puszysta_gimnazjalistka 17.01.11, 11:02 Tak, to dzisiaj jest najbardziej dołujący dzień roku - "Blue Monday" www.emetro.pl/emetro/1,85648,8956579.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redundant Re: To dzisiaj ! 17.01.11, 11:06 A ja myślałem, że jak patrzysz za okno, to czujesz ulgę. Niezależnie od tego, jaka jest pogoda. :D Odpowiedz Link
kkuki Re: To dzisiaj ! 17.01.11, 11:15 Jak patrzę za okno to mam ochotę przez nie uciec :D A teraz mam chwilę na odsapnięcie bo "słodziuchne dzieciaczki" odtransportowane do szkoły i przedszkola :D Odpowiedz Link
redundant Re: To dzisiaj ! 17.01.11, 11:36 Właśnie miałem pytać, co się stało, że nadajesz o tej porze. :) Czy tylko zwyczajna chwila oddechu, bo bachory w szkole, czy może już załamanie nerwowe, zaryglowałaś się w pokoju, rzucasz przez okno pomidorami, dom otoczony przez policję, te sprawy?... :D Odpowiedz Link
kkuki Re: To dzisiaj ! 17.01.11, 11:54 No i żem się popluła :DDD Nauczka na przyszłość: nie wizualizować sobie scen z forumowych postów :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: To dzisiaj ! 17.01.11, 11:20 ee tam własnie dziś na bajka zamierzam wskoczyć po baaardzo długiej przerwie Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: To dzisiaj ! 17.01.11, 11:24 forumowicz_pospolity napisał: > ee tam > własnie dziś na bajka zamierzam wskoczyć po baaardzo długiej przerwie Ja w sportowe buty...ale też po przerwie :) A potem kieliszek czerwonego wytrawnego i żaden poniedziałek mi niestraszny! :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: To dzisiaj ! 17.01.11, 11:33 izabellaz1 napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > ee tam > > własnie dziś na bajka zamierzam wskoczyć po baaardzo długiej przerwie > > Ja w sportowe buty...ale też po przerwie :) > > A potem kieliszek czerwonego wytrawnego i żaden poniedziałek mi niestraszny! :) > > no trzeba korzystac bo od środy podobno znowu kiszka Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: To dzisiaj ! 17.01.11, 11:37 forumowicz_pospolity napisał: > trzeba korzystac bo od środy podobno znowu kiszka Kiszka z kieliszka? Nieeeee ;))) Odpowiedz Link
berta-live Re: To dzisiaj ! 17.01.11, 11:47 Jak ty to robisz, że te sygnaturki zawsze pasują do treści postów? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: To dzisiaj ! 17.01.11, 12:10 Bo czarnowidztwo jest absolutnie uniwersalne i pasuje do każdej sytuacji :) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Podsumowując dzień 17.01.11, 22:51 redundant napisał: > W takim razie środa cię dobije. :P Noł łej! W środę mam zamiar bardziej się sponiewierać! :) Odpowiedz Link