Dodaj do ulubionych

Kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12.01.11, 19:35
Zapomniałaś, że masz się tu teraz codziennie meldować? Przynajmniej do czasu, kiedy orzekniemy, że Twoi podopieczni nie stanowią bezpośredniego zagrożenia życia lub zdrowia? Raport proszę nam tu przedstawić na ten tychmiast.
Obserwuj wątek
    • kitek_maly Re: Kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.11, 19:40
      Dokładnie...
    • wilowka Re: Kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.11, 19:40
      Ona Żyje!
      Raz dziennie dostaję od Niej mejla, zwykle zatytułowanego "o kurwa!" :D

P.S. Kuki uwielbiam, Twoje mejle więc pisz! :)
      • nexstartelescope Re: Kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.11, 19:48
        Ufff, niech pisze i tak, byle by dawała jakiś znak życia :D
      • kkuki Re: Kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.11, 20:17
        Ja bez Twoich porad pedagogicznych dnia bym tu nie przetrwała więc o urwanie dostaw mejli się nic nie bój :D Póki tu jestem- nie nastąpi :D
    • kkuki Re: Kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.11, 20:15
      Żyję.

Ale albo ja zatłukie te dzicka albo łone mnie.

Z trzylatkiem da się żyć bo łatwo go podpuścić.
      No może za wyjątkiem dzisiejszego incydentu kiedy to musieliśmy szybko wyjść a ten zaległ na podłodze i stwierdził, że nie założy tej kurtki bo wcześniej ją ugryzł.

Pięciolatek to wredna i złośliwa menda jest.

Serio, jak tylko się zaaklimatyzuję tu jakoś na miejscu i ogarnę z językiem, co idzie szybko na szczęście, to chyba się rozejrzę za normalną robotą...
      Przecie ja nerwowo nie wyrobię.
      • nexstartelescope Re: Kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.11, 20:17
        Dasz radę Kuki, wychowasz je sobie i za miesiąc będą chodziły jak w zegarku, daj im tylko porządnie Cię wkurzyć :D
      • berta-live Re: Kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.11, 21:03
        > No może za wyjątkiem dzisiejszego incydentu kiedy to musieliśmy szybko wyjść a
        > ten zaległ na podłodze i stwierdził, że nie założy tej kurtki bo wcześniej ją u
        > gryzł.

Bał się, że jak ją założy to mu odda? ;D
        A ten 5-latek to w szkole nie powinien być? Wszakże w UK to zdaje się dość szybko ministerstwo edukacji upomina się o nowych uczniów.

Dasz radę, ważne żebyś się nie dała sprowokować. Wyluzuj i naucz się śmiać z tego. Wszakże dzieci z tymi wszystkimi ich zachowaniami śmieszne są. A jak zobaczą, że jesteś fajna i wyluzowana to będą bardziej skłonne do współpracy.
        • wilowka Re: Kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.11, 21:12

> Dasz radę, ważne żebyś się nie dała sprowokować. Wyluzuj i naucz się śmiać z te
          > go. Wszakże dzieci z tymi wszystkimi ich zachowaniami śmieszne są. A jak zobacz
          > ą, że jesteś fajna i wyluzowana to będą bardziej skłonne do współpracy.

Święte słowa (moje były identyczne :))

Berta, nie szukasz robótki? Do przedszkola bym Cię najęła ;)
          • berta-live Re: Kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.11, 21:32
            Nie, nie szukam. ;D

A obraz idealnej, niemalże, opiekunki to mi utkwił w pamięci z czasów wczesnego dzieciństwa jak chodziłam do takiego prywatnego przedszkola. Ta kobieta właśnie charakteryzowała się tym, że miała wszystko w dupie a do tego miała dość zwariowane poczucie humoru. I wyrabiała sama z 6 dzieci w wieku od 8mies do 5 lat. Oprócz tego musiała ugotować, posprzątać itp, bo nie miała nikogo do pomocy. A na obiady jeszcze jej dorosły syn przychodził czasami. On to miał przerąbane, bo jak siedział przy stole to myśmy siedzieli pod stołem i gryźli go po nogach. I najwyraźniej miało to pozytywny wpływ na przyswajanie pokarmów, bo dość puszysty był. ;D
      • puszysta_gimnazjalistka Re: Kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.11, 22:19
        Czyli nie dostrzegasz u siebie głębokiej miłości do dzieci ? :)
        • kkuki Re: Kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.11, 22:31
          Że tak pozwolę sobie odrzec: ni chuja :D

Te 3 dni utwierdziły mnie w przekonaniu, że ja sobie może jednak będę wiodła dalej to moje koczownicze życie bez żadnych małych wrednych pyrtków u boku :>

I zupełnie nie rozumiem dlaczego młody mi mówi, że ajlowjuu.
          Ale przestaje mnie to interesować kiedy chwilę później mnie gryzie, albo szczypie-zapewne po prostu ogromu swej miłości inaczej wyrazić nie ómi :>
    • izabellaz1 Re: Kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.11, 20:19
      nexstartelescope napisała:

> do czasu, kiedy orzekniemy, że Twoi podopieczni nie stanowią bezpośredniego zagrożenia > życia lub zdrowia

A w razie czego ruszymy z odsieczą :D
      • nexstartelescope Re: Kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.11, 20:22
        <zaciera ręce> :D
    • redundant Re: Kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.11, 22:50
      Kóki, a jak walory wytrzymują te amory? Pisałaś tu wcześniej, że młody od ajlowju silnie nimi zainteresowany... :)
      • kkuki Re: Kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.11, 22:55
        Wytrzymują, bronię się jak mogę.
        Gryzie mnie raczej w twarz albo po łapach :>
        • redundant Re: Kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.11, 23:00
          Ale ja miałem na myśli jakąś eksplorację z jego strony. :) Działania palpacyjne, te sprawy. :cool:
          • kkuki Re: Kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.11, 23:02
            Pcha łapy i nos na/w dekolt jak może :/
            • redundant Re: Kuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.11, 23:12
              What can I say?
              Szczerze mówiąc, wcale mu się nie dziwię. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka