wilowka 08.06.11, 23:03 Wiem, że gumiaki, wiem, że szpilek nie ma, ale przelazłam w nich 20 km po mieście w upale i nic mnie się nie stało we w stopy, no nic :) Takoż zatem polecam :) Osobiście takowe posiadam i szczęśliwam niezmiernie :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conena Re: Crocsy polecam 09.06.11, 13:05 potwierdzam, ohydki wyjątkowo wygodne są, ostatnio kupiliśmy sobie z mężem i ciągle w nich łazimy. ale takich jak te Twoje to nie widziałam u nas na prowincji. Odpowiedz Link
wilowka Re: Crocsy polecam 09.06.11, 14:49 Ha na mojej prowincyji też nie ma, alibo drrrogie, ale mnie Taka Jedna Fajna Dziewczyna kupiła w ichnim outlecie Ósemka nie fstydź się, słodkie są. Co do niepocenia/ czy wręcz przeciwnie, to trudno powiedzieć, jak gorąco jest to w stopy też grzeje, ale jakiegoś szokującego szczególnego basenu w butach nie mam :) Fajne te na zdjęciu. Ja jeszcze nie wiem jakie sobie wybrać nastepne... Odpowiedz Link
8n Re: Crocsy polecam 09.06.11, 13:33 po cichu się zastanawiam, ale trochę się wstydzę :( jestem jeszcze taka niedojrzała... Odpowiedz Link
berta-death Re: Crocsy polecam 09.06.11, 16:14 Myślałam, ze to będzie wątek kulinarny. Ta nazwa zdecydowanie nie pasuje do butów. Odpowiedz Link
wilowka Re: Crocsy polecam 09.06.11, 21:38 berta-death napisała: > Myślałam, ze to będzie wątek kulinarny. Ta nazwa zdecydowanie nie pasuje do but > ów. może do żucia by się nadały? :) Odpowiedz Link
redundant Biorą? 09.06.11, 22:26 - zapytał krokodyl podpływając do łódki wędkarza - A dzie tam - odpowiedział wędkarz - To olej te ryby i chodź się wykąpać. :) Odpowiedz Link
wilowka Re: Biorą? 09.06.11, 22:43 Fajne :) Mój ulubiony dowcip o krokodylu( w sumie nie znam ich za dużo) to zagadka. Krokodyl jest bardziej długi, czy bardziej zielony? Odpowiedz Link
redundant Z czasów słusznie minionych. Zagadka 09.06.11, 23:11 Co to jest: dwa jaja i sto zębów? Krokodyl. A sto jaj i dwa zęby?... Zebranie ZBoWiD. Odpowiedz Link
wilowka Re: Pragnę :) 14.06.11, 22:40 Chyba kasy w portfelu! Bo w sklepie firmowym... ałtlecie som ... chlip Odpowiedz Link
wilowka Re: Pragnę :) 14.06.11, 22:50 Znalazłaś? :D Bo ja póki ci niestety nie :( A w ogóle to balsam trufle i cośtam cośtam mam super - słać? Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Pragnę :) 15.06.11, 19:17 Eeee, nie chcę, już mam pińcet rozpoczętych smarowideł w łazience a i tak żadnym mi się nie chce smarować regularnie :ł Nie widziałam tych łapci nigdzie, ale się rozejrzę przy okazji. Odpowiedz Link
wilowka Re: Pragnę :) 15.06.11, 20:20 Nie to nie ;) Może co ciekawszego znajdę, to Ci zapodam :) łapcie to model Lady poczeba rozmiar W8 ;) Gold. Odpowiedz Link
conena Re: Pragnę :) 16.06.11, 11:48 eeeee, byrzydal, ja bym wolała takowe: nawet pachno gumo balonowo :-) Odpowiedz Link
swiete.jeze Re: Crocsy polecam 16.06.11, 12:05 Wy na serio w tych gumiakach popylacie? Odpowiedz Link
wilowka Re: Crocsy polecam 16.06.11, 15:38 Serio serio :) i to takie pół gumiaki pół ... pianczaki są :) Te siateczkowe widziałam u szafiary jakiejś. Jedyne 3 stówki? Czy więcej?:) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Crocsy polecam 16.06.11, 20:22 W dotyku i lekkości to one są jak styropian. Wiem, bo macałam naocznie! :) Odpowiedz Link
wilowka Re: Crocsy polecam 16.06.11, 20:28 Przyznaj się, żeś w moje osobiste kopyta wepchała ;)) P.S. Mejla Ci wysmażyłam na pińcet mega :D Jest tam o kroksach i o Michałku ;) Odpowiedz Link
wilowka Re: Crocsy polecam 16.06.11, 20:58 żeby pikanterii dodać powiem, ze o Michałku czarnym i jasnym Te białe też polecam :) Odpowiedz Link
vandikia Re: Crocsy polecam 16.06.11, 21:27 ja mam wybrane na stronie niepolskiej niestety takie w kółka wielkie ale nie mam pojęcia jaki numer bardzo bym chciała, bo strasznie mi się podobają ale już 2 razy kupiłam bytu z UK i obie pray były do bani, jedne zwyczajnie za małe (mierzyłam wg wytycznych ze strony), drugie za tęgie.. jedne wystawiłam przed furtkę i ktoś wziął, w drugich chodzi siostra chciałabym wreszcie trafić swój rozmiar no i pozytywne opinie sieciowe dodatkowo mnie nakręcają :) Odpowiedz Link
wilowka Re: Crocsy polecam 16.06.11, 21:36 Takie? Te crocsy co mam są raczej wąskawe, bo ja mam wąską stopę i dobrze leżą. dla ułatwienia dodam że raczej w Crocsach jak nie jest zaznaczone, żeby brać mniejszy, czy większy rozmiar, to 5 - tka jest o pół/ćwierć numeru za mała na kopytko 24,5 cm :D Pomogłam? ;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Crocsy polecam 17.06.11, 23:39 no nie wiem jaką bym miał recepcję społeczną idąc w takich pantoflach ;) Odpowiedz Link