znowuwzyciuminiewyszlo 22.09.08, 17:24 Widuja i wogole? Bo ja jakas wyalienowana sie czuje! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shine69 Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 17:26 nie :) tylko nieliczni, i to też prawie nieprawda ;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 17:28 Nie. Ja tylko Menię, Szarozieloną, Neko i Tupcię. Z przyjemnością poznałabym któregoś z forumowych panów, ale oni... ech, jacyś tacy :D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 17:38 mało kąkretni :) mało zdecydowani :) No, dobra, są oczywiście tacy dwaj, którzy walczą z tym stereotypem w mej głowie :) ale dwa jaskóły nie czynią wiosenki :) Co do ciebie, trzymam cię za słowo, boś mi też kiedyś obiecał tete-a-tete :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 18:21 > ale oni... ech, jacyś tacy :D Lisska, czy będzie dużym nietaktem, jak napiszę wprost, iż mijasz się z prawdą? I to tak dość zdecydowanie. :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 19:09 Millku, kochanie moje, napisałam poniżej, że dwóch forumowiczów zadaje kłam tej tezie :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 19:28 > dwóch forumowiczów zadaje kłam tej tezie :) Ach, cholera, nie doczytałem i się buldoczę. Moja wewnętrzna kobieta byłaby ze mnie dumna. :D Przepraszam. :) Co prawda nadal nie bardzo wiem, po co Ci wiosna uczyniona ze stu jaskółek (czy ilu tam), ale pozostawmy tę zagadkę nierozwiązaną. Tak jest nawet lepiej, bo bardziej tajemniczo. Odpowiedz Link
urukkasz Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 23.09.08, 10:00 mhmmm.... coś Ci nie pasuje :P Odpowiedz Link
ira-irena Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 17:33 ja nie znam nikogo, nie widziałem nawet niczyjej foty tylko kawałek niektórych w wizytówkach, Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 17:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=84856168 Nie, nie wszyscy. :-) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 17:44 wyalienowana - uwielbiam to słowo :) nie,nie wszyscy się znają,ja np. nie znam nikogo z reala, tylko parę fotek widziałam. Ależ niepotrzebnie się czujesz wyalienowana,moja droga, tu wszyscy są mile widziani, a Ciebie to nawet kojarzę z Kobiety :) ( inni pewnie tez) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 17:58 No ja też nikogo ani ciut ciut. Odpowiedz Link
lubie.blekit Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 18:56 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > Widuja i wogole? Bo ja jakas wyalienowana sie czuje! Dopiszę się do tych co mówią na serio, że nikogo nie znają i są trochę z boku. Chociaż nie jestem "w wirze" życia towarzyskiego forum,nie znam związków i tajemnic, to nie zmienia mojego pierwszego wrażenia, że to fajne forum:)i chętnie tu spoglądam:) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 19:42 znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > Widuja i wogole? Bo ja jakas wyalienowana sie czuje! Czas to nadrobić! Jesteś jedną z tych osób, które bardzo chciałam poznać w realu:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 19:43 izabellaz1 napisała: > znowuwzyciuminiewyszlo napisała: > > > Widuja i wogole? Bo ja jakas wyalienowana sie czuje! > > Czas to nadrobić! Jesteś jedną z tych osób, które bardzo chciałam poznać w real > u:) > ale juz nie chcesz widząc jak koleżanka zrzędzi w co drugim poście;) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 19:45 forumowicz_pospolity napisał: > ale juz nie chcesz widząc jak koleżanka zrzędzi w co drugim poście;) Sama jestem zrzęda więc jakoś wytrzymam;P Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 20:27 izabellaz1 napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > ale juz nie chcesz widząc jak koleżanka zrzędzi w co drugim poście;) > > Sama jestem zrzęda więc jakoś wytrzymam;P > > ale jak otoczenie to wytrzyma??:) trza sie wymiksowac z tego spotkania co to niby ma gdzies byc za niedługo;) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 20:37 forumowicz_pospolity napisał: > ale jak otoczenie to wytrzyma??:) Poza maruderstwem posiadamy sporą ilość uroku osobistego;P > trza sie wymiksowac z tego spotkania co to niby ma gdzies byc za niedługo;) Nie to nie... Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 20:39 izabellaz1 napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > ale jak otoczenie to wytrzyma??:) > > Poza maruderstwem posiadamy sporą ilość uroku osobistego;P > to tak jak ja, tylko ze ja tez lubie marudzic a przydałoby sie dla odmiany zeby ktos podstymulował mnie optymizmem:) > > trza sie wymiksowac z tego spotkania co to niby ma gdzies byc za niedługo > ;) > > Nie to nie... > > oj nie marudź:P Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 20:41 forumowicz_pospolity napisał: > to tak jak ja, tylko ze ja tez lubie marudzic a przydałoby sie dla odmiany zeby > ktos podstymulował mnie optymizmem:) Spoko, przeciwieństwa się przyciągają więc znajdzie się i jakiś optymista entuzjasta:D > > Nie to nie... > > > > > oj nie marudź:P No widzisz...całkiem udany z Ciebie optymista;P Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 20:44 izabellaz1 napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > to tak jak ja, tylko ze ja tez lubie marudzic a przydałoby sie dla odmian > y zeby > > ktos podstymulował mnie optymizmem:) > > Spoko, przeciwieństwa się przyciągają więc znajdzie się i jakiś optymista > entuzjasta:D > ta, chyba kelner przy przynoszeniu rachunku:) > > > Nie to nie... > > > > > > > > oj nie marudź:P > > No widzisz...całkiem udany z Ciebie optymista;P > > eeeeee bo ja wiemm...... ;) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 20:48 forumowicz_pospolity napisał: > izabellaz1 napisała: > > Spoko, przeciwieństwa się przyciągają więc znajdzie się i jakiś optymista > > entuzjasta:D > > > > ta, chyba kelner przy przynoszeniu rachunku:) Albo jakaś urocza kelnerka...:D > > No widzisz...całkiem udany z Ciebie optymista;P > > > > > eeeeee bo ja wiemm...... > ;) Nie tylko udany ale i niepospolity;P Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 20:53 izabellaz1 napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > izabellaz1 napisała: > > > > Spoko, przeciwieństwa się przyciągają więc znajdzie się i jakiś opt > ymista > > > entuzjasta:D > > > > > > > ta, chyba kelner przy przynoszeniu rachunku:) > > Albo jakaś urocza kelnerka...:D > mów dalej:)) > > > > No widzisz...całkiem udany z Ciebie optymista;P > > > > > > > > eeeeee bo ja wiemm...... > > ;) > > Nie tylko udany ale i niepospolity;P > > przesadziłas z tymi komplementami, kto w to uwierzy??;) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 21:08 forumowicz_pospolity napisał: > izabellaz1 napisała: > > Albo jakaś urocza kelnerka...:D > > > > mów dalej:)) jeszcze nie ma 23:D > > Nie tylko udany ale i niepospolity;P > > > > > > przesadziłas z tymi komplementami, kto w to uwierzy??;) Niepospolity optymista!:P Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 21:39 izabellaz1 napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > izabellaz1 napisała: > > > > Albo jakaś urocza kelnerka...:D > > > > > > > mów dalej:)) > > jeszcze nie ma 23:D > oj wyobraz se ze z Moskwy nadajesz:D nu sztoż tam dalsze, dawaj, bystrieje!!;) > > > > Nie tylko udany ale i niepospolity;P > > > > > > > > > > przesadziłas z tymi komplementami, kto w to uwierzy??;) > > Niepospolity optymista!:P > > no dobra bo jeszcze przyjdzie mi pomysł do głowy zeby to do sygnaturki wrzucic;) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 23.09.08, 09:50 forumowicz_pospolity napisał: > izabellaz1 napisała: > > Niepospolity optymista!:P > > > > > no dobra bo jeszcze przyjdzie mi pomysł do głowy zeby to do sygnaturki wrzucic; > ) Wrzucaj:D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 23.09.08, 10:25 izabellaz1 napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > izabellaz1 napisała: > > > > Niepospolity optymista!:P > > > > > > > > no dobra bo jeszcze przyjdzie mi pomysł do głowy zeby to do sygnaturki wr > zucic; > > ) > > Wrzucaj:D > > dobra, później w nastepnym kwartale;) co Szpaku w sygnaturze to Szpaku jednak:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 19:42 znamy sie z deka np jak była impreza forumowa w Posen to było full ludzi i był taki tłok że tylko Kontika udało mi sie poznac i jeszcze jedną obywatelkę co jej tu nie widzę na tym forum Odpowiedz Link
myshorrek Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 19:53 ja nie znam nikogo. i nawet przez mysl mi nie przeszlo aby poznac. jest dobrze, tak jak jest. ;D Odpowiedz Link
nerri Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 20:15 Ja znam tylko jedną taką...nie powiem kogo chyba,że sama się pochwali:P Ale ona też dorywczo tutaj:D I nawet fotek nie widziałam bo nikt mi nie przysłał:( :P:P:P:P Odpowiedz Link
stedo Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 21:56 Ja też nie znam nikogo, ale nie czuję się wyalienowana. To subiektywne uczucie:). A Ty Znowu.., nie jesteś przypadkiem zodiakalnym Lwem?;) Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 22:02 e, ja sie nie znam z nikim w realu (chociaz z wlasnej winy, moglam wykorzystac nadarzajace sie okazje:)) i wcale nie czuje sie wyalienowana:) Pauli -- "Bierze się trochę bawełny i... rozkuwa na płasko, jak przypuszczam... i dostaje się chusteczkę" [T.P] Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 22.09.08, 22:59 Możesz to zmienić. Odpowiedz Link
ciaew Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 23.09.08, 09:55 ja nikogo nie znam. ale chętnie się z kimś zapoznam :) Odpowiedz Link
conena Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 23.09.08, 10:04 ja nikogo nie znam, a na zdjęciu widziałam tylko 2szarozielone:) ale wczoraj w wątku o aktorach wkleiłam osobę podobną do mnie w 66%, więc można se mnie obadać. Odpowiedz Link
mala_mee Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 23.09.08, 10:08 Kilka osób znam. Jedną mam nadzieję poznać niedługo. A jeszcze innych chętnie bym poznała w najbliższej przyszłości :))) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 23.09.08, 10:16 mala_mee napisała: > Kilka osób znam. > Jedną mam nadzieję poznać niedługo. > A jeszcze innych chętnie bym poznała w najbliższej przyszłości :))) Jakaś Ty zachłanna! ;) Odpowiedz Link
mala_mee Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 23.09.08, 10:26 No baaaa!!! Zawsze byłam :))) Odpowiedz Link
betizuch Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 23.09.08, 10:25 ja rowniez nie znam nikogo w realu,a szkoda:) Odpowiedz Link
vandikia Re: Czy tu sie wszyscy znaja w realu? 23.09.08, 10:30 ja sie znam z babą_krk, dzikoozką no i z 3.14-czy.. codziennie spedzam 8 h Odpowiedz Link