wilowka Dziękuję ALE... 06.01.11, 16:28 o rety rety, a ja dopiero włóczkę nabyłan na COŚ do dila . Muszę przyspieszyć o rety rety :D Dooobra, panikuję, mam jakąś 1/8 CZEGOŚ :) Porządek to wróg zwierządek! www.kot-malenstwo.blogspot.com do czytania www.ztworzonka.blogspot.com robótkowy Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Dziękuję ALE... 06.01.11, 17:28 Się uspokój. Nie musisz się spieszyć, poczekam, najważniejsze, żeby kolor się zgadzał z opisem :D Odpowiedz Link
wilowka Re: Dziękuję ALE... 06.01.11, 18:25 Ufff już mam trochę więcej i co najważniejsze kolor dobrałam idealnie, tylko wspomniany przez Ciebie malachitowo-miętowy z domieszką jasnej zieleni młodego fikusa, nie jest złamany patyną o dyferencjacji verde-prado, a po prostu bardziej płowy. :D Odpowiedz Link
redundant Cóś jakby... 12.01.11, 15:21 ... Zenonem z Elei tutej zalatuje, zasadniczo. :P Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Cóś jakby... 12.01.11, 18:50 No właśnie, kto to ten Zenon z Elei? Nie grypsujemy z Wilufkom! :P Odpowiedz Link
wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 19:18 Te, pieprzyć Zenona! Paczka mię doszła i siedzę namaszczona po połowie :D A przy okazji byłam w aptece, no i jak już pisałam mam siedem dziewiątych ;) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Cóś jakby... 12.01.11, 19:21 To jak już jesteś namaszczona to możesz się zabalsamować :D Odpowiedz Link
wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 19:24 Odmawiam. Dementuję. Nie chce mi się leżeć :D Letko się tylko maznęłam w celach kontrolnych DZię - KU -JĘ serdecznie :) A te kulki Moltizery co mnie je w bonusie dorzuciłaś.... UWIELBIAM< tylko w okolicy bliższej i dalszej nieosiągalne, więc wielkie mi uczyniłaś...radości w domu moim :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Cóś jakby... 12.01.11, 19:30 Masz rację, nie ma się co przedwcześnie dawać zabalsamować :D A kulki to ja też uwielbiam, w ogóle większość ludzi je uwielbia, przeto dorzuciłam- na ten gorzki posmak w óstah. Przeszło? :) Odpowiedz Link
wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 19:36 Nie całkiem. Ale trochę zostało zniwelowane przez ogromny w ostatnich dniach pociąg do keczupu, który to keczup źrę na potęgę niemal ze wszystkim :) Ale kulki są dobre na wszystko, coś czuję, że mnie uleczą :) P.S. Nie, nie robiłam testu ;) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Cóś jakby... 12.01.11, 19:47 Po tem wszystkiem to i ja zaczynam mieć wrażenie, że mam metaliczny posmak :/ W dodatku przed chwilą pożarłam makrelę z puszki i wkręcam się, że przeszła blachą. Trza to teraz czymś zakąsić, a czym można zakąsić rybę w pomidorach? Chyba se czaju naparzę. Oraz: jakiego testu? czy ma to związek z dziwnymi objawami cielesnymi? :> mam problemy z pamięcią, czy z końcentracją? obie wersje prawdopodobne, albowiem przesiedziałam ostatnią godzinę w wiadomych oparach , proszę do mnie mówić prostym językiem i nie wyciągać przedawnionych faktów :) Bo jak przeczytałam Twój post o wizycie w aptece to pewien test mi przyszedł do głowy, ale to chyba nie to ... :) Odpowiedz Link
wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 19:51 Z koncentrancją problemów nie masz, boś taki post nasmarowała, że ledwoć połapać się mogę :D W aptece byłam po te dragi, co Ci je mam cichcem podesłać w ramach dilu ;) A test to ten co Ci do głowy przyszedł. Wymawiam się zawczasu, bo mnie przez ekstraordynaryjną chęć na keczup, na "eMaglu" natychmiast do testowania wezwały :D Odpowiedz Link
wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 19:54 Oraz: Primo: W jakich oparach żeś przesiedziała? Tej makreli, czy mam coś z koncentracją?:D Secundo: A naparz se czaju. Ja też sączę. Drugie Secundo: Polecam suszone śliwki, kefir i torcik kajmakowy - właśnie spożywam. Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Cóś jakby... 12.01.11, 20:01 Primo: powiedzmy, że makreli, różnie na to mówią :) Secundo: już mi się odechciało, kanapkę se zrobię z czedarem, chyba, ze w trakcie znów mi się odechce :) Drugie secundo: suszone mam tylko grzyby mun, przejdą? Kefiru tu nie uświadczę, chyba że kefiropodobny buttermilk, ale to tylko do ziemnorów z koperkiem ujdzie, a kajmak jest słodki i fe :) Tym razem Ci się nie udało, sadystko spożywcza :P Odpowiedz Link
wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 20:04 Tym razem Ci się nie udało, sadystko spożywcza > :P A co się będe wywnętrzać, jak rolmopsy już wczoraj zjadłam? :P Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Cóś jakby... 12.01.11, 19:56 Tak jak mję ostatnio po śledziu! Jakby mało było jeszcze dzieciów forumowych! :) A o dragach, eee, maści na odciski, to miałaś publicznie nie mówić! P.S a robiłaś test? Odpowiedz Link
wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 20:03 "Mało nas, mało na do pieczenia chleeeba...." > ) A o dragach, eee, maści na odciski, to miałaś publicznie nie mówić! No ja Cię proszę, najpierw zamawiasz piling do uszu, relanium, maść na odciski i lakier do wąsów, a potem mi problemy robisz? :D > P.S a robiłaś test? Ostatnio tylko z Ustawy o systemie oświaty, ale to już ze dwa tydzie temu było. Myślisz, żeby powtórzyć?? (nie robiłam, nie chce mi się) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Cóś jakby... 12.01.11, 20:10 wilowka napisała: > No ja Cię proszę, najpierw zamawiasz piling do uszu, relanium, maść na odciski > i lakier do wąsów, a potem mi problemy robisz? :D zapomniałaś o kremie na hemoroidy :P > (nie robiłam, nie chce mi się) to ja Ci mówię: zrób se. Tylko smsa na koniec nie wysyłaj :P :D Odpowiedz Link
wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 20:14 nexstartelescope napisała: > wilowka napisała: > > > No ja Cię proszę, najpierw zamawiasz piling do uszu, relanium, maść na od > ciski > > i lakier do wąsów, a potem mi problemy robisz? :D > > zapomniałaś o kremie na hemoroidy :P Hemoroidy??? Cholera! a ja na opryszczkę kupiłam! A co tam, ważne, że nie odwrotnie, nie? :D > > (nie robiłam, nie chce mi się) > to ja Ci mówię: zrób se. Tylko smsa na koniec nie wysyłaj :P > :D Iii tam, kiedy indziej zrobię. Może za tydzień? ;) (Ty tak serio? Myślisz, że to od keczupu?) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Cóś jakby... 12.01.11, 20:20 A od czego??? Boszzz, jaka ta młodzież dzisiejsza nieświadoma! :D stanęło na jogurcie z orzechami. Odpowiedz Link
wilowka Re: Cóś jakby... 12.01.11, 20:33 nexstartelescope napisała: > A od czego??? Boszzz, jaka ta młodzież dzisiejsza nieświadoma! :D To dlaczego można go bez recepty kupić?? > stanęło na jogurcie z orzechami. pfff snobka. U nas są tylko O SMAKU orzechowy :( Odpowiedz Link