kontik_71 12.10.08, 23:00 widocznie za stary jestem i niedosc wyluzowany... moz etu kiedys jeszcze wpadne.. jesli bedzie jeszcze gdzie wpadac.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek_maly Re: No coz.. 12.10.08, 23:02 To żart, tak? Obraziłeś się, bo ktoś napisał brzydkie słowo i większość stwierdziła, że jej to nie przeszkadza... Odpowiedz Link
kontik_71 Re: No coz.. 12.10.08, 23:04 Nie, nie zart.. najwidoczniej nie pasuje tu jednak.. klnijcie cobie, rzucajcie miesem.. dla mnie to nie bawi i nie jest to powod do komplementowania kogos.. i tyle... Odpowiedz Link
kitek_maly Re: No coz.. 12.10.08, 23:06 Ale Ty też klniesz, rzucasz mięsem itd. Nawet przesłałam Ci link. Więc naprawdę nie pojmuję co jest grane. Mogę tylko sądzić, że skoro nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o... kobietę. :-) Odpowiedz Link
kontik_71 Re: No coz.. 12.10.08, 23:07 No i wlasnie na tym polega problem.. brak zrozumienia.. dobranoc.. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: No coz.. 12.10.08, 23:10 Ależ ja rozumiem. Tzn staram się. Fakt, nie wychodzi mi, bo to jakiś taki głupi powód jest do kłótni. O ile nadążam - chodzi o to, żeby zbyt wielu wulgaryzmów tu nie było. Ale nie ma ich tak wiele. Czasem każdemu się zdarza, ale z tego co widzę, każdy się pilnuje. Odpowiedz Link
znowuwzyciuminiewyszlo Re: No coz.. 12.10.08, 23:08 odwracasz kota ogonem kontiku (8n, z mysla o Tobie dopisalam to 'u' po chwili namyslu), a jako milosnik futrzakow nie powinienes takich czynow sie dopuszczac. nikt nie gloryfikuje wulgaryzmow czy ogolnie chamstwa, ani nie komplementuje hsirka. Odpowiedz Link
hsirk Re: No coz.. 12.10.08, 23:18 to chodzi o to, ze kto nie z kontikiem, ten przeciw kontikowi. podejscie znane od wielu lat i opisane juz do cna. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: No coz.. 12.10.08, 23:10 Kontik, ja czegoś nie kumię... Sam nie przebierasz w słowach, przeklinasz czasem, obrażasz rządzących polską, wyśmiałeś ostatnio jedną z forumek, a dziś Matkę Teresę nazwałeś oszustką. I może mnie to obraża, co? Kurcze, nie może być wszystko tak jak ty chcesz, bo forum to też pewne społeczeństwo, a w społeczeństwie różni ludzie są i różne rzeczy im odpowiadają. Życie to sztuka kompromisu. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: No coz.. 12.10.08, 23:11 *Polską... Kurde, polonistka jestem, nie? Echch.... Obrażę się na siebie, że nie szanuję uczuć patriotycznych. Możecie się też na mnie obrazić, że was to obraża :) Kto chce? Odpowiedz Link
cheekymonkey A czy to nie jest... 12.10.08, 23:17 takie bardzo osobiste podejście? Bo jak dotąd jakoś się nie burzyłeś. Mnie też się zdarzyło tego samego słowa użyć - i również w tytule wątku...i jakoś nikt mnie za to nie zlinczował.Ty też nie :P Innym się też czasem zdarza coś sypnąć w ferworze wypowiedzi. To chyba nie o te słowa chodzi,co? Odpowiedz Link
hsirk Re: No coz.. 12.10.08, 23:05 tak, tak, idz, idz... a kysz. widzisz jak cie lud, ktorym tak dobrze probujez manipulowac, zawiodl? postaw sobie krzyz z kapliczka w rogu forum. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: No coz.. 12.10.08, 23:08 Ej nooo faceci... Nie zaogniać proszę, panie Hsirku. :-) To o manipulacji to też jakieś brednie. W zasadzie taki zarzut (próby manipulacji) można zarzucić każdemu w necie. Odpowiedz Link
liisa.valo Ja was proszę... 12.10.08, 23:07 Bardzo proszę, niech mi ktoś powie, że nie zwariowałam i że wszystko ze mną ok. Hsirk założył wątek pt chuj. Kontik zażądał wycięcia i stwierdził, że forum chamieje. Większość stwierdziła, że nie chamieje i Kontik przesadza. Kontik obraził się o chuja i zabrał zabawki z piaskownicy. Czy coś pominęłam? Ej, czy ja jestem aż taka liberalna/zepsuta/nieczuła że mnie tak trudno obrazić? Help mi, rzeknijcie, że mną wszystko ok... Odpowiedz Link
funny_game Re: Ja was proszę... 12.10.08, 23:09 Wcale nie jest z Tobą ok! mam Ci zacząć wyliczać? :DDD Z nikim nie jest ok, ale nie każdy robi z tego faktu takie zajebiste widowisko! Chłopcy, marsz do "Mam talent"! :D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Ja was proszę... 12.10.08, 23:10 Liisa, Ty się puknij w czółko - przecież miałaś być chyba mroczna i demoniczna i zła? No to nie jest z Tobą OK. I tylko się cieszyć ;) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ja was proszę... 12.10.08, 23:13 Ty Szaro mądrze mówisz. przecież ze mną ma być "nie-ok", nie mam być miła i serdeczna, tylko ZŁA, ZŁA, ZŁA :) i wrrrredna... Odpowiedz Link
funny_game Re: No coz.. 12.10.08, 23:08 Czy to jest konkurs na to, kto się mocniej zbłaźni? :/ Chłopcy, nasz PMS, to przy Was dziś PESTECZKA. Odpowiedz Link
lupus76 Re: No coz.. 13.10.08, 09:21 Nie przy WAS, tak? Ja się nie poczuwam. A poza tym w weekend robię sobie odpoczynek od forum... Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: No coz.. 12.10.08, 23:18 taa, no piękny spektakl, piękny, aż odstąpiłam od mego nowego cudnego telewizoró żeby popatrzeć co Wy tu odstawiacie... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: No coz.. 12.10.08, 23:27 No, zawżdy piękne, pani Ciasteczkowo. Jakbym to była ja i Avi to by było normalne, ale faceci?????? <szok> Odpowiedz Link
baba_krk ja wiem! ja wiem! ja wiem! 12.10.08, 23:27 jutro Kontik napisze magiczne "żartowałem", bo te wszystkie wątki spłodził jedynie w celu podgrzania atmosfery... innej opcji nie widzę! zgadłam? :P Odpowiedz Link
polla.k Re: ja wiem! ja wiem! ja wiem! 13.10.08, 09:22 Biorąc pod uwagę stan ducha kontika nie byłabym tego taka pewna... Odpowiedz Link
baba_krk Re: ja wiem! ja wiem! ja wiem! 13.10.08, 13:00 no ale przecież napisał dzisiaj, że nie odchodzi, więc co Wy takie przerażone ;) Odpowiedz Link
gapuchna Re: ja wiem! ja wiem! ja wiem! 13.10.08, 13:21 Tak? Nie wiem, nie zauważyłam. Mnie kontik bojkotuje - nie jestem w jego typie, ale i tak JA go bardzo lubię:D Odpowiedz Link
baba_krk Re: ja wiem! ja wiem! ja wiem! 13.10.08, 13:23 a tutaj? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=85864585&a=85866240 no chyba, że i ja dokonuję nadinterpretacji Odpowiedz Link
gapuchna Re: ja wiem! ja wiem! ja wiem! 13.10.08, 13:36 A teraz to i ja tu zaszłam...mnie dziś oczy bolą, robię selekcję tekstu. Wybieram tylko te dużymi literami:) Odpowiedz Link
baba_krk Re: ja wiem! ja wiem! ja wiem! 13.10.08, 13:38 NO TO CZYTAJ UWAŻNIE :DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
