stedo Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 20:12 Kituś co u Ciebie???!! Wieki całe Cię nie było. Wybyłaś na antypody czy co?;))) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 20:28 > Kituś co u Ciebie???!! Wieki całe Cię nie było. Powiedzmy. ;) ;) > Wybyłaś na antypody czy co?;))) Na antypody to aż nie. ;) U mnie alles gut. A u Was dziadki? Odpowiedz Link
hsirk Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 20:34 o kurwa, jaka mloda. dziadki. och. och. znaczy jeszcze w wawie czy sadzac z wpisu alles gut, irgendwo, wo Leute deutsch sprechen? Odpowiedz Link
stedo Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 20:47 Hsirk, Ty to jednak chyba dziadek jesteś, a przynajmniej pamięć masz dziadkową, przytłumioną. ;))Wszak Kitek nigdy nie była stąd. Ona z Gdańska lub Mazur/ z domu/. Odpowiedz Link
hsirk Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 20:54 raczej ty babciu (tesciowo?), masz chyba nadzwyczajna zawartosc osadow wapniowo tluszczowych na sciankach naczyn. mozgowych tez. przez to nie pamietasz. kitek jakis czas temu, jak tyskie zupelnie, byla z texasu. znaczy juz z warszawy. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 20:58 O nieeee, plis, burdy to nie w moim wątku. Hsirku, poczta. Odpowiedz Link
hsirk Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 21:04 alezz jakie burdy. to przeciez pieszczoty z tesciowa. przestan. wiesz jak wyglada jak staram se zrobic burde. gdzie tu to widzisz :D tez poczta Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 20:48 > o kurwa, jaka mloda. dziadki. och. och. > > znaczy jeszcze w wawie czy sadzac z wpisu alles gut, irgendwo, wo Leute deutsch > sprechen? Należy Ci się lanie. Odpowiedz Link
hsirk Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 20:52 wiec chodz i zlej. zaraz... a za co? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 20:57 > wiec chodz i zlej. Chciałbyś. :P Odpowiedz Link
stedo Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 20:48 CZyżbyś się kryła pod nową ksywą.? Jakoś nic mi insynkt nie sugerował;)) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 20:53 > CZyżbyś się kryła pod nową ksywą.? Jakoś nic mi insynkt nie sugerował;)) ;) Masz maila. Odpowiedz Link
stedo Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 21:27 No właśnie. Chyba mu wytłumaczyłaś że nie konfabuuję?? Tylko on taka babska papla;)) Odpowiedz Link
hsirk Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 21:31 dobraaaaa. odszczekuje kitek NIE JEST Z TEXASU. TYLKO Z JAPONII!!! a tak powaznie, kitku, naprawde przepraszam. drugi raz na forum zdarzylo mi sie zrobic takie kurewstwo z przemyceniem priva do forum. nia mam usprawiedliwienia. wybacz, prosze. starzeje sie. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 21:34 > a tak powaznie, kitku, naprawde przepraszam. drugi raz na forum zdarzylo mi sie > zrobic takie kurewstwo z przemyceniem priva do forum. nia mam usprawiedliwieni > a. wybacz, prosze. Dobra, kupisz mi Porsche 911 i nie było sprawy. Odpowiedz Link
hsirk Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 21:35 ok. jedno wlasnie kupilem w sklepie obok czteroletniemu siostrzencowi :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 21:39 Widziałam takie w Empiku. Myślę sobie - kupię, postawię na biurku jako motywację. :-) Odpowiedz Link
hsirk Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 21:44 jako motywacje to ty sobie lepiej kwiatka postaw, albo hand made aniolka. a nie maszyne, co i tak na zlom kiedys pojdzie. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 21:46 > jako motywacje to ty sobie lepiej kwiatka postaw, albo hand made aniolka. a nie > maszyne, co i tak na zlom kiedys pojdzie. O nie nie, to musi być coś drogiego, poza zasięgiem. ;) Odpowiedz Link
hsirk Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 21:53 to reprodukcje ktoregos z ogrodow klimta Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 21:55 Eeeee tak sobie myślę, że chyba jednak blacharą jestem. ;-) Odpowiedz Link
