2szarozielone 15.08.08, 10:47 Jako że dziś mój chłop będzie na imprezie, gdzie dzieją się rzeczy takie: www.motoparty.bydgoszcz.pl/album07/slides/173.html - to czy mam sobie dziś zjeść na obiad pizzę, czy lepiej tylko sałatkę i czerwoną herbatę? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertrada Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 10:49 Sałatka i herbata. Zastanawiam się co odpowiedziałyby ci forumki z FKu. ;D Odpowiedz Link
bertrada Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 10:59 Zostaw go to stara ekipa, z tą nową to nic nie wiadomo. Oni sa jacyś prorodzinni i propartnerscy. ;D ps. ta kobieta ma jakiś niedorozwój biustu, nikt się nią nie podnieci. Nie masz się czym przejmować. No chyba, że w tym roku będzie ich stać na jakąś lepszą. ;P Odpowiedz Link
kitek_maly Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:03 > ps. ta kobieta ma jakiś niedorozwój biustu, nikt się nią nie podnieci. Nie masz > się czym przejmować. No chyba, że w tym roku będzie ich stać na jakąś lepszą. ; > P :-DDD A mnie to właśnie dowartościowało, że kobieta z tak małymi piersiami nie krępuje się rozbierać przed zgrają napalonych facetów! :-) Odpowiedz Link
bertrada Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:15 Nie wyglądają na napalonych, raczej na zażenowanych. A może to rozczarowanie? ;D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:17 Bertrado droga - to jest daleko posunięte upojenie alkoholowe. To trochę upośledza mimikę twarzy :) Odpowiedz Link
bertrada Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:19 To jak mimikę upośledza to zapewne inne rzeczy również. Zdaje się, że tylko popatrzeć mogą a potem na zdjęciach pooglądać bo chyba pamięć też może być lekko upośledzona. ;D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:26 Dlatego galeria zdjęć jest taka obszerna ;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:03 Ta druga ma trochę większy www.motoparty.bydgoszcz.pl/album07/slides/165.html :))))) No trudno, no. Nie pierwsza i nie ostatnia goła baba w jego życiu ;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 10:51 Myślę, że 3 litry melisy i będzie ok. ;-) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 10:53 Nie mam melisy, ale mam jakąś herbatkę z walerianą i cynamonem. Może być? :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:03 1. Upewnij się, ze Cię tam nie zdradzi. 2. Jak wróci, sprawdź mu telefon, przeczytaj stare smsy, powąchaj koszulę, poszukaj obcych włosów. 3. Zapobiegawczo - nie odzywaj się do niego. Niech zna swoje miejsce. albo: 4. Podaj mu w zębach kapcie i piwo, włącz telewizor i patrz na niego z uwielbieniem - niech wie, ze jestes lepsza od tej kochanki. 5. Zapytaj, co sądzą o jego wyjeżdzie Twoje koleżanki. Jeśli powiedzą, ze powinien Cię wziąc ze sobą - rzuc go. 6. No i odpowiedź na Twoje pytanie - nie jedz nic, bo jak przytyjesz i on to zobaczy po powrocie to Cię zostawi. 7. I pamiętaj, że wróci w dobrym humorze - wykorzystaj to do rozmowy o ślubie. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:05 > 3. Zapobiegawczo - nie odzywaj się do niego. Niech zna swoje miejsce. :-)))) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:16 Cholera, postaram się :) Już jutro go widzę, mam nadzieję, że w pokoju będzie telewizor, bo mi się plan rozleci :(( Odpowiedz Link
kitek_maly Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:01 Jak da efekt Placebo, to zadziała. ;-) Ooooo widzę wizytówkę, choć biorąc pod uwagę to jak długo nad nią myślałaś, to spodziewałam się takiej z prawdziwego zdarzenia a nie samego zdjęcia. :-P Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:05 Cholera, mam zdjęcie? Ja już pisałam, że nie umiem tej wizytówki założyć kurna. Zdjęcie wrzuciłam 2 dni temu i przy okzaji się okazało, że mi się cały tekst wpisany pieczołowicie skasował, a fotki i tak nie widać. I se dałam spokój. Mówisz, że widać? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:26 O matko, wrzuciłam całą resztę. I mam już przyjaciół, ojej :-DDDDD Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:05 papługa! to ja jestem od zarzucania piórami :) Odpowiedz Link
bertrada Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:21 > Ooooo widzę wizytówkę Oooo faktycznie. Już wysłałam zaproszenie. ;P Odpowiedz Link
bertrada Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:30 Niech jedzie jako striptiserka, wtedy to on będzie miał problem co robić i będzie pisał o tym na forum mężczyzna. ;D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:31 wesoly.profanator napisał: > Jedź z nim i go pilnuj :P Chyba bym od tego umarła. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:49 No weeeeeź, toruniankę do Bydgoszczy wysyłasz? :))) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:57 Bydgoszcz zwana jest przez torunian Tyfusowem, Miastem Psa, w wersji łagodnej Brzydgoszczą :) Wojna toruńsko-bydgoska jest od zawsze. Odpowiedz Link
bertrada Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:52 Od czego? ;D Chyba nie od alkoholu. ;P Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 11:55 Alkohol - największa trucizna!!! Od pilnowania. To duży chłopak jest. Niech się sam pilnuje :) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 14:54 tez uwazam, ze pizze:) Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
demonii.larua Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 15:04 chlipa ucięło mi... miało być nie możesz iść nim i tam zjeść coś z menu? :> Odpowiedz Link
2szarozielone Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 15:12 Eeee tam, plenerowa impreza motocyklowa w ulewnym deszczu to jakoś nie dla mnie :) No i musiałabym ruszyć tyłek do Bydgoszczy z Poznania. I jeszcze bym wyszła na nachalnie upierdliwą. On stamtąd jedzie do Kołobrzegu i tam się spotkamy. Wtedy mu głowę zmyję ;) Sam mi się powyższym linkiem pochwalił, głupek :) Wcinam jabłka i nektarynki :)))) Odpowiedz Link
demonii.larua Re: mam pytanie godne FK 15.08.08, 15:19 Ah... nie doczytałam, tylko fotę obejrzałam :) Ja byłam w klubie sobie takie panie pooglądać :F i jedzenie też dobre było :) ja właśnie zjadłam gulasz z mega ilością papryki... proszę współczuć już mojemu żonowi :F Odpowiedz Link