betizuch 08.09.08, 09:12 wiecie czy w tym programie co gra z Jarkiem Jakinowiczem teraz czy oni sa para,czy tylko garaja?nie ogladalam od poczatku i nie kumam o co chodzi! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conena Re: Jola Rutowicz z Big Brothera 08.09.08, 09:15 nie, oni są taką parą na serio, ja uważam, że ogólnie Jolka jest zajebista, bo z seksem chce czekać do ślubu, to chyba coś świadczy, no nie, prawdziwa miłość, nie taka ściema jak u innych. Odpowiedz Link
betizuch Re: Jola Rutowicz z Big Brothera 08.09.08, 09:17 w szoku jestem,nie znam jej zbytnio i patrzac na nia myslalam slodka idiotka,alez sie pomylilam:) Odpowiedz Link
poecia1 Re: Jola Rutowicz z Big Brothera 08.09.08, 09:26 po pierwsze o święta naiwności... po drugie co jest zajebistego w czekaniu do ślubu? Odpowiedz Link
betizuch Re: Jola Rutowicz z Big Brothera 08.09.08, 09:33 zajebistego nic nie jest jezeli chodzi o czekanie do slubu!ja tam bym kota w worku nie brala:)ale w szoku jestem ze cos takiego uslyszalam,bylam swiecie przekonana ze jest puszczalska a tu cos takiego...chyba ze gra!!!!!! Odpowiedz Link
poecia1 Re: Jola Rutowicz z Big Brothera 08.09.08, 09:37 Jola to chyba gra od początku do końca, widać że i na udawaniu debila można w tym naszym kraju nieźle zarobić:) Miłość to sztuczka natury, która ma skłonić kobietę do rozmnażania się Odpowiedz Link
conena Re: Jola Rutowicz z Big Brothera 08.09.08, 09:43 czekanie z seksem do ślubu JEST zajebiste, a kto tego nie rozumie ten nie wie co to prawdziwa miłość. Odpowiedz Link
karka831 Re: Jola Rutowicz z Big Brothera 08.09.08, 09:45 Ja tam nie jestem za kupowaniem kota w worku. ;P Odpowiedz Link
conena Re: Jola Rutowicz z Big Brothera 08.09.08, 09:49 nie rozumie co ma kot do ślubu. Odpowiedz Link
betizuch Re: Jola Rutowicz z Big Brothera 08.09.08, 09:49 kto teraz czeka do slubu?i bez czekania mozna przezyc prawdziwa milosc,a jak by sie okazalo ze po slubie idziesz z lubym do lozka i okazuje sie nie zadowala cie w zaden sposob,bylabys szczesliwa?szybciej chyba bys sobie kochanka znalazla:)) Odpowiedz Link
conena Re: Jola Rutowicz z Big Brothera 08.09.08, 09:57 ja nie wiem, pytaj Rutowicz Jolantę, ona czeka do ślubu, ja tylko o tym napisałam. bez czekania do ślubu nie ma prawdziwej miłości, mówili o tym w telewizji. może w radiu też mówili, ale nie wiem, bo nie słucham. Odpowiedz Link
poecia1 Re: Jola Rutowicz z Big Brothera 08.09.08, 10:10 Ja nie rozumiem co ma ślub do miłości, życie ma się jedno i nie wiem czy umartwianie się na siłę jest az takie zajebiste. Odpowiedz Link
conena Re: Jola Rutowicz z Big Brothera 08.09.08, 10:16 Jaras się chyba aż tak nie umartwia nie bzykając Joli Rutowicz :P ślub jest ukoronowaniem miłości, takie rzeczy każda kobieta wie, a jak nie wie to ja już nie wiem. Odpowiedz Link
poecia1 Re: Jola Rutowicz z Big Brothera 08.09.08, 10:20 ślub ukoronowanie miłości, a seks ukoronowanie ślubu? Chyba tak naprawdę chodzi o to by się kochać, szanować oraz o to by się dobrze dopasować. Odpowiedz Link
justysialek Re: Jola Rutowicz z Big Brothera 08.09.08, 10:44 Nie ma to nic wspólnego z prawdziwą miłością. Prawdziwa miłość to taka, gdzie wsystko gra - lącznie z seksem - bo to też bardzo ważne. A ludzie, którzy czekają wcale nie kochaję bardziej, tylko moga po prostu nie przepadać za seksem. Jak sie już pobiorą i się okaże, że albo jedno nie chce tego robić, bo nie lubi albo się zupełnie nie dograli i wtedy zostaną ze sobą i wytrwają w miłości i szacunku do starości to wtedy można powiedzieć, że była to prawdziwa miłość....platoniczna <lol>. Odpowiedz Link
iberia.pl z czystej ciekawosci na chwile włączyłam J&J 08.09.08, 10:02 wczoraj, akurat ten fragment z Tomaszewskim i takiej chaly to juz dawno nie widzialam...zastanawia mnie oplacalnosc takiej imprezy. Sorry, ale chyba tylko cwiercinteligenci moga te kretynke ogladac. Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: z czystej ciekawosci na chwile włączyłam J&J 08.09.08, 11:09 ;( a jak ja chcialam pogadac o tym "fenomenie" bo widzialam jeden odcinek to nikt nie chcial gadac. Biore zabawki i ide do domu;[ Odpowiedz Link