Dodaj do ulubionych

ile osob tutaj

21.09.08, 00:17
jest samotnych? w sensie bez stalego partnera.
Obserwuj wątek
    • kitek_maly Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:19

Nie wiem ile, nie prowadziłam statystyk.
    • hsirk Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:20
      wszyscy, nawej jak maja tego tzw stalego partnera...
      • dita.von.teese Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:21
        o tak, tu wszyscy jestesmy zaobraczkowani z forumem;D
      • kitek_maly Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:23

> wszyscy, nawej jak maja tego tzw stalego partnera...

Czyli Twoim zdaniem nawet osoby, które mają drugą połowę i piszą na forum, to są
        samotne?
        • hsirk Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:25
          tak. od dawna twierdze ze tu wszzyscy niedojebani. i tylko mnie
          wysmiewaja po kolei i sie nadymaja. a potem okazuje sie ze mam
          racje.
          • kitek_maly Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:31

To sobie twierdź.
            I np Wilowka również niedotego? Nexstar też?
            Wszyscy co do jednego?
            • hsirk Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:33
              tak. a myslcie co chcecie
              • kitek_maly Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:34

> tak.

Do psychologa.
          • ursyda Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:32
            co ty o tym jebaniu cały czas?
            • hsirk Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:34
              no jebanie jak to jebanie. no co ja. no kazdy. no wsadza sie rusza i
              strzyka. normalka.
              • ursyda Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:39
                niedojebani najcześciej o tym gadają
                • milleniusz Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:40

> niedojebani najcześciej o tym gadają

Wiesz, ja się zgadzam z Hsirkiem. I on jest częścię "tutaja". Dość znamienitą. :D
                  • kitek_maly Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:43

A ja nie zgadzam się z tym, że WSZYSCY.
                    Zdecydowana większość pewnie tak. Ale jak słyszę, że korzystanie z forów (nawet
                    sporadyczne) to wynik niedostatecznej ilości seksu, to mi ręce opadają.
                    • ursyda Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:02
                      serio tak mówią:D
                      nioch:D
                    • tupp Re: ile osob tutaj 21.09.08, 10:50
                      kitek_maly napisała:

> A ja nie zgadzam się z tym, że WSZYSCY.
                      > Zdecydowana większość pewnie tak. Ale jak słyszę, że korzystanie z forów (nawet
                      > sporadyczne) to wynik niedostatecznej ilości seksu, to mi ręce opadają.

o niedostateczna ilość seksu to o mnie:( Więc z wielkim bólem muszę się
                      przyznać. A wszystko przez to, że chłop mi się w wir nauki rzucił...
                  • hsirk Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:49
                    a pewnie ze jestem niedojebany. jak wszyscy tutaj. zadna tajemnica.

dojebani ludzie w szczesliwych zwiazkach maja znacznielepsze rzeczy
                    do roboty niz nocno wieczorne gadanie z literkami czy tez pisanie
                    idiotycznych blogow o swoim super zyciu, stadle, stanie majatkowym
                    czy czymkolwiek. czesto sami tym siebie chca przekonac jak jest
                    super.
                    • ursyda Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:00
                      acha
                      dziękujemy panie doktorze
                    • wilowka Re: ile osob tutaj 21.09.08, 09:46

hsirk napisał:

> a pewnie ze jestem niedojebany. jak wszyscy tutaj. zadna tajemnica.
                      >
                      >
                      > dojebani ludzie w szczesliwych zwiazkach maja znacznielepsze rzeczy
                      > do roboty niz nocno wieczorne gadanie z literkami czy

Wiesz podepnę się tutaj :) Hmm tłumaczenie się to to nie będzie ale może coś Ci
                      naświetlę. Przede wszystkim moim zdaniem masz nieco wypaczony obraz udanego
                      związku. On mój drogi uwierz mi nie musi polegać na cowieczornym patrzeniu sobie
                      w oczy li i jedynie.

Kiedy ja tutaj piszę to Mojego albo nie ma, albo ogląda mecz, czyta, ogląda
                      film, skleja modele itp. Ja przyłażę opowiadam co ciekawego wyczytałam. Albo
                      odwrotnie, on pisze na swoich forach i co ciekawsze opowiada mnie. Albo i nie
                      opowiadamy sobie, bo to nasza sprawa. :) Traktujemy to jak hmm. "półwyjścia ze
                      znajomymi". Na całowyjścia z prawdziwymi znajomymi też się znajdzie czas.

tez pisanie
                      > idiotycznych blogow o swoim super zyciu, stadle, stanie majatkowym
                      > czy czymkolwiek. czesto sami tym siebie chca przekonac jak jest
                      > super.