gapuchna Re: ja wiem! ja wiem! ja wiem! 13.10.08, 13:40 O! dziękuję ci kochana, nie ma to jak kobieta kobiecie....:)))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: ja wiem! ja wiem! ja wiem! 13.10.08, 14:05 Wiesz, już tyle było źródłosłowów, ze żaden mnie nie upokarza:))))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: ja wiem! ja wiem! ja wiem! 13.10.08, 14:27 a możesz napisać skąd się Twój nick wziął? bo nie ukrywam, że w dniu dzisiejszym tak mi się skojarzył, ale czuję się w miarę usprawiedliwiona ;)))))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: ja wiem! ja wiem! ja wiem! 13.10.08, 15:29 tylko i wyłącznie z natchnienia, a że nieco przypomina mnie samą? no cóż, niespotykana zbieżność:) Odpowiedz Link
qw994 Re: No coz.. 12.10.08, 23:29 Moim skromnym zdaniem - histeryzujesz. Bywam na tym forum od czasu do czasu, jego założeniem miało być to, że jest luźniej, niż na FK. Zbyt dużej liczby bluzgów jednak tu nie widzę. Nie ma też chamstwa - przynajmniej na pierwszy rzut oka. A ty teraz obraziłeś się na wszystkich, jak dziecko, że cię nie poparli. No cóż, bywa. Czasami trzeba się z tym pogodzić. Odpowiedz Link
wilowka O Matulu! 12.10.08, 23:33 Dyć ja się boję teraz karty w których mam odpalone forum odświeżać. :) Odpowiedz Link
polla.k Re: No coz.. 13.10.08, 09:08 Cóż...wyglada na to, ze nie tylko Ty za stary jesteś ;) Odpowiedz Link
avital84 Re: No coz.. 13.10.08, 10:08 To nie kwestia wieku tylko aktualnego stanu ducha pewnie. Mnie na przykład czasem forum bawi, wyluzowuję się pisząc i czytając forumowe różności. A innym razem zwyczajnie mnie nudzi lub też denerwuje. Pewnie forum wcale się nie zmienia tylko nastawienie do forum i własny humor. Odpowiedz Link
avital84 Re: No coz.. 13.10.08, 10:05 A to jest pożegnanie? Kilka dni mnie nie było, a tu takie ceregiele? O co chodzi?O ten brak kultury na forum? :) Odpowiedz Link
iberia.pl Kontik!!! 13.10.08, 10:27 odchodzisz? No bez jaj! Nie ma mowy, zebys stad zniknal, zrozumiano?? Odpowiedz Link
zawszetrzep Re: Kontik 13.10.08, 14:29 nuova napisała: > a Ty kim jestes, poza tym, ze zawszetrzepem ? sobą. Odpowiedz Link
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Kontik 13.10.08, 14:32 a nie czasem zalosnym malym czowieczkiem ktory ukrywajac sie pod nowym nickiem popisuje sie chamstwem w czystej postaci? Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Kontik 13.10.08, 13:52 zawszetrzep napisał: > nudny, smutny, przekwitający i oderwany facio... zapomniales, ze milczenie jest zlotem? Pomijam fakt, ze pojecia nie masz kim jest Kontik. Odpowiedz Link
zawszetrzep Re: Kontik 13.10.08, 14:28 iberia.pl napisała: > zapomniales, ze milczenie jest zlotem? > Pomijam fakt, ze pojecia nie masz kim jest Kontik. nie mam. może przypomnisz? Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Kontik 13.10.08, 14:32 zawszetrzep napisał: > iberia.pl napisała: > > zapomniales, ze milczenie jest zlotem? > > Pomijam fakt, ze pojecia nie masz kim jest Kontik. > > nie mam. może przypomnisz? nie widze powodu dla ktorego mialabym z toba anonimie prowadzic jakakolwiek dyskusje a juz na pewno dyskusje o forumowiczu. Odpowiedz Link
zawszetrzep Re: Kontik 13.10.08, 16:39 > nie widze powodu dla ktorego mialabym z toba anonimie prowadzic > jakakolwiek dyskusje a juz na pewno dyskusje o forumowiczu. chyba się nadwartościowałaś...: napisz iberia i poczta dojdzie? to imię, nazwisko i adres? forumowiczko.. Odpowiedz Link
nekomimimode Re: No coz.. 13.10.08, 14:05 o co chodzi? zawsze jak mnie nie ma to jakieś konflikty powstają Odpowiedz Link