hsirk Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 22:28 a to nie mi oceniac. ale spojrz na to z innej strony. jakbys dzis wygrala 10 M w lotto to kupilabys sobie takie cacko. i po pol roku znudzilby ci sie i stal sie NORMALNY. a pojechac gdzies dluzej, na mazury... niepojezdzisz ni huhu, a warczy... itp. a kwiaty sa niezmienne niezaleznie od stanu posiadania. w sumie o to chodzi w zyciu. by wachac kwiaty. PS. nie zmienia to faktu ze mialabys branie jak cholera w porsche. faceci gwizdzacy na ulicach, kelnerzy z maslanymi oczami... :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 28.07.11, 20:57 > a to nie mi oceniac. ale spojrz na to z innej strony. jakbys dzis wygrala 10 M > w lotto to kupilabys sobie takie cacko. i po pol roku znudzilby ci sie i stal s > ie NORMALNY. a pojechac gdzies dluzej, na mazury... niepojezdzisz ni huhu, a wa > rczy... itp. > > a kwiaty sa niezmienne niezaleznie od stanu posiadania. w sumie o to chodzi w z > yciu. by wachac kwiaty. > > PS. nie zmienia to faktu ze mialabys branie jak cholera w porsche. faceci gwizd > zacy na ulicach, kelnerzy z maslanymi oczami... :D Hmm hmmmm... Niestety aktualnie jestem na etapie MIEĆ. :) Ale BYĆ jest zaraz za tym. I faceci padający do stóp na każdym kroku - miodzio. ;) Odpowiedz Link
hsirk Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 28.07.11, 21:03 a gdzie jest granica? w tys PLN ? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 28.07.11, 21:13 Keine grenzen - jak śpiewał poeta. :P Granica jest tylko taka, ze trzeba MIEĆ za co BYĆ. ;> Odpowiedz Link
hsirk Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 28.07.11, 21:17 wiesz sa ludzie co popelniaja samobojstwo bo wpadli w nedze i zostal juz im tylko ostatni milion dolarow... zawsze jest granica. tylko roznie lezy. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 28.07.11, 21:29 To przecież nie będę odpowiadać z innych i ich samobójstwa. ;) Odpowiedz Link
hsirk Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 28.07.11, 21:57 pewnie ze nie. ale dobrze okreslic sobie granice. Odpowiedz Link
stedo Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 21:36 A wy macie prywatne życie pozaforumowe??!! No no, gratuluję;)) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 21:38 Ja mam tylko prywatne forumowe. ;) Ooooo, mój ulubieniec też za mną tęsknił. :D forum.gazeta.pl/forum/w,16,127408072,127409519,Re_Kitek.html Odpowiedz Link
berta-death Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 21:50 Omójboże, kogo tu przywiało. Kitek jednak żyje. Odpowiedz Link
berta-death Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 22:03 Nawet na wieniec zrzutkę zrobiliśmy. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 22:05 Zrobił ktoś zdjęcia? Ładny był? Pasował mi do sukienki? Odpowiedz Link
berta-death Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 22:07 > Pasował mi do sukienki? Hmm, jakby ci to powiedzieć, nie wystarczyło kasy na sukienkę. Odpowiedz Link
berta-death Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 22:31 Ale za to stypa była wystawna. Odpowiedz Link
wilowka Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 22:08 Był w groszki - pasuje ;)) A w ogóle to ja też chcę jakiegoś mejla ;)) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 22:12 Orany, Wilówka, Ty się umiesz w drzewku podczepiać tam gdzie trzeba? O_O I'm impressed. :-) > A w ogóle to ja też chcę jakiegoś mejla ;)) A gdzieś rozdają? ;-) Odpowiedz Link
wilowka Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 22:16 Wiesz, na końcu ta każdy gupi potrafi, nie? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 22:19 :D Nooooo. Ale przed Tobą była Berta, myślałam, że zrobiłaś to z całym pomyślunkiem i wyszło. :) Odpowiedz Link
wilowka Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 27.07.11, 22:22 Dochodzę do wniosku, że zwykle w momencie kiedy pracowicie cyzeluję poezję mych postów, ktoś mi się bezpardonowo wpierdziela między wiersze i podklejam się ni w ...... ni w drzwi. Odpowiedz Link
conena Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 28.07.11, 10:33 proszę więcej takich wiadomości:-) Odpowiedz Link
redundant Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 08.09.11, 01:58 A co, Kitek zdał egzamin? :) Odpowiedz Link
redundant Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 11.09.11, 23:13 sinus kosinós, daj Boże trzy minus... :P Odpowiedz Link
conena Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 15.09.11, 10:55 o, zaraz się okaże, że rebnubant też z branży:p Odpowiedz Link
redundant Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 15.09.11, 12:06 Jeżeli przyjmie się odpowiednią definicję... :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Konena, masz maila. ;-) n/tx 15.09.11, 19:00 E, a skąd wiesz o jakiej branży mowa? :P Odpowiedz Link
conena Re: PS. 19.09.11, 09:58 it wasn't me! oktan, naprawdę reagujesz na "Niuniuś"? jesteś słooooooodki:D Odpowiedz Link
redundant Re: PS. 19.09.11, 16:02 kitek_maly napisała: > Kitek? Taki długi język ma? Ze serca ci radzę - wystrzegaj się Kitka! Papla okrutna. :> Odpowiedz Link