Dodaj do ulubionych

Środek tygodnia

09.02.11, 09:34
Środek tygodnia to bardzo optymistyczny czas, po południu już będzie z górki, najpierw czwartek, weekend już czuć w powietrzu a potem tylko piątek, dzień szalenie optymistyczny. A zatem, skoro mamy środę, należy właściwie ją uczcić, czyli imprezka.

A jakie Wy macie sposoby na środę ?
Obserwuj wątek
    • zloty.strzal Re: Środek tygodnia 09.02.11, 09:41
      Na egzamin se pójdę, a co.
      • puszysta_gimnazjalistka Re: Środek tygodnia 09.02.11, 09:58
        To zbyt racjonalne aby mogło mi się spodobać :)

Chociaż z drugiej strony, imprezka po egzaminie to swoisty obowiązek.
        • zloty.strzal Re: Środek tygodnia 09.02.11, 10:05
          W piątek się dopiero wyżyję, bo od walę tynek robi mi się związek na odległość. Będę pisać długie listy i wysyłać zdjęcia w kopercie.
          • puszysta_gimnazjalistka Re: Środek tygodnia 09.02.11, 10:12
            > Będę pisać długie listy i wysyłać zdjęcia w kopercie.

Nie zapominaj o wyżalaniu się na forum :)
            • wilowka tralala 09.02.11, 10:24
              Ja natomiast mam za sobą paskudną noc, a przed sobą kolejny dzień na zwolnieniu. Zamierzam dostarczać sobie rozrywek w postacie sprzątania, szycia i spania na zmianę. I jeszcze 20 aniołków z sercem muszę ulepić z masy solnej. A jak jestem w pracy to nawet w środę jest ok. - Z górki.
    • izabellaz1 Re: Środek tygodnia 09.02.11, 10:57
      puszysta_gimnazjalistka napisał:

> imprezka.

> A jakie Wy macie sposoby na środę ?

Światowy Dzień Pizzy będziemy świętować :)
      • puszysta_gimnazjalistka Re: Środek tygodnia 09.02.11, 11:07
        Dobra, idę na pizzę.
      • zloty.strzal Re: Środek tygodnia 09.02.11, 11:17
        > Światowy Dzień Pizzy będziemy świętować :)

O, no właśnie.
      • sru_karka Re: Środek tygodnia 09.02.11, 11:38
        Aaa, prawie zapomniałam! Dzięki ;)

Smacznej pizzy życzę wszystkim...

https://www.intelligentmag.com/wp-content/uploads/2010/12/What-Is-the-Best-Pizza-in-the-World.jpg
        • izabellaz1 Re: Środek tygodnia 09.02.11, 11:42
          Mmmmmmmmm pepperoni i ciemne oliwki! + ew. pikantna papryczka do tego! :)))))))
    • sru_karka Re: Środek tygodnia 09.02.11, 11:41
      Lubię środek :) Zwłaszcza jak mam sporo pracy - jak dzisiaj... Szybko mija i jedną nogą jestem już przy weekendzie :)
      Będzie się działo, bo jak to mówią: jak nie ma kota, myszy harcują. A mojego kota nie ma do niedzieli, heh :P
    • thank_you Re: Środek tygodnia 09.02.11, 12:41
      Idę zaraz na rolki, odkryłam wczoraj świetną trasę koło mojego domu i pojeżdżę z godzinę. Potem rozciąganie i brzuszki.
      • forumowicz_pospolity Re: Środek tygodnia 09.02.11, 13:47
        thank_you napisała:

> Idę zaraz na rolki, odkryłam wczoraj świetną trasę koło mojego domu i pojeżdżę
        > z godzinę. Potem rozciąganie i brzuszki.
        >
        niezłe okienko sie zrobiło w zimie
        ja na bajka jutro,mniejszy wiatr ma byc

a ty co, trzyma cie sport nie puszcza, trenujesz pod cos konkretnego czy tak sobie?
        • izabellaz1 Re: Środek tygodnia 09.02.11, 14:11
          forumowicz_pospolity napisał:

> niezłe okienko sie zrobiło w zimie
          > ja na bajka jutro,mniejszy wiatr ma byc

Super! Będzie jeszcze przyjemniej biegać. Przedwczoraj było fantastycznie! :)
          • forumowicz_pospolity Re: Środek tygodnia 09.02.11, 14:23
            izabellaz1 napisała:

> forumowicz_pospolity napisał:
            >
            > > niezłe okienko sie zrobiło w zimie
            > > ja na bajka jutro,mniejszy wiatr ma byc
            >
            > Super! Będzie jeszcze przyjemniej biegać. Przedwczoraj było fantastycznie! :)
            >

nienawidze biegania:))
            przedwczoraj to grałem w piłke, co uwieczniono na youtube;]
            ale w ndz byłem na bajku i niezle wiało, wiec teraz patrze kiedy mniej zawieje i sie brykne

a powrót zimy kiedy planowany jest, bo słyszałem ze ma byc cos takiego niestety?
            • puszysta_gimnazjalistka Re: Środek tygodnia 09.02.11, 14:32
              Wczoraj biegałem i jak zawiało z boku to mało co bańka w znak drogowy nie przygrzałem, więc na rower bierz ochraniacz na zęby :)
            • izabellaz1 Re: Środek tygodnia 09.02.11, 14:42
              Owszem, pod koniec tygodnia ma być dramatycznie. Ale może do tego czasu się zahartuję, bo ciężko mi teraz będzie znowu przestać :)
              Byle nie padał śnieg i nie było ślisko to dam radę!

Roweru mnie na razie nie wolno. Bieganie po dworze też nie do końca, ale trudno się mówi...nie będę eksponatem :)
              A biegać UWIELBIAM!
        • thank_you Re: Środek tygodnia 09.02.11, 15:12
          Ten wiatr jest niezły. Jak się wczoraj stanęło na rolkach to sam pchał do tyłu. :D A jak próbowałam jechać do przodu to wyglądałam jak ostatnia pokraka. Ale jakoś wrócić trzeba było - nie da się jeździć ciągle z wiatrem. :D

Z tym sportem to nie jest tak do końca - miałam się do tego bardziej przykładać, ale różne choróbska się do mnie przyklejały, więc minimalizowałam wysiłek. Trenuję dla siebie, dla lepszej sprawności fizycznej, żeby mieć fun.

A Ty kiedy ostatnio na rowerku pomykałeś? No i okienko podobno powoli się zamyka - od weekendu mróz i śnieg.
          • thank_you Re: Środek tygodnia 09.02.11, 15:15
            A właśnie. Idę obejrzeć rower. Niestety zostawiłam go dobre 9 m-cy temu na tarasie bez przykrycia.
    • forumowicz_pospolity Re: Środek tygodnia 09.02.11, 13:45
      zamierzam sie poobijac, podobnie jak od poczatku tygodnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka