kochaj.swoje.zycie 28.09.08, 14:50 Gracie? Ja właśnie założyłam konto i póki co nie wiem o co tyle szumu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertrada Re: second life 28.09.08, 15:00 Ja się kiedyś bawiłam. Razem z Mini-kks założyłyśmy sobie konta i siedziałyśmy na Dance Island. Ale ostatnio coś nie mogę wejść na SL, bo mi wyskakuje komunikat, że nie mam aktualnej wersji karty graficznej, czy coś takiego. W zasadzie to SL aż tak mnie nie wciągnęło, żeby coś z tym zrobić. ;D Odpowiedz Link
kochaj.swoje.zycie Re: second life 28.09.08, 15:07 Bo ja właśnie chodzę po jakiejś wyspie, ludzie przede mną uciekają i ogólnie drętwo jest. Odpowiedz Link
bertrada Re: second life 28.09.08, 15:08 Pewnie jesteś na takiej wyspie treningowej, gdzie ludzie plątają się bez sensu i nie wiedzą co mają zrobić. Musisz się przenieść w jakieś inne, ciekawsze miejsce. A Dance Island to dyskoteka. ;D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: second life 28.09.08, 16:47 Ja kiedyś zaczęłam ale też mnie nie wciągnęło. Simy bardziej mnie wciągają :) Odpowiedz Link
kochaj.swoje.zycie Re: second life 28.09.08, 17:25 Dobra, też już zwątpiłam. Co możecie polecić innego do marnowania czasu? Poza Simsami coś? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: second life 28.09.08, 17:27 Forum :) i GTA i gry strategiczne - moje ulubione to takie, gdzie się zakłada pizzerię i prowadzi i jeszcze że się jest szefem lotniska. Odpowiedz Link
kochaj.swoje.zycie Re: second life 28.09.08, 17:35 Rzuć mi konkretnymi nazwami, bo dzisiaj wegetuje przed kompem, to pościągam. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: second life 28.09.08, 17:40 Pizza Connection 2 - fajna, chociaż mnie się już znudziła trochę, ale ma swój urok :) i Airport Tycoon 2 - w to teraz zaczynam grać. Na razie z poradnika korzystam: www.gry-online.pl/S024.asp?ID=172&PART=30&PAGE=1 Odpowiedz Link