Dodaj do ulubionych

W temacie meteorytów

15.02.13, 19:41
A w ogóle to w telewizji trąbią, przy okazji meteorytów, ze nie ma się czego bać, bo prawdopodobieństwo, ze coś nam z nieba zleci na głowę jest minimalne... No nie wiem, nie wiem :D

Zauważyliście że tam jest -18 a ja dostrzegłam 2 osoby w czapkach i żadnej w rękawiczkach...
Obserwuj wątek
    • kristopherh Re: W temacie meteorytów 15.02.13, 21:17
      Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Rosji podało, że rannych zostało 1200 osób, zniszczonych jest wiele budynków. Agencja Roskosmos poinformowała, że meteor, który rozpadł się w atmosferze na mniejsze kawałki, leciał z prędkością 108 tys. km/h. Wybuchł dziewięć razy, nim uderzył w ziemię. No nieżle!
    • berta-death Re: W temacie meteorytów 15.02.13, 22:56
      Znając twoje dotychczasowe perypetie, tytuł wątku sugerował, że mimo iż meteoryt spadł nad Uralem, to jednak oberwałaś jakąś jego częścią.
      • 8n Re: W temacie meteorytów 16.02.13, 08:14
        :D
        • wilowka Re: W temacie meteorytów 17.02.13, 01:47

A wiesz, że tym razem nie dostałam niczym z zaskoku ni planowanie. Aczkolwiek praktycznie co sobotę chadzamy na spacery na Piotrkowską... takoż i dziś, ale w godzinach południowych. Trochę mnie zdołowało to zabójstwo z dziś. Przypomniało nieuchronność przypadku którego zaznałam.
    • wilowka Re: W temacie meteorytów 19.02.13, 19:44
      Znam parę miejsc, gdzie bez żalu powiem, mogłyby pierdyknąć ;)
    • berta-death Re: W temacie meteorytów 19.02.13, 20:48
      Ale się mądrze na forum zrobiło. Chyba jeszcze nie było tutaj takich mądrych rzeczy wklejanych.
      • wilowka Re: W temacie meteorytów 20.02.13, 09:58
        Nieee były :) Mądre rzeczy kiedyś Oktanu wklejał o karaluchach jak prusaka znalazłam w szafce, i pamiętam dyskusję z Kontikiem o Wielkim Zderzaczu Hadronów (który to ze zderzaczem hardonów mi się kojarzy) :)
        • kukorica.aratas Re: W temacie meteorytów 20.02.13, 13:36
          uileó napisała:

> Mądre rzeczy kiedyś Oktanu wklejał o karaluchach

Ale potem zgópiau. :P I to tak, że aż z-szedł.*

• berta-death Re: W temacie meteorytów 21.02.13, 17:30
          Faktycznie, kiedyś tu było tłoczno i nawet mądrze. Jak tak to w ramach odświeżenia starych tradycji też coś wkleję. Aż ciężko uwierzyć, że ten gość to amator pasjonat, który tylko dla zabawy te filmiki kręci.
        • berta-death W temacie rękodzielnym 21.02.13, 21:14
          Takie coś też masz w swoim asortymencie?

https://static.themetapicture.com/media/funny-baby-hat-breastfeeding.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka