kontik_71 22.09.08, 00:38 Wlasnie zostalo ustalone, ze zona wyprowadza sie z domu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2szarozielone Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 00:39 niby okazja nieprzyjemna. nie wiem co powiedzieć ale jednak... gratuluję i życzę szczęścia. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 00:40 Az tak nieprzyjemne to nie bylo... kiedys musialo sie stac.. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 00:41 Hmmm. W sumie to nie wiem co powiedzieć... Napisać. Ale to chyba dobrze (?)... Tzn tak musiało być. <pocieszam> Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:00 A dostane buziaka na pocieszenie :)? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 00:45 Hmm.... I cóż by ci tu powiedzieć... Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 00:45 Moze.. witaj w swiecie singli? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 00:51 Wiesz, to nie jest singlostwo czystek krwi...... Wiesz, ze i tak dasz radę:) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 01:07 To jest jak z cegla.. dobra cegla to jest taka uzywana, ktora iles lat juz byla czescia wyburzonego budynku.. :) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 01:08 Idziesz naprawdę dobrym torem i dobrym tropem:)) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 00:56 No, witaj zatem w świecie singli. Ale ja akurat mam nadzieję ze świata singli wynieść się względnie szybko. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 00:52 oj. hmmm... Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 00:59 zacięlo mnie. hmmm to chyba żebyś sobie poukładał wszystko i dobrze ten hmmm nowy rozdział otworzył. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 01:04 Twardy chlopiec jestem wiec tak szybko mnie nic nie polamie.. :) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 01:28 Dobrze, oby było tak naprawdę a nie, że tylko tak mówisz... :) no to co, do przodu teraz... Odpowiedz Link
stedo Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 01:32 Odzysk otwiera nowe perspektywy na nowe życie.Głowa do góry:)Trzymam kciuki. A długo proces trwał? Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 06:27 Tak, zostane przerobiony na polara lub inna welne grzewcza :) Odpowiedz Link
leptosom Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 21:33 Jaki odzysk, jaki singiel?? " zona wyprowadza sie z domu..." ZONA Odpowiedz Link
shine69 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 00:52 wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Będzie lepiej :) Odpowiedz Link
wilowka Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 08:01 Hmm jeśli się cieszysz, albo jesteś spokojny z tego powodu, to niech Ci się wesoło żyje :) Jeśli Ci smutno, to życzę szybkiego, prawdziwego pocieszenia, trzymaj się :) Odpowiedz Link
ursyda Ludzie! 22.09.08, 08:03 Kontik ma wolną chatę!;) a tak serio... pamiętam jeden wątek z FK (twoje początki chyba) i jakoś tak przeczułam, że to tak się skończy a ja mocno wirzę w to, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:) trzymaj się Odpowiedz Link
ursyda Re: Ludzie! 22.09.08, 09:23 oczywiście jakbyś dokladnie przeanalizowała swoje upadki to sama byś to stwierdziła:) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Ludzie! 22.09.08, 09:29 Wiesz, ja już od kilku miesięcy próbuje wyjść na prostą. Analizuje wszystko. Umiem obwinić siebie i w sobie dostrzec przyczynę tych różnych upadków. Widzę też w sobie plusy, jakąś dobroć, normalnie. I nijak bilans mi nie wychodzi. I nijak nie umiem znaleźć rozwiązania ani pociechy. Smucę dziś od rana, ale mam akurat taki dzień, kiedy nie chce mi się udawać, ze jest ok. I żal mi Kontika. W sumie żadna radość, prawda? :))) Odpowiedz Link
ursyda Re: Ludzie! 22.09.08, 09:32 gapuchna napisała: > Wiesz, ja już od kilku miesięcy próbuje wyjść na prostą. Analizuje wszystko. > Umiem obwinić siebie i w sobie dostrzec przyczynę tych różnych upadków. Widzę > też w sobie plusy, jakąś dobroć, normalnie. I nijak bilans mi nie wychodzi. I > nijak nie umiem znaleźć rozwiązania ani pociechy. > > Smucę dziś od rana, ale mam akurat taki dzień, kiedy nie chce mi się udawać, ze > jest ok. > > I żal mi Kontika. W sumie żadna radość, prawda? > :))) > to są tak zwane "złe dobrego początki" Gapuchna, nawet jeśli popełniłaś błąd to w przyszłym bilansie wyjdzie ci na plus! sama zobaczysz i wtedy podziękujesz cioci Ursydzie:) i nie smuć się - popatrz w lustro pomijając tego pryszcza na brodzie - widzisz jaka jesteś śliczna?:D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Ludzie! 22.09.08, 09:33 Nie nie...pryszcza nie mam, zmarszczka doszła ....:)))) Och, oby! Dziękuję. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Ludzie! 22.09.08, 13:47 > a tak serio... pamiętam jeden wątek z FK (twoje początki chyba) i > jakoś tak przeczułam, że to tak się skończy matko, Ty to masz pamiec jak slon.. To bylo jakies 3 lata temu.. Odpowiedz Link
ursyda Re: Ludzie! 22.09.08, 13:51 kontik_71 napisał: > > a tak serio... pamiętam jeden wątek z FK (twoje początki chyba) i > > jakoś tak przeczułam, że to tak się skończy > > matko, Ty to masz pamiec jak slon.. To bylo jakies 3 lata temu.. > > jak słoń to ja mam tylko wagę:D Odpowiedz Link
speedymika Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 08:17 ojojoj to się podziało... pewnie chwilowo masz dosyc kobiet itede...ale jakby co mam świetną kumpelę, wciąż nie może znaleźć swojej połówki pomarańczy ;) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 13:37 Ee nieee.. kobiet jako takich nie mozna miec dosc :) A poza tym to nie byla dla mnie niespodzanka. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 10:30 Może to głupio zabrzmi, ale gdy ode mnie kilka lat temu wyprowadzała się żona poczułem ulgę i po tym pamiętam, miałem okres swojego życia w którym zrobiłem kilka mądrych rzeczy, niestety to już przeszłość, trzeba pamiętać by nie powtarzać swoich błędów. Odpowiedz Link
mala_mee Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 11:23 To Ty tez jesteś facet z komisu ??? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 11:29 Mało używany w świetnym stanie, żadnych defektów. Brać i jeździć. Odpowiedz Link
mala_mee Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 11:34 To jaka jest wada ukryta? Bo takie to schodzą od razu :))) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 11:46 Bo ja się oddam tylko w dobre ręce. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 13:52 żeby uniknąć złego dotyku? ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 10:55 oooooooooooooOOooooooooooooo to mnie zaskoczyłeś gratuluję Odpowiedz Link
staryigruby Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 11:18 Jestem tu jedyny wciąż z pierwszego poboru? Zonaci...wystąp ! :) Odpowiedz Link
mala_mee Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 11:24 Nic Ci innego nie pozostaje tylko się otrzepać i zacząć szukać nowej. Odpowiedz Link
gapuchna Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 11:26 Niech lepiej stary i ....odpuka! W niemalowane drzewo! koniecznie:) Odpowiedz Link
staryigruby Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 11:30 Nie jstem przesadnie przesądny...:) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 11:34 Musisz być - tobie się udało!...:) Chuchaj i dmuchaj i czule przytulaj... Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 11:35 współczuję. Może nie rozwiązania, bo zdarza sie, że tak jest lepiej, ale uczucia porażki, bo tego sie nie uniknie. Długo byliście razem? Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 13:39 W sumie 7 lat.. Ale od dawna bylo oczywistym, ze ten dzien nadejdzie i wczoraj doszlismy do porozumienia... bez klotni, awantur itp.. Odpowiedz Link
nuova Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 13:48 hmmmm ja nadal nie umiem w to uwierzyc... <glaszcze> Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 13:50 Wierz mi.. mialem 3 lata na oswojenie sie z ta mysla, wiec nie jest to szok.. Narazie wyprowadzka, a potem jeszcze jakies 2 lata do rozwodu.. Odpowiedz Link
mala_mee Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 13:51 A nie można szybciej??? Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 13:52 Nie gdy sie ma firme wspolna... Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 13:51 I dziekuje za glaski :) Odpowiedz Link
nuova Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:17 uszy do góry ! :) posylam Ci promienny usmiech w ten szary dzien :)) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:18 :) Dziekuej bardzo :) U mnie akurat slonko swieci jak szalone, dobry to znak :) Odpowiedz Link
mala_mee Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 13:51 A czy Wy już wcześniej nie byliście jakoś wyprowadzeni?? Bo mi się coś majaczy, ze już coś kiedyś było... Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 13:51 Nie, wyprowadzeni nie.. ale od 3 lat to bylo takie zycie kolo siebie.. Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:20 Oj Kontiq... dobrze,ze masz takie podejście i że się oswoiłeś z myslą o mieszkaniu w pojedynkę, w razie czego wpadaj tu jeszcze częściej,niz dotychczas, zawsze ktoś jest na posterunku :) Powodzenia i wytrwałości w pierwszych chwilach tego nowego zycia i miłych niespodzianek w kolejnych! Koniec starego to przede wszystkim początek nowego! ale namotałam:) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:43 Dziekuje :) Odpowiedz Link
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:05 Przykro mi kontik, nie mialam pojecia, ze masz takie porblemy w domu :-/ bedziesz teraz trktowal panie z forum jako potencjalne kandydatki? ;-) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:07 Poczekam az sie zona wyprowadzi :P Odpowiedz Link
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:07 no prosze, jaki porzadny! :-) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:09 przeciez nie bede kobiety jakiejs w srodku przeprowadzki do domu sprowadzial :P Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:11 Nie rozumiem pytania :( Odpowiedz Link
ursyda Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:13 dlaczego nie możesz innej kobiety przyprowadzić w środku przeprowadzki? przeciez to może być Pani Krysia co ci koszule prasuje:D Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:13 Jak juz to pani Helga.. :( O Krysie nie jest latwo :( Odpowiedz Link
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:10 czemu nie, posprzata jak sie nabrudzi, obiadek ugotuje... Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:12 Zglaszasz sie :)? Odpowiedz Link
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:16 nie umiem gotowac i koty mnie nie lubia :-) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:17 Trudno, znajdziemy Ci inne zajecie :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:13 kontik_71 napisał: > przeciez nie bede kobiety jakiejs w srodku przeprowadzki do domu > sprowadzial :P a ile taka wyprowadzka trwa? może już jakiś casting ogłoś? ;))) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:16 Wyprowadzka sama w sobie nie dlugo pewnie :) Ale zanim do niej dojdzie to troche jeszcze czasu minie.. mysle, ze tak ze 2 miesiace Odpowiedz Link
baba_krk Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:19 Hmmm ja myślałam, że to tak na dniach ;> No ale w sumie i tak w Waszej sytuacji różnicy to wielkiej nie robi. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:20 Zgadza sie.. a co nagle to po diable. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:45 Tak, nie śpiesz się, można wpaść z deszczu pod rynnę. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:45 zawsze pozostaje seks bez zobowiazan :P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:48 Oksytocyna się wydziela, to między innymi dzięki niej powstaje przywiązanie do partnera, można się przez to nieźle wkopać. Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 15:04 No coz, zycie jest brutalne i to wiemy wszyscy :P Odpowiedz Link
conena Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:39 ojojoj, jakiś ten rok bogaty w rozwody, mój kuzyn się rozwodzi, mój brat na razie tylko się kłóci z żoną, moja była szefowa się rozwodzi, na forum takie wątki... trzymaj się kontik, po wpisach widać, że masz dystans, mam nadzieję, że to nie tylko forumowa poza. a teraz są modne imprezy rozwodowe, organizowane są np. palenia zdjęć, topienie obrączek w tronach itp itd. możemy Ci taką forumową balangę urządzić;) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:45 Nie mam czegos takiego jak forumwa poza... gdybym mial co pod nia ukrywac to bym slowem na forum nie pisnal i zniknalbym na jakis czas, potrzebny na lizanie ran.. Eee nie bede palil nic ani topil, to nie w moim stylu.. A do tego musialbym moje koty tez tak potraktowac a to byloby straszne.. Odpowiedz Link
zoofka Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:50 witamy w nowym świecie. Chyba lepiej rozejść się w zgodzie, niż drzeć koty przez resztę życia (jak moi rodzice). Takie mam zdanie. Trudno. Żyj dalej i nie łamaj się ;) Odpowiedz Link
karka831 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 14:53 Chyba lepiej tak, niż być z kimś 'na siłę' (bo przyzwyczajenie, bo coś tam). W sumie, gratuluję odwagi. I życzę szczęścia. :) Odpowiedz Link
pepper-mint Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 17:19 Trzymaj się dzielnie, będzie ok.:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 20:25 taka słodko-gorzka sytuacja z jednej strony zle bo wiadomo a z drugiej dobrze bo skoro sie nie układa to lepiej sie rozłączyc najlepszego! dla żony zresztą też Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 20:45 kontik_71 napisał: > Wlasnie zostalo ustalone, ze zona wyprowadza sie z domu... Na dwa tygodnie? Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 20:53 Izka jak zwykle okropna.. nie na stale :P Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 21:09 kontik_71 napisał: > Izka jak zwykle okropna.. nie na stale :P Okropna?! Facet, weź imprezę rób dla wszystkich z okolicy:DDD Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 21:11 No jestes okropna, ale taki juz Twoj urok i tak Cie lubie:P Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 21:14 kontik_71 napisał: > No jestes okropna, ale taki juz Twoj urok i tak Cie lubie:P No Kontiś po co płakać nad faktem, że skończyło się coś co nie pasowało obu stronom?:) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 21:21 A w ktorym kawalku placze? Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 21:22 kontik_71 napisał: > A w ktorym kawalku placze? To co udajesz, żeś smutny?:P Odpowiedz Link
kontik_71 Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 21:25 Smutnym bos okropna niewiasta jest :P Odpowiedz Link
leptosom Re: Od dzisiaj mozecie mnie nazywac "recycled man 22.09.08, 21:37 izabellaz1 napisała: > kontik_71 napisał: > > > Wlasnie zostalo ustalone, ze zona wyprowadza sie z domu... > > Na dwa tygodnie? > ta, na wczasy jedzie:) Odpowiedz Link
leptosom "recycled man ?? bo ZONA wyprowadza sie z domu?? 22.09.08, 21:36 kontik_71 napisał: > Wlasnie zostalo ustalone, ze zona wyprowadza sie z domu... > wróci hehe Odpowiedz Link