lupus76 04.08.08, 13:27 na forumowego trolla/trollicę. Milleniusz uznał, ze brakuje tu takiego. No to proszę się zgłaszać :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Re: To jest casting 04.08.08, 13:34 lupus76 napisał: > na forumowego trolla/trollicę. > Milleniusz uznał, ze brakuje tu takiego. No to proszę się zgłaszać :D No ale do tego się trzeba przygotować. Jakieś warunki ustalić, etc. Po pierwsze musi to być trolica, po drugie powinna być z zewnątrz. Nie musi być mądra. Może być ładna. Nie musi być jedna, może być ich więcej, ale lepiej, żeby nie była wielonickowcem. Itd, itp. ;) Odpowiedz Link
inspirationlane Re: To jest casting 04.08.08, 13:41 milleniusz napisał: Po pierwsze > musi to być trolica, minus po drugie powinna być z zewnątrz. plus Nie musi być mądra. minus (ocena subiektywna) Może > być ładna. plus (myślenie życzeniowe) Nie musi być jedna, minus ale lepiej, żeby nie była > wielonickowcem. plus 3 minusy i 3 plusy dają okrągłe 0, więc się nie nadaję ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: To jest casting 04.08.08, 13:44 > 3 minusy i 3 plusy dają okrągłe 0, więc się nie nadaję ;) Ale to są plusy ujemne, czy plusy dodatnie? Dawaj, policzymy jeszcze raz. Zresztą, żaden szanujący się troll nie przyzna się do bycia trollem. Większość nawet o tym nie wie. ;) Odpowiedz Link
inspirationlane Re: To jest casting 04.08.08, 13:52 milleniusz napisał: > Ale to są plusy ujemne, czy plusy dodatnie? relatywne - zależy, kto ocenia :-) > Zresztą, żaden szanujący się troll nie przyzna się do bycia trollem. Większość > nawet o tym nie wie. ;) to na upartego pasuję ;) Odpowiedz Link
ursyda Re: To jest casting 04.08.08, 14:57 milleniusz napisał: > lupus76 napisał: > > > na forumowego trolla/trollicę. > > Milleniusz uznał, ze brakuje tu takiego. No to proszę się zgłaszać :D > > No ale do tego się trzeba przygotować. Jakieś warunki ustalić, etc. Po pierwsze > musi to być trolica, po drugie powinna być z zewnątrz. Nie musi być mądra. Może > być ładna. Nie musi być jedna, może być ich więcej, ale lepiej, żeby nie była > wielonickowcem. Itd, itp. > > ;) to ja się zgłaszam. jestem trollica i jestem ładna i mondra tesz jestem jak mnie wybierzecie to będę dbała o wszystkie głodne dzieci w Afryce i o wieloryby i dam wam wszystkim po pół litra umowa? no i jestem zuuuupełnie z zewnątrz Odpowiedz Link
lupus76 Re: To jest casting 04.08.08, 15:03 ursyda napisała: > > to ja się zgłaszam. Oddzwonimy :) > jestem trollica nie wierzę i jestem ładna wierzę i mondra tesz jestem od biedy tesz dam wiarem > jak mnie wybierzecie to będę dbała o wszystkie głodne dzieci w Afryce i o wieloryby nie wierzę. Poza tym, to nie Forum Greenpeace. Ani Aid-Africa :) > i dam wam wszystkim po pół litra pół litra czego? > umowa? Pisałem. Oddzwonimy. :) > no i jestem zuuuupełnie z zewnątrz Prawda :) Odpowiedz Link
ursyda do cytującego bez konca:D 04.08.08, 15:06 lupus76 napisał: > ursyda napisała: > > > > > > to ja się zgłaszam. > > Oddzwonimy :) prawdziwe trolle nie mają telefonu i są bytem wirtualnym! > > > jestem trollica > > nie wierzę przeszłam szkolenie:) > > i jestem ładna > > wierzę > bardzo dobra odpowiedź! > i mondra tesz jestem > > od biedy tesz dam wiarem jezdeś gópi > > > jak mnie wybierzecie to będę dbała o wszystkie głodne dzieci w > Afryce i o wieloryby > > nie wierzę. Poza tym, to nie Forum Greenpeace. Ani Aid-Africa :) i tak będę dbała! > > > i dam wam wszystkim po pół litra > > pół litra czego? jak to czego! to co to sama pędzę ale o tym sza! > > > umowa? > > Pisałem. Oddzwonimy. :) już gdzieś to słyszałam:) > > > no i jestem zuuuupełnie z zewnątrz > > Prawda :) rzekłeś. Odpowiedz Link
milleniusz Re: To jest casting 04.08.08, 16:39 > jestem trollica i jestem ładna Pokaż :P Odpowiedz Link
ursyda Re: To jest casting 04.08.08, 15:01 kitek_maly napisała: > > A ja nie chcę tu żadnych trolli. :-( zaprawdę powiadam ci mię chcesz Odpowiedz Link
lupus76 Re: To jest casting 04.08.08, 15:05 kitek_maly napisała: > > A ja nie chcę tu żadnych trolli. :-( Dobry Troll nie jest zły. :) Ja tam zawsze lubię czytać Mahadevę na przykład. Albo Polske_Potege_Swiatowa :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: To jest casting 04.08.08, 15:13 Mahadeva jest ok. Jeśli mówimy o takim typie trolla, to ok. Ale jak miałby tu przyjść taki z prawdziwego zdarzenia, który po to włazi, żeby mieszać i obrażać, to ja dziękuję. :-) Odpowiedz Link
ursyda Re: To jest casting 04.08.08, 15:14 kitek_maly napisała: > > Mahadeva jest ok. Jeśli mówimy o takim typie trolla, to ok. Ale jak miałby tu > przyjść taki z prawdziwego zdarzenia, który po to włazi, żeby mieszać i obrażać > , > to ja dziękuję. :-) ja nie przyszłam tu nikogo obrażać, a tak a propos to jesteś gópia:P ;)) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: To jest casting 04.08.08, 15:18 Ale ja nie piszę, że obrażasz albo że masz zamiar. Wiem, że jestem głupia. Odpowiedz Link
ursyda Re: To jest casting 04.08.08, 15:19 ech kitku to ja napiszę do ciebie na @ bo się nie zrozumiałyśmy Odpowiedz Link
kitek_maly Re: To jest casting 04.08.08, 15:20 Możesz pisać na @ :-) Się zrozumiałyśmy, tak sądzę. Tylko tak jakoś nie jestem w humorze. ;-) Odpowiedz Link
lupus76 Re: To jest casting 04.08.08, 15:22 ursyda napisała: > ci zaraz humor poprawię, no! hyba chómor :D Odpowiedz Link
lupus76 Re: To jest casting 04.08.08, 15:26 ursyda napisała: > sori, miałam dujke z hemi hemi Cie duł? :D Odpowiedz Link
ursyda Re: To jest casting 04.08.08, 15:28 osz fak:D agua minerale mnie z ust wylata ze śmiechu:) Odpowiedz Link
lupus76 Re: To jest casting 04.08.08, 15:30 ursyda napisała: > osz fak:D > agua minerale mnie z ust wylata ze śmiechu:) Słyszałem o wodnych łóżkach, ale żeby wodne klawiatury??? :D Odpowiedz Link
ursyda Re: To jest casting 04.08.08, 15:31 Lupusie a co słyszałeś o wodnych łóżkach, hę?;) Odpowiedz Link
lupus76 Re: To jest casting 04.08.08, 15:34 ursyda napisała: > Lupusie a co słyszałeś o wodnych łóżkach, hę?;) że są :) Odpowiedz Link
lupus76 Re: To jest casting 04.08.08, 15:38 ursyda napisała: > oho! ktoś tu discovery ogląda! tan ogląda! A jak myslisz, kto to kręci? :P Odpowiedz Link
