Dodaj do ulubionych

Jest fotka !

21.03.11, 12:04
Fotka jest, a ja w dalszym ciągu nie wierzę, dla mnie gość jest pajacem.

https://www.bokser.org/content/2011/03/21/115233/20110321solis715.jpg
Obserwuj wątek
    • forumowicz_pospolity Re: Jest fotka ! 21.03.11, 12:09
      ni wuja nie idzie obczaic z tej foty,, moze zreferuj łaskawie co tam jest?;]

i o co chodzi z tym pajacem, ze symulował?
      ja za bardzo nie chce sie pochylac nad ta sprawa, co ustalą odpowiednie organy to bedzie
      sytuacja jest na tyle złozona że i fan Kliczki moze sobie interpretowac po swojemu i vive versa

ale czy to nie ty pisałes o Solisie zajebisty fajter z szansami na rozwalenie Kliczki?
      • puszysta_gimnazjalistka Re: Jest fotka ! 21.03.11, 12:24
        O nie, zajebisty fajter, nie przyznaję się :)
        Ostatnio napisałem, że Chisora ma większe szanse z Władkiem niż Solis z Witkiem, jeżeli Chisora wytrzyma przynajmniej 180 sekund to będę miał rację.
        Strasznie czekałem na tę walkę a zamiast tego otrzymałem Muppet show, więc w celu upuszczenia ciśnienia muszę sobie pojeździć po Solisie.
        • izabellaz1 Re: Jest fotka ! 21.03.11, 13:03
          puszysta_gimnazjalistka napisał:

> w celu upuszczenia ciśnienia muszę sobie pojeździć po Solisie.

Nie lepszy Ciechan?
      • izabellaz1 Re: Jest fotka ! 21.03.11, 13:04
        Że zajebisty to niekoniecznie ale pisał, że zdolny, szybki i takie tam herezje :P
        • puszysta_gimnazjalistka Re: Jest fotka ! 21.03.11, 13:55
          Bo jest zdolny, to fakt, ma olimpijskie złoto i trzy mistrzostwa świata, szybkie ręce też ma. Tylko nie ma papierów na profesjonalnego sportowca, wystarczy na jego fotki z ważenie zerknąć i zobaczyć jak prezentuje się na tle 10 lat starszego Kliczki.
    • hsirk Re: Jest fotka ! 21.03.11, 13:58
      ja tez nie wierze cus. obejrzalem sobie to dokladnie na youtubie. napierw kliczko przelecial go po glowie prawym. cios, czy nie cios? na youtubie jest to nieostre i nie widac. choc jest mozliwe ze dostal obsliziety ale jednak cios zelazna piescia w skron. potem trzeba patrzec na nogi. solis przez chwile stoi, jakby lekko zamroczony i po chwili ugima mu sie LEWA noga. kliczko rusza do przodu solis sie przewraca sam z siebie i chwyta za PRAWE kolano. po czym lapie sie lin WSTAJE NA PRAWEJ NODZE (caly ciezar ciala prawie), po czym stale na LEWA, utyka, chyba przypomina sobie ze to nie ta, staje na PRAWA utyka i tak go sprowadzaja.

kontuzje pewnie jakas moze miec, ale nie taka masakre. moim zdaniem byl lekko zamroczony i tak naprawde troche przysymulowal. kliczko juz wystartowal i jakby wtedy skonczyl, to solisa by dzis wybudzali dopiero.
      • puszysta_gimnazjalistka Re: Jest fotka ! 21.03.11, 14:23
        Tak samo to widziałem, z tą tylko różnicą, że nie jestem pewien czy on się za to prawe kolano po upadku rzeczywiście trzyma czy to tylko taki ruch ręką żeby się za coś złapać i podciągnąć przy wstawaniu.
        • hsirk Re: Jest fotka ! 21.03.11, 14:26
          trzymal czy nie ale wstal glownie na prawej. i to mi najbardziej zgrzyta.
      • izabellaz1 Re: Jest fotka ! 21.03.11, 14:23
        Tak czy inaczej by przegrał. I to wysoce prawdopodobne, że w pierwszej rundzie :)
    • nagialeniedokonca Re: Jest fotka ! 21.03.11, 14:30
      dla mnie było jasne

dostał w skroń, nogi mu się w tym momencie zwaciły, widać to ewidentnie, takie ruchy są jak kogoś przy mroczy. Potem miał pecha i poleciał na nogę, się skręciła i poszło.
    • nagialeniedokonca ten zawodnik walczył dwie rundy z zerwanym mięśnie 21.03.11, 15:01
      sport.wp.pl/kat,60960,title,KSW15-ogromny-bol-Jana-Blachowicza,wid,13243084,wiadomosc.html
      • izabellaz1 Re: ten zawodnik walczył dwie rundy z zerwanym mi 21.03.11, 15:14
        Ale to już zakrawa na głupotę. Po co tak kozaczyć?
      • puszysta_gimnazjalistka Re: ten zawodnik walczył dwie rundy z zerwanym mi 21.03.11, 15:43
        Bezradny był i dostał, Kameruńczyk był dla niego zbyt mocny.
        • hsirk Re: ten zawodnik walczył dwie rundy z zerwanym mi 21.03.11, 15:56
          niestety. troche tak absurdalnie wygladalo, ze cwiczyl tajski boks, a judoka kamerunczyk zmiotl go z powierzchni ziemi wylacznie low kickami.

inna sprawa, ze wytrzeszczylem oczy, bo nie widzialem dotad

z wyjatkiem filmow o herosach co cwicza najczesciej na jakims drzewku i od totalnej porazki przechodza po miesiacach do zlamania (kill bill II :))

tak mocno bitych low kickow

• nagialeniedokonca Re: ten zawodnik walczył dwie rundy z zerwanym mi 21.03.11, 18:03
            Jeśli mu drugi low tak pechowo rozwalił ten mięsień, to nic dziwnego, że nie mógł nogą uciekać potem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka