bertrada 15.10.08, 17:53 Do czego to doszło żebym musiała siedzieć w osiedlowej kafejce internetowej. Skandal. ;P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertrada Re: Gupia tepsa 15.10.08, 18:04 Nie uzależnienie tylko muszę pocztę posprawdzać. A na forum zerknęłam przy okazji. Zupełnie przypadkowo. ;P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Gupia tepsa 15.10.08, 18:02 To nie ich wina to na pewno przez deszcz. Na wiosnę wszystko wróci do normy i internet w tpsa znów będzie działał. Odpowiedz Link
bertrada Re: Gupia tepsa 15.10.08, 18:05 Nie deszcz, tylko jakieś prace były na osiedlu i podejrzewam, że musieli coś uszkodzić przy okazji. ;P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Gupia tepsa 15.10.08, 18:19 To jeszcze gorzej, teraz dwie konkurencyjne ekipy będą przyjeżdżać, kopać w tym samym miejscu i nawzajem uszkadzać sobie infrastrukturę. Potem będziemy o tym czytać na gazeta.pl. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Gupia tepsa 15.10.08, 18:07 a mnie neostrada chodzi jak marzenie i z nimi przedłużę umowę, no bo jeśli nie oni to co mi zostaje, chyba tylko upc? Odpowiedz Link