lupus76 Re: To jest casting 04.08.08, 15:43 ursyda napisała: > pewnie ten co kręci:D Mówisz, ze kręci lody? Zblizamy się niebezpiecznie blisko innego wątku :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: To jest casting 04.08.08, 16:40 > A ja nie chcę tu żadnych trolli. :-( Ale zostało przecież postanowione, że trolice będą. Trollów wygonimy, trolice zostawimy. O. :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: To jest casting 04.08.08, 16:44 Trollic też nie chcę. Już jak tak bardzo chcecie, to mogę się poświęcić i trollować co jakiś czas. Odpowiedz Link
trollik.morski Re: To jest casting 04.08.08, 18:54 milleniusz napisał: > ... Trollów wygonimy, trolice zostawimy. Co to, kwa, apartheid!!!!!!!!!!!!! Żądam równouprawnienia dla wszystkich płci!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
milleniusz Re: To jest casting 04.08.08, 19:18 > Co to, kwa, apartheid!!!!!!!!!!!!! > Żądam równouprawnienia dla wszystkich płci!!!!!!!!!! A jednak, samiec. Jeszcze przed chwilą nie chciałeś się zdecydować. Generalnie trolle też mogą być. W końcu nie tylko ja decyduję. Niech będzie równouprawnienie. Ale z przewagą dziewczynek. :) Poza tym żaden apartheid. Właśnie walczę, żeby obowiązującym ustrojem była uporządkowana anarchia. Albo społeczny liberalizm. Jakoś tak. Jeszcze to doprecyzuję. Odpowiedz Link
trollik.morski Re: To jest casting 04.08.08, 20:26 milleniusz napisał: > ... Właśnie walczę, żeby obowiązującym ustrojem była uporządkowana anarchia. Najlepsza to jest dobrze zorganizowana spontaniczność [jak sejmie, zgadanij którego państwa] > ... z przewagą dziewczynek... Dziewczynki są naj.... [wpisać dowolne, pozytywne określenie:)] Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: To jest casting 04.08.08, 15:07 Ta jest dobra, polecam. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=82983233&a=82983233 Odpowiedz Link
kitek_maly Re: To jest casting 04.08.08, 15:12 Ta jest dobra, Sloneczko czy jak jej tam też jest dobre, ale niech zostaną tam gdzie są. Odpowiedz Link
milleniusz Re: To jest casting 04.08.08, 16:42 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Ta jest dobra, polecam. Też mi się wydawało, że się nada, ale zostałem przegłosowany wczoraj. Tę odpuszczamy. Odpowiedz Link
inspirationlane Re: To jest casting 04.08.08, 17:23 coś nie widać zbyt dużego zainteresowania tym castingiem ;) a już chciałam polecić znajomego "łowcę głów", który potrafi "wyłapać" najlepszych :] Odpowiedz Link
milleniusz Re: To jest casting 04.08.08, 17:25 > coś nie widać zbyt dużego zainteresowania tym castingiem ;) > a już chciałam polecić znajomego "łowcę głów", który > potrafi "wyłapać" najlepszych :] Nie został poprawnie przygotowany. Najpierw należałoby ustalić kryteria, potem uderzyć do grupy docelowej z jakąś kampanią reklamową, a potem już tylko przebierać i budować wizerunek wiarygodnego partnera. Może za drugim razem nam wyjdzie. :) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: To jest casting 04.08.08, 17:56 Mgławica jest super, mnie napisała, że jestem gruba i łatwa, a Avi, że jest szmatą. Zaproście, jasne, to mnie tutaj też będzie obrażać <płacze> Odpowiedz Link
speedymika Re: To jest casting 04.08.08, 17:27 ja nie kcem, bo trole som brzydkie zielone i smierdzi im z buzi Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: To jest casting 04.08.08, 18:53 ja bym chciala:] tylko mam za malo czasu;) no i nie spelniam jednego warunku;) Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link