funny_game 15.10.08, 15:32 A czy jak macie takie trochę za duże dżinsy i zapomnicie paska i jak siadacie, to robi Wam się na mymłonie taki wałeczek, no prawie jak penis? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwroclawianka Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 15:37 funny_game napisała: > A czy jak macie takie trochę za duże dżinsy i zapomnicie paska i jak siadacie, > to robi Wam się na mymłonie taki wałeczek, no prawie jak penis? tak. taki sterczący w bok. właściwie w dwa zboki. Odpowiedz Link
funny_game Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 15:38 Zakrzywiony taki? A w fałdkach guziki? Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 15:41 funny_game napisała: > Zakrzywiony taki? A w fałdkach guziki? guziki. a obok tunele. w sam raz na kolejne penisy. Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 15:52 funny_game napisała: > I to jest myśl :DDD tak, ale w ten sposób będziesz wielopenisową kobietą, za to bez jaj :( Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 16:05 funny_game napisała: > Dlaczego bez jaj? a to każdy penis jest z jajami? bo ja ostatnio te wątki o penisie co widziałam, to bez jaj były Odpowiedz Link
grassant Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 20:27 zwroclawianka napisała: > funny_game napisała: > > > I to jest myśl :DDD > > tak, ale w ten sposób będziesz wielopenisową kobietą, za to bez jaj > :( to jest miejsce na wystającą łechtaczkę. Odpowiedz Link
stedo Re: Dziewczyny???!!! 16.10.08, 11:47 zwroclawianka napisała: > funny_game napisała: > A w fałdkach guziki? > > guziki. a obok tunele. w sam raz na kolejne penisy. A jak suwak jest, a guzików brak, to te penisy zasuwają czy posuwają - suw...suw.../smarowanie mobilłanem czy lotosem lepsze?/ Oo i skojarzenie:"styk, styk i...ostygł";((( Znacie? - znamy.To nie słuchajcie;( Odpowiedz Link
baba_krk Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 15:38 Biorąc pod uwagę, że najidealniejsze i najlepiej dopasowane spodnie gubię, to na stanie mam teraz większość za dużych albo za małych. No i z za dużymi tak się robi jak napisałaś, a te przyciasnawe to mi tak uciskają uda, że mi chyba krew nie dopływa. No albo nie odpływa, zależy z której strony na to spojrzeć ;)) Odpowiedz Link
funny_game Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 15:39 Może Ci się menisk wypukły zrobić, wiesz? Odpowiedz Link
stedo Re: Dziewczyny???!!! 16.10.08, 11:38 baba_krk napisała: > a te przyciasnawe to mi tak uciskają uda,< Chyba nie uwzględniłaś wszystkich aspektów zagadnienia.Bo nie tylko uciskają uda ale i rżną... pardon wżynają się. Bo one z reguły są też dowcipne;) Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 15:40 nie mam za duzych dzinsow, a paska w ogole nie nosze, jestem dziwna? Odpowiedz Link
funny_game Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 15:42 Tak, ale z innego powodu ;))) Chyba mi się rozciągnęły, bo wątpię, żebym schudła. Ja muszę pasek, bo jak mi spodnie włażą na rzyć, to zazwyczaj odstają za mocno w pasie. Odpowiedz Link
stedo Re: Dziewczyny???!!! 16.10.08, 11:53 ..a diabeł mówi, Aaalabamaaa A Funny biodra maa jak hamak. Odpowiedz Link
stedo Re: Dziewczyny???!!! 16.10.08, 12:07 ..a diabeł mówi, Aaalabamaaa A Funny biodra maa jak hamak..., o tak jak tu: unholy.wrzuta.pl/audio/58PgEYVoeE/ludmila_jakubczak_-_alabama Kiedyś /2ga połowa lat 50tych, dzieci;)/i takie klimaty były i takie teksty i tak się śpiewało:)). To tak na wsiakij słuczaj, gdybyście nie wiedzieli:) Odpowiedz Link
grassant Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 20:29 iberia.pl napisała: > nie mam za duzych dzinsow, a paska w ogole nie nosze, jestem dziwna? nie, masz simply szeroki tyłek Odpowiedz Link
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 15:42 a gdybysmy Ci odpowiedzialy, ze absolutnie nie, to nastepny watek brzmialby 'chyba mam ptaka!'? Odpowiedz Link
funny_game Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 15:44 Nie da rady, mam koty, nie mogę mieć ptaka ;) A na twoje pytanie nie umiem odpowiedzieć, nigdy nie wiem, o czym założę wątek, zanim go nie założę. Odpowiedz Link
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 15:48 w momencie zakladania tez nie wiesz? Odpowiedz Link
funny_game Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 15:52 Nie, po tygodniu się dowiaduję dopiero :F Odpowiedz Link
funny_game Re: Chciałem zauwazyć, że.. 15.10.08, 15:54 Dlatego je wzięłam pod uwagę. Nie wiem, do czego bym mogła porównać wybrzuszony rozporek. Do prawie wulkanu? Odpowiedz Link
staryigruby Re: Chciałem zauwazyć, że.. 15.10.08, 15:58 A to u was też się poprawia ukrwienie, jak siadacie bez paska w dzinsach..:o ??? Odpowiedz Link
funny_game Re: Chciałem zauwazyć, że.. 15.10.08, 16:00 Dżinsom się coś poprawia, ale nie wiem, co. Odpowiedz Link
demonii.larua Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 17:05 A, to ja mam jedne takie co w ogóle krok mi w nich wisi na wysokości ud :F Normalnie jak eminem wyglądam wtedy :D Odpowiedz Link
8n Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 20:05 co to jest mymłon? moje spodnie są zawsze za małe. Odpowiedz Link
stedo Re: Dziewczyny???!!! 16.10.08, 12:13 Noo, taki mymłon co go się mym....memłoni;) Odpowiedz Link
wubetka Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 20:14 chyba sobie takie kupie :> i skarpete. mow mi beckham :D Odpowiedz Link
grassant Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 20:25 funny_game napisała: > A czy jak macie takie trochę za duże dżinsy i zapomnicie paska i jak siadacie, > to robi Wam się na mymłonie taki wałeczek, no prawie jak penis? > na mymłonie, czy memłonie? A jakie to są dzinsy? Męskie? Odpowiedz Link
sorrento_8 Re: Dziewczyny???!!! 15.10.08, 22:07 Oprócz mymłona rolują się również po bokach, tylko co te boki prawie przypominają, chyba powinnam obejrzeć jakieś nagi męski bok ;) w celach porównawczych oczywiście :P Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Dziewczyny???!!! 16.10.08, 09:44 nienawidze za duzych spodni :))))) wole już przyciasne Odpowiedz Link