thank_you 18.11.11, 12:40 Czyż Tusku nie prezentuje się rewelacyjnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redundant Re: Exposé 18.11.11, 15:15 Oczywiście nie oglądałem. :> Ale pamiętam zdjęcia z nocy 9 października, po ogłoszeniu wyników wyborów. Kontrast pomiędzy szefami był aż bolesny. Z jednej strony wyluzowany koleś, bez krawata, obejmujący żonę, która wyglądała jak swoja własna córka. Z drugiej - zgaszony stary człowiek, w cmentarnej czerni, otoczony pustką. Nawet bez tamtej miny na twarzy (czy raczej skamieniałej twarzy, całkowicie zresztą zrozumiałej), Kaczyński mógłby robić za wzorzec przywódcy przegranych. Lider lózerów jak wymalowany. Odpowiedz Link
kristopherh Re: Exposé 18.11.11, 22:34 PIs,SLD, RP jest przeciw rzadowi. Jutro glosowanie. Oj cienko byc moze! Odpowiedz Link
qw994 Re: Exposé 19.11.11, 09:06 Tuskowi bardzo dobrze robi ten chłopczykowaty typ urody :) W starszym wieku u mężczyzn to zaczyna procentować. Odpowiedz Link
thank_you Re: Exposé 22.11.11, 13:33 Wszyscy mamy rację. :D Tuskowi władza służy. ;-) Ostatnio - gdzieś na forumie - widziałam zabawny post, w którym było napisane, że Tusku zadał cios młodym rodzinom - zabrał im opiekunki w postaci babć. No bo wiadomo, że każda kobieta po 50-tce to już babcia. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Exposé 22.11.11, 13:33 Co nie zmienia faktu, że nadal mam małego focha za kibiców. :-) Odpowiedz Link