demonii.larua Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 09:07 A ja wczoraj kawą pachniałam :) Peeling sobie z kawki zapodałam, zapach boski :)) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 09:25 > A ja wczoraj kawą pachniałam :) Peeling sobie z kawki zapodałam, > zapach boski :)) no nie zartuj:) peeling pachnie swietnie, ale skora po nim - okropnie:) z tego, czy wyczytalam na forum uroda - nie tylko na mnie okropnie, tylko na wszystkich, niezaleznie od dodawania cynamonu albo czegos ladnie pachnacego... wiec - jak to zrobilas?? Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
demonii.larua Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 09:39 zamiast oliwy dodaję żel pod prysznic :) i tyle :) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 09:44 ja tez, ale to niczego nie zmienia:/ Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
demonii.larua Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 10:01 No to nie wiem :) Może za dużo kawy dajesz albo jakąś nie specjalnie dobrą ? Albo ja jestem tak skrzywiona, że mi się ten zapach podoba :) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 16:25 czy ja wiem? zwykla daje...:) tak, znacznie bardziej podoba mi sie wersja, ze jestes skrzywiona:DDD Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
vandikia Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 10:02 a ja pachnę wyziębieniem organizmu a zdecydowanie wolałabym pachnieć np. seksem :) Odpowiedz Link
swinka_finka Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 10:20 > a zdecydowanie wolałabym pachnieć np. seksem :) Ty pewnie tak tylko ciekawe co na to Twoi współpracownicy ? Czy im ten zapach tez będzie odpowiadał ? ;-) Odpowiedz Link
vandikia Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 13:33 Jakbym pachniała seksem, to bym nie szła do pracy, logiczne :] Odpowiedz Link
conena Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 10:19 ja dzisiaj pachnę leniem. jutro pewnie będę pachnieć tak samo. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 15:59 Uuuu faktycznie Cię rzuca po różnych forach. :-) Odpowiedz Link
nuova Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 16:05 a ty pewnie wyszlas za wesolego.profanatora i zapuscilas korzenia w kuchni gotujac mu obiadki ;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 16:11 No zgadza się, wreszcie znalazłam miłość z wzajemnością. :-) Nieee do kuchni nie wchodzę, chyba, że razem wchodzimy, ale bynajmniej nie w celach kulinarnych. Większość czasu spędzamy w sypialni. :-) Odpowiedz Link
nuova Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 16:12 rozumiem - gotujecie w sypialni, a w kuchni... kotlujecie się ;)) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 16:16 Kopulujemy. ;-) A ja myślałam, że Ty całkowicie zniknęłaś. Odpowiedz Link
nuova Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 16:17 no co Ty, bobre wiadomosci szybko rozeszlyby sie. ;D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 16:24 Ale z FK uciekłaś, to myślałam, że całkowicie odstawiłaś forum. :-) A ja bywam tylko na FK i 69. Odpowiedz Link
nuova Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 16:26 mialam pauze w forumowaniu, ale jak tak szaro za oknem, to siedze z nosem nad klawiszami :] Odpowiedz Link
tupp Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 13:35 kiedyś miałam balsam kawowy byłam tak naiwna, że myślałam, że to będzie taki piękny zapach kawy a tu taki dziwne coś:D Ale bardzo dobrze nawilżał co spowodowało, że zużyłam do końca i kupiłam nowy, ale pachnący truskawkami. Odpowiedz Link
nuova Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 14:01 maslo body anturia z joanny? :) mialam truskawke, a kawowe chcialam ale mnie jakos odrzucilo od kupowania :) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 14:35 ja chyba pachnę (chyba bo już nie czuję) crystal noir, ale w pracy czuję głównie jak ktoś puszcza te no, trzmiele, bąki? i nie jest to przyjazne dla nosa. Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 14:39 mala_mee napisała: > Boszszszszz!!! Jak to wytrzymujesz??? zaparzyłam parzuchę, trochę zabija :) okna nie otworzę, wolę w ciepłym smrodzie niż marznąć w świeżym powietrzu :) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 14:40 mala_mee napisała: > Boszszszszz!!! Jak to wytrzymujesz??? chyba, że chodziło Ci o versace, fakt, to nie są moje ulubione, ale jakoś wytrzymuję ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 14:41 O, ja se może dresik czymś ładnym spsiukam, to mi się humor poprawi. Samym mydłem, to psy na wystawie pachną :F Odpowiedz Link
ursyda Re: dzisiaj pachnę 15.09.08, 22:17 a nie wiem, nigdy nie wąchalam psów na wystawie Odpowiedz Link