam? :P
                                      • nexstartelescope Re: Cóś jakby... 12.01.11, 19:56
                                        Tak jak mję ostatnio po śledziu! Jakby mało było jeszcze dzieciów forumowych! :) A o dragach, eee, maści na odciski, to miałaś publicznie nie mówić!
                                        P.S a robiłaś test?
                                        • wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 20:03
                                          "Mało nas, mało na do pieczenia chleeeba...."

> ) A o dragach, eee, maści na odciski, to miałaś publicznie nie mówić!

No ja Cię proszę, najpierw zamawiasz piling do uszu, relanium, maść na odciski i lakier do wąsów, a potem mi problemy robisz? :D

> P.S a robiłaś test?

Ostatnio tylko z Ustawy o systemie oświaty, ale to już ze dwa tydzie temu było. Myślisz, żeby powtórzyć??

(nie robiłam, nie chce mi się)
                                          • nexstartelescope Re: Cóś jakby... 12.01.11, 20:10
                                            wilowka napisała:

> No ja Cię proszę, najpierw zamawiasz piling do uszu, relanium, maść na odciski
                                            > i lakier do wąsów, a potem mi problemy robisz? :D

zapomniałaś o kremie na hemoroidy :P

> (nie robiłam, nie chce mi się)

to ja Ci mówię: zrób se. Tylko smsa na koniec nie wysyłaj :P
                                            • wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 20:14
                                              nexstartelescope napisała:

> wilowka napisała:
                                              >
                                              > > No ja Cię proszę, najpierw zamawiasz piling do uszu, relanium, maść na od
                                              > ciski
                                              > > i lakier do wąsów, a potem mi problemy robisz? :D
                                              >
                                              > zapomniałaś o kremie na hemoroidy :P

Hemoroidy??? Cholera! a ja na opryszczkę kupiłam!

A co tam, ważne, że nie odwrotnie, nie?
                                              > > (nie robiłam, nie chce mi się)

> to ja Ci mówię: zrób se. Tylko smsa na koniec nie wysyłaj :P
                                              > :D

Iii tam, kiedy indziej zrobię. Może za tydzień? ;)

(Ty tak serio? Myślisz, że to od keczupu?)
                                              • nexstartelescope Re: Cóś jakby... 12.01.11, 20:20
                                                A od czego??? Boszzz, jaka ta młodzież dzisiejsza nieświadoma! :D
                                                stanęło na jogurcie z orzechami.
                                                • wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 20:33
                                                  nexstartelescope napisała:

> A od czego??? Boszzz, jaka ta młodzież dzisiejsza nieświadoma! :D

To dlaczego można go bez recepty kupić??

> stanęło na jogurcie z orzechami.

pfff snobka. U nas są tylko O SMAKU orzechowy :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka