funny_game 04.10.08, 16:27 na mnie, bo mnie totalnie rozłożyło i nie wybiorę się do knajpy z nimi. Zapowiedziały, że o północy przyjdą na czworaka pod moje okna i będą śpiewać! U kogo mogę dziś spędzić noc? Ja wiem, jak One śpiewają... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tora83 Re: Moje koleżanki są złe 04.10.08, 16:33 funny_game napisała: > na mnie, bo mnie totalnie rozłożyło i nie wybiorę się do knajpy z nimi. > Zapowiedziały, że o północy przyjdą na czworaka pod moje okna i będą śpiewać! > U kogo mogę dziś spędzić noc? Ja wiem, jak One śpiewają... > Zapraszam :) Odpowiedz Link
tora83 Re: Moje koleżanki są złe 04.10.08, 16:39 funny_game napisała: > Ile km mam do Ciebie z Bydzi? :D > Łosz kurna - kawełek. Ale moze ... potrafisz sie teleportowac? :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Moje koleżanki są złe 04.10.08, 16:44 Potrafię, oczywiście, ale tylko po wódce i kolacji. Wódka, kolacja i teleportacja :D Odpowiedz Link
tora83 Re: Moje koleżanki są złe 04.10.08, 16:46 No to juz - nakrywaj do stolu, ino o kieliszkach nie zapominaj :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Moje koleżanki są złe 04.10.08, 16:52 Nie ma problemu, mam milią kieliszków po Babci M. :) Odpowiedz Link
tora83 Re: Moje koleżanki są złe 04.10.08, 16:53 funny_game napisała: > Nie ma problemu, mam milią kieliszków po Babci M. :) > To sobie nie zaluj ;) Zeby Ci benzyny nie zabraklo gdzies czasami po drodze :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Moje koleżanki są złe 04.10.08, 17:02 Sugerujesz, że po wódce, nie posiadając prawa jazdy, mam wsiąść w samochód i przyjechać do Ciebie? :D Odpowiedz Link
tora83 Re: Moje koleżanki są złe 04.10.08, 17:05 funny_game napisała: > Sugerujesz, że po wódce, nie posiadając prawa jazdy, mam wsiąść w samochód i > przyjechać do Ciebie? :D > Nigdy :) Sugeruje, zeby Ci benzyny nie zabraklo przy teleportacji ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Moje koleżanki są złe 04.10.08, 17:09 Gorzej, jak mi mucha wejdzie do kapsuły. Odpowiedz Link
tora83 Re: Moje koleżanki są złe 04.10.08, 17:16 funny_game napisała: > Gorzej, jak mi mucha wejdzie do kapsuły. > Nie badz pesymistka :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Moje koleżanki są złe 04.10.08, 17:03 No niby mam, ale jak mam znowu przełączać głośniki na słuchawki, to wiesz, co mnie strzela? Poproszę M., żeby mi wieczorem podłączył :) Odpowiedz Link
demonii.larua Re: Moje koleżanki są złe 04.10.08, 17:05 Ja głosu nie mam( karta dźwiękowa jeszcze nie wymieniona), ale możemy sobie cycki pooglądać :D Wtedy śpiew koleżanek nie będzie taki straszny :F Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Moje koleżanki są złe 04.10.08, 20:53 japiernicze ja dzisiaj chorsza nie tylko łep dzisiaj miałam za przeproszeniem szczanie za szczaniem wieciie jaka to frajda??? Na starosć każde przeziębienie konczy sie u mnie takim cyrkiem. sześciem ostatnie 6 furaginów mi zostało w apteczce... i ibuprom, moj zbawiciel Odpowiedz Link
swinka_finka Re: Moje koleżanki są złe 04.10.08, 22:14 noooooooooooo to zostały Ci tylko barchanowe gaie ;-) Odpowiedz Link
funny_game Re: Moje koleżanki są złe 04.10.08, 22:21 Mi nie dolega, ale wiem, co to za nieszczęście. Odpowiedz Link