Mamy blog wspólny :) Z założenia miał być naszym pamiętnikiem anegdotek, i takim
                      jest. Ale uwierz, nie był on z przekonania o naszym super życiu. Ani z chęci
                      wmówienia sobie tego, przekonania samych siebie. Czasem się kłócimy, mamy złe
                      humory, brakuje kasy, mamy jakiś problem w pracy ale jakoż nie mam ochoty
                      tworzyć epopei na ten temat - każdy to ma, mój głos jęczący może by przepadł w
                      tym zawodzeniu ogólnym ;)

I to tyle. Może niepotrzebnie, może potrzebnie. Chciałam Cię z tego drobnego
                      błędy wyprowadzić. Może chciałeś wywołać małą burzę, a może faktycznie myślisz
                      stereotypami. W każdym razie życzę Ci byś spróbował innego poczucia, żebyż był
                      "dojebany", szczęśliwy i legalnie z przyjemnością pisał na forum :)

P.S. A zwrot "wieczorne gadanie z literkami" jest po prosty świetny!
                  • ursyda Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:01
                    rozumiem, że ja częscią nie jestem. o znamienitości nie wspominając?
          • milleniusz Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:37
            Ja tu zwykle właśnie wyśmiewam, ale akurat się z Tobą zgodzę. :)
            • hsirk Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:50
              bo to prawda. ale ilekroc na jakomkolwiek forum to mowie to podnosza
              sie swiecie obrazone glosy...
              • kitek_maly Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:01

> bo to prawda. ale ilekroc na jakomkolwiek forum to mowie to podnosza
                > sie swiecie obrazone glosy...

Mam nadzieję, że o moim święcie obrażonym głosie nie mówisz, bo ja się jawnie
                przyznaję, że ze mną jest coś nie tak, więc triumfu niestety w tym przypadku nie
                ogłaszaj.
              • ursyda Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:13
                to projekcja pewnie
                • hsirk Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:15
                  alez oczywiscie. taka sama jak i twoja o szczesciu satysfakcji i w
                  ogole miod i mleko...
                  • ursyda Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:24
                    ze gdzie na przykład?:)
                • kitek_maly Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:21

Ursydo, jeżeli do dzisiaj uważałaś swoje życie za satysfakcjonujące, chociaż pod
                  pewnymi względami, od dziś możesz już przestać się okłamywać. :-) A teraz
                  powtarzajmy wszyscy razem - jesteśmy nieszczęśliwi. :-)
                  • hsirk Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:23
                    ten sarkazm nie pasi... faktom nie zaprzeczysz. i statystyce.
                    dojebani znikaja z forow. ale mysl co chcesz, jak juz powiedzialem.
                    nie zalezy mi bys uwierzyla. nie bede sie klocil.
                    • ursyda Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:26
                      jakie to fakty są? na czym je opierasz?? na tym, że jak masz
                      partnerke seksualną to masz zajęte ręce i nie klikasz?
                      weź koło i jebnij się w czoło, będzie to też jakaś forma seksu
                      • hsirk Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:29
                        no przeciez od zawsze mowie: z glupim krishem nie ma co gadac. o co
                        ci chodzi? na wlasne zyczenie dyskutujesz z glupim... wiec co sie
                        denerwujesz?
                        • ursyda Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:35
                          kto się denerwuje?
                          rady ci daję!
                          • hsirk Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:37
                            ok. niech i tak bedzie.
                  • ursyda Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:24
                    kitek_maly napisała:

>
                    > Ursydo, jeżeli do dzisiaj uważałaś swoje życie za
                    satysfakcjonujące, chociaż po
                    > d
                    > pewnymi względami, od dziś możesz już przestać się okłamywać. :-)
                    A teraz
                    > powtarzajmy wszyscy razem - jesteśmy nieszczęśliwi. :-)
                    >
                    oraz głośniej: i niedojebani!
                    • kitek_maly Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:31

Nie no ja rozumiem, że to niedojebanie Hsirka oznacza niedojebanie życiowe czyli
                      że czegoś nam w tym życiu brakuje, niekoniecznie seksu.
                      Ale nie zgodzę się, że wszystkim tutaj. Jeżeli ktoś nie rozumie, że wchodzenie
                      tu np raz na tydzień może być po prostu formą rozrywki i świadczyć wyłącznie o
                      tym, że w taki sposób lubi się spędzać wolny czas, to już jego problem.
                      • hsirk Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:34
                        to zadaj sobie jeszcze pytanie nadrzedne: o czym swiadczy to ze ktos
                        lubi spedzac wolny czas w taki najbardziej z idiotycznych sposobow?
                        • kitek_maly Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:37

O tym, że jest idiotą.
                          Wiesz, masz chyba jakiś problem z tym, że korzystasz z forum.
                          • hsirk Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:39
                            ty tez. tylko ty jeszcze o tym nie wiesz.
                            • kitek_maly Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:42

Ja pierdzielę...
                              Jak już ze mną rozmawiasz, to może czytaj odpowiedzi, co??
                              Dziękuję Ci o drogi Hsirku, że wreszcie mnie uświadomiłeś. Co prawda od zawsze
                              twierdzę, że coś jest ze mną nie tak, że jestem nieszczęśliwa i że powinnam iść
                              do psychologa i że jestem UZALEŻNIONA od netu, ale jak widać 'jeszcze o tym nie
                              wiem'.
                              • hsirk Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:48
                                coa... to twoja sprawa. me to ne vadi. ok jestes szczesliwa i
                                usatysfakcjonowana. spoko.

a od netu uzalezniona jests. i juz.
                                • ursyda Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:48
                                  ale boli cię to, co?
                                  • hsirk Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:53
                                    ze co mnie boli? skoro tak twierdzisz to ok. niech bedzie. wali mnie
                                    jak zyja inni. dla mnie wazny jest krish i moze jeszcze pare bytow
                                    na tym swiecie. nie chcecie to mi nie wierzcie. ceterum censeo
                                    carthaginem esse delendam. skonczylem.
                                • kitek_maly Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:53

> coa... to twoja sprawa. me to ne vadi. ok jestes szczesliwa i
                                  > usatysfakcjonowana. spoko.

????????????

To może jeszcze raz:

Co prawda od zawsze
                                  twierdzę, że coś jest ze mną nie tak, że jestem nieszczęśliwa i że powinnam iść
                                  do psychologa i że jestem UZALEŻNIONA od netu,
                            • kitek_maly Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:52

Meritum moich wypowiedzi ma być takie, że może po prostu zajmij się swoim życiem
                              a innym daj żyć i cieszyć się tym co mają (jeśli twierdzą, że się cieszą). Może
                              po prostu chodzi o to, że nie wszyscy potrzebują tak wyrafinowanej rozrywki
                              jakiej Ty potrzebujesz, żeby poczuć się szczęśliwym w pełni. Niektórym wystarcza
                              najbardziej idiotyczna w Twoim mniemaniu.
                              Poza tym zważ też może na to, że dla innych niektórych forum może być ostatnią
                              deską ratunku, dzięki której trwają w tym swoim beznadziejnym i niedojebanym życiu.
                              EOT z mojej strony.
                              • hsirk Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:57
                                tu wpisalas tresci, ktorych u mnie nie bylo. ale nic nie powiem. eot
                                z mojej tez.
                        • ursyda Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:37
                          jasne
                          picie piwa z kolesiami w zadymionym barze jest lepszą formą rozrywki
                          • hsirk Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:38
                            dokladnie tak samo idiotyczna. przepedzanie czasu bez zadnej
                            korzysci. i tlumienie strachu.
                            • kitek_maly Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:40

> dokladnie tak samo idiotyczna. przepedzanie czasu bez zadnej
                              > korzysci. i tlumienie strachu.

O, to skoro wszystkie czynności są najbardziej idiotyczne, to napisz jaką formę
                              relaksu dopuszczasz jako wartościową.
                              • hsirk Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:50
                                wartosc ma to, co komu daje radosc. i tyle. a zarowno forum jak i
                                chlanie daja tylko mala chwilowa ulge.
                                • ursyda Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:53
                                  masz rację i absolutnie się z tobą zgadzam
                                  dobranoc
                                  :P
                          • kitek_maly Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:39

No tak, bo przecież to rozwija.
                            A forum WYŁĄCZNIE uwstecznia.
                            • shine69 Re: ile osob tutaj 21.09.08, 09:02
                              Moja droga, ta sygnaturka bardzo często sprawia wrażenie ilustracji dla tez,
                              które stawiasz.
          • bertrada Re: ile osob tutaj 21.09.08, 10:16
            hsirk napisał:

> tak. od dawna twierdze ze tu wszzyscy niedojebani. i tylko mnie
            > wysmiewaja po kolei i sie nadymaja. a potem okazuje sie ze mam
            > racje.

Ja bym raczej powiedziała, że niedoimprezowani a nie niedojebani. W końcu
            przesiadują większość czasu na forach towarzyskorozrywkowych a nie na
            seksczatach z kamerkami.

Takie forum to substytut przyjaciół i znajomych a nie substytut seksu.
            • wilowka Re: ile osob tutaj 21.09.08, 10:28
              bertrada napisała:

> hsirk napisał:
              >
              > > tak. od dawna twierdze ze tu wszzyscy niedojebani. i tylko mnie
              > > wysmiewaja po kolei i sie nadymaja. a potem okazuje sie ze mam
              > > racje.
              >
              > Ja bym raczej powiedziała, że niedoimprezowani a nie niedojebani. W końcu
              > przesiadują większość czasu na forach towarzyskorozrywkowych a nie na
              > seksczatach z kamerkami.
              >
              > Takie forum to substytut przyjaciół i znajomych a nie substytut seksu.

Wydaje mi się, że Hsirk jako niedojebanie traktował niezaspokojenie w jakiejś
              dziedzinie życiowej.

No ja się czuje niezaspokojona czasowo - siłowo na przykład. Brakuje mi czasu a
              często i siły, żeby wypełznąć gdzieś za znajomymi albo się na ich wizytę w domu
              przygotować. :))
              • bertrada Re: ile osob tutaj 21.09.08, 10:32
                Kwestia, dlaczego ktoś nie ma wystarczająco satysfakcjonującego życia towarzysko
                rozrywkowego w realu, jest drugorzędna. Istotne jest to, że jest to substytut
                spotkań z innymi ludźmi i wymiany informacji a nie substytut seksu. ;)
                • wilowka Re: ile osob tutaj 21.09.08, 10:34
                  bertrada napisała:

> Kwestia, dlaczego ktoś nie ma wystarczająco satysfakcjonującego życia towarzysk
                  > o
                  > rozrywkowego w realu, jest drugorzędna. Istotne jest to, że jest to substytut
                  > spotkań z innymi ludźmi i wymiany informacji a nie substytut seksu. ;)

Zgadzam się z Tobą całkowicie :)
    • liisa.valo Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:27
      No, ja na przykład :)
      • heart_of_ice Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:34
        ja na przyklad tez:]

Pauli
        --
        "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje
        się chusteczkę" [T.P]
        • hsirk Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:35
          no, no...
          • heart_of_ice Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:38
            > no, no...

co?:D

Pauli
            --
            "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje
            się chusteczkę" [T.P]
            • hsirk Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:46
              nic no. tak se tylko cos przpadkiem pisłem. :D
    • cookie_monsterzyca Re: ile osob tutaj 21.09.08, 00:44
      ja. w sensie.
    • nerri Re: ile osob tutaj 21.09.08, 01:33
      A ja nie:P

Ostatnimi czasy nawet mąż juz oficjalny jest:P
      I jakoś nie czuje sie niedojebana:P:P

Ale może dlatego,że ja u Was przelotnie...jak zawsze:P:P
      • liisa.valo Re: ile osob tutaj 21.09.08, 02:06
        E, ale ja się nie nazwałabym niedojebaną. Owszem, zdarza się, że chce mi się
        seksu i nie mam z kim, ale to stan zbyt rzadki, abym nazwała niedojebanie czymś,
        co determinuje moje życie.
        Wiem, wiem... DO PSYCHOLOGA :)
        • kitek_maly Re: ile osob tutaj 21.09.08, 02:08

Ale rozumiejąc to jako niedojebanie życiowe (ah piękna fraza), to jednak
          przyznasz, że czegoś Ci brakuje?
          • liisa.valo Re: ile osob tutaj 21.09.08, 02:11
            Ehm, ehm, powstało tu pewne nadużycie semantyczne :) Albowiem ja nie życiowo
            niedojebana. Jeśli mam do czynienia z jakimś niedojebaniem, to ino o hormony i
            czystą fizyczność chodzi, a nie o życie całe moje :) Zresztom, Ah się stara jak
            może :) A może, oj, może :p
            • kitek_maly Re: ile osob tutaj 21.09.08, 02:12

Eh, no ok, nie będę na forum rozwijać tego tematu. :-)
              • liisa.valo Re: ile osob tutaj 21.09.08, 02:15
                Hehe, ja też nie :) Ale rozumiesz o co chodzi? Nie cierpię na żadne niedojebanie
                życiowe, ino na czysto fizyczne. Czasami. Czasami cierpię.
                • kitek_maly Re: ile osob tutaj 21.09.08, 02:17

Rozumiem, o którym z nich piszesz.
    • thank_you Re: ile osob tutaj 21.09.08, 03:09
      A kto to jest stały partner?
    • 2szarozielone Re: ile osob tutaj 21.09.08, 03:27
      Ja jestem bez stałego. Nie wiem ile osób jeszcze jest. Zgadzam się z Hsirkiem,
      że pisanie na forum jest objawem jakiegoś braku.

PS. To co, Hsirk - kiedy wpadniesz mnie odwiedzić w Pyrlandii? :)
      • kitek_maly Re: ile osob tutaj 21.09.08, 13:38

Zgadzam się z Hsirkiem,
        > że pisanie na forum jest objawem jakiegoś braku.

Nawet jeśli ktoś wpada tu tylko raz w tygodniu na godzinę?
        • 2szarozielone Re: ile osob tutaj 21.09.08, 14:51
          No jak tak wpada, to wtedy inna rzecz... Mówię o takim stałym, codziennym pisaniu.
        • nexstartelescope Re: ile osob tutaj 21.09.08, 14:54
          A ja się z Hsirkiem nie zgadzam. Bo Hsirek chyba jest przekonany, że
          osoby posiadające stałego partnera nie mają ani jednej wolnej
          chwilki tylko dla siebie,a jeśli mają,to nie mogą jej spożytkowac na
          co chcą, chociażby na forum. W moim przypadku jest inaczej,
          podejrzewam,ze u większości z Was tez. Nie jestem przyrośnięta do
          mojego faceta,czesto spędzamy razem czas, ale potrzebujemy tez
          chwili dla siebie. On lubi poskakac na rowerze, posłuchac głośno
          muzyki w samotności, powłóczyc się z aparatem po okolicy, 2 razy w
          tygodniu wybywa na aikido, ja w tym czasie spędzam czas po swojemu -
          spotykam się z innymi ludźmi, eksperymentuję w kuchni, czytam albo
          siedzę na forum. Nie widzę w tym nic nadzwyczajnego i na pewno nie
          czuję się ani samotna,ani niedojebana :) Związek nie opiera się na
          przebywaniu ze sobą 24h na dobę, my cenimy sobie wolnośc, bo oboje
          jesteśmy indywidualistami. Gdybym nie mogła przez chwilę pobyc sama
          ze sobą i zając się tym, co lubię,chyba bym zwariowała. Poza tym ja
          do tej pory pisałam głównie w pracy, jak większośc osób aktywnych w
          dzień - wyciągnij wnioski :)
          A,i jeszcze jedno - forum jest dla mnie sposobem na kontakt z
          ludźmi, tu,gdzie jestem, mam mało znajomych, a potrzeby społeczne
          zawsze miałam duże ;) Kiedy chcesz pogadac, poradzic się, wymienic
          poglądy czy pożartowac, ksiązka czy dobre kino nie wystarczają :)
      • puszysta_gimnazjalistka Re: ile osob tutaj 21.09.08, 14:37
        A muzyk? On nie jest stały?
        • 2szarozielone Re: ile osob tutaj 21.09.08, 14:51
          Muzyk jest daleko, nie mamy ze sobą przyszłości i niby go kocham, niby z nim
          jestem - ale wciąż rozglądam się za czymś... znaczy kimś prawdziwym. I muzyk o
          tym wie. I się z tym godzi. Więc to też o czymś świadczy.
          • puszysta_gimnazjalistka Re: ile osob tutaj 21.09.08, 15:24
            Zadałem Ci to pytanie nie bez powodu, zastanawiam się czy nie jestem w podobnej
            sytuacji.
            • kitek_maly Re: ile osob tutaj 21.09.08, 15:30

Też muzyk? ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka