wilowka 31.10.11, 12:21 Sama dziś w nocy jestem. Uprasza się o niestraszenie w Dziadów noc :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berta-death Re: Boo 31.10.11, 13:20 A Maryla nie zdąży machnąć do wieczora jakiegoś zombie killera? Odpowiedz Link
wilowka Re: Boo 31.10.11, 13:57 berta-death napisała: > A Maryla nie zdąży machnąć do wieczora jakiegoś zombie killera? Tera na szydle siedzę ale myślałam o Maryli. :) W planach mam też, pieczenie ciasta, 2 prania do wstawienia jedno zmywanie, lalka, peeling, tankowanie, maseczka, jedna lalka do zrobienia i miś do zszycia. Może i na torbę weny nabiorę? Torby są dobre na wszystko! P.S. Choć w sumie Maryla i Dziady to mało zaskakujący duet. Właściwie to oczywiste połączenie ;) Odpowiedz Link
redundant Re: Boo 02.11.11, 23:40 P.S. Raczej z babami by było oczywiste! :> Chyba, że z niej latawica jakaś. :P Odpowiedz Link
szalony_robal Re: Boo 31.10.11, 13:28 zapowiada się prawdziwa noc Dziadów - już mnie ciarki przeszły a do dreszczy tylko godzinki:) Odpowiedz Link
swiete.jeze Re: Boo 31.10.11, 19:24 Ja właśnie na "cukierek albo psikus" odpowiedziałam "spadajcie". W ogóle nie umiem się bawić. Odpowiedz Link
wilowka Re: Boo 31.10.11, 19:47 A mnie psikusa zrobił Samiec i wrócił... ze śledziami i cukierkami :) Odpowiedz Link
berta-death Re: Boo 31.10.11, 20:35 > A mnie psikusa zrobił Samiec i wrócił... ze śledziami i cukierkami :) Chyba nie takiego, że 2w1 czyli cukierkami o smaku śledziowym? Odpowiedz Link
wilowka Re: Boo 31.10.11, 20:48 Oj jak bym takie śledziowe cukierki dostała, to byłby... psikus ;) Normalne śledzie o smaku łososia w śmietanie. Cholera nic nie uszyłam :/ Odpowiedz Link
swiete.jeze Re: Boo 01.11.11, 14:56 Ja wczoraj też nic nie uszyłam. Poszłam na spacer na cmentarz, a on kurna zamknięty:/ No i znowu wylądowałam nad Wisłą. Odpowiedz Link