Dodaj do ulubionych

Motto na weekend

17.10.08, 21:00
Niegrzeczne dziewczynki idą, gdzie chcą, a niegrzeczni chłopcy skaczą za nimi
w ogień... :)
Wilowka, a jak tam mus czekoladowy Liisy i Ville? Robisz?
Obserwuj wątek
    • funny_game Re: Motto na weekend 17.10.08, 21:05
      Liiiiiiiiiiiiiisaaaaaa!
      Zwycięłstwo!
      Poszłam dziś do lumpa i mam czy nowe koszulki :D
      Jedną taką tunikowo-sukienkową zieloną w ciemniejsze paski, jedną białą, z
      rękawem 3/4, obcisłą, wykończoną koronką i jedną strasznie podkreślającą biust
      brązowo-różową z koronką przy dekolcie :)))
      Gdyby nie M., który raz w życiu przyjechał punktualnie, siedziałybyśmy w tym
      lumpie do tej pory ;)
      • liisa.valo Re: Motto na weekend 17.10.08, 21:13
        Ło widzisz :)
        A ja też w jakimś lepszym humorze niż wczoraj. Chociaż ciuchów nie mam nowych,
        kasy prawdę mówiąc też, ale w poniedziałek powinien przelew przyjść i zrobię
        sobie jakąś przyjemność :D
        • funny_game Re: Motto na weekend 17.10.08, 21:24
          Koniecznie, należy Ci się :)
          Ja mam pod pracą taki lumpeks z piątkowymi dostawami, że normalnie Ci sie opłaca
          tu przyjechać na polowanie! :D
          • liisa.valo Re: Motto na weekend 17.10.08, 21:38
            Ej, w Poznaniu jest taki fajny wielgachny lumpeks ze środowymi dostawami z kolei
            :) Na początku studiów byłam zaszokowana, bo nie wiedziałam czy tam za darmo coś
            rozdają czy coś, że tyle ludu :) Ale ja chodzę w soboty rano, to dużo rzeczy nie
            rozdrapią jeszcze, a tłoków już nie ma, bo ja tego nie cierpię.
            • funny_game Re: Motto na weekend 17.10.08, 21:45
              Okazało się dziś, że dobrze iść z kumpelą, bo jest mało przymierzalni i jedna
              grzebie, druga przymierza, woła tą grzebiącą i jest zamiana i przymierzalnia
              nasza :)
              Wezmę kiedyś urlop w środę i się bujnę do Posen :)))
              • liisa.valo Re: Motto na weekend 17.10.08, 21:53
                Sehdecznie zaphaszam, jak mawia Pascal Bhodnicki :)
              • stedo Re: Motto na weekend 17.10.08, 23:37
                Ja też jestem wielką fanką lumpexów, a zwłaszcza tego mojego.On jest wielki, ale
                na świeżym powietrzu, ale takie cudeńka tam można namierzyć, że głowa mała:)). A
                ten Twój to na wagę czy sztuki?
                • funny_game Re: Motto na weekend 17.10.08, 23:39
                  :DDDDDD
                  Czuję się jak członkini elitarnego stowarzyszenia :DDD
                  Na sztuki jest ten MÓJ :D
                  • liisa.valo Re: Motto na weekend 17.10.08, 23:40
                    A mój na wagię :)
                    • funny_game Re: Motto na weekend 17.10.08, 23:42
                      :DDDDD
                      Po czemu kilo, pani ładna, e? :D
                      • liisa.valo Re: Motto na weekend 17.10.08, 23:43
                        W środy jak jest dostawa to po 40 zł za kilo, a potem każdego dnia 5 zł mniej.
                        • funny_game Re: Motto na weekend 17.10.08, 23:49
                          A w ogóle, to zamiast "na wagię" przeczytałam "na waginę" najpierw.
                          Ile się jakich rzeczy mieści na kg???
                          • liisa.valo Re: Motto na weekend 17.10.08, 23:53
                            No, ja na przykład ostatnio kupiłam
                            - czerwone ponczo
                            - brązowy sweter taki zimowy już
                            - brązową bluzeczkę taką z dekoltą

i to było kilo dwadzieścia, a że byłam w piątek to zapłaciłam chyba 35 zeta czy
                            coś koło tego nie chce mi się liczyć :)
                            • funny_game Re: Motto na weekend 17.10.08, 23:58
                              Qrde, nie wierzę :D
                              • liisa.valo Re: Motto na weekend 18.10.08, 00:03
                                No, powaga :)
                                Znaczy ta bluzeczka to tam pewno niewiele ważyła. Więc chyba zapłaciłam w sumie
                                przede wszystkim za ponczo i sweter.
                                • funny_game Re: Motto na weekend 18.10.08, 00:06
                                  Kraina szczęśliwości :D
                                  Niedługo wyjdę z długów i będę mogła sobie poszaleć w normalnych sklepach, ale
                                  wiesz, co? Będę zaglądać do lumpów, bo tam niepowtarzalne rzeczy można znaleźć.
                  • stedo Re: Motto na weekend 17.10.08, 23:52
                    Mój też:). Ale tu to nawet nówki jeszcze z metkami można upolować. Z miesiąc
                    temu dorwałam peniuar ecru/ długi ozdobny z ładnym wykończeniem koronkowym, jak
                    gipiura, szlafrok, długie spodnie też z taką koronką i krótką koszulkę na
                    ramiączka takąż/, wszystko new z metkami, angielski, z cenami 20-50funtów/pod
                    czym jest symbol" funt" na klawiaturze?;)/za szt. A ja za wszystko zapłaciłam 35
                    zł. I u mnie są też buty i wstyd się przyznać, ale też wzbudzają moje
                    zainteresowanie, bo to niehigieniczne. Ale jak można oprzeć się francuskim czy
                    włoskim kozakom, prawie nieużywanym, takim ze smakiem jak tylko oni potrafią
                    robić, z mięciutkiej skóry czy prawdziwego zamszu za jedyne 15zł? No jak!!!:)))
                    • liisa.valo Re: Motto na weekend 17.10.08, 23:55
                      Ale u mnie też się zdarzają z metkami rzeczy :) Więcej jest bez metek, ale można
                      i nowiuśkie wygrzebać :)
                    • funny_game Re: Motto na weekend 18.10.08, 00:00
                      W tym "moim" też bywają nówki z metką, jedna z moich bluzeczek jest nowiutka
                      ewidentnie. Ale buty... nie wiem. Miałam dylemat oglądając jedna torebkę nawet.
                      • stedo Re: Motto na weekend 18.10.08, 00:12
                        Oni to dezynfekują i dalatego jest taki zapach w przybytkach. A ja wybieram
                        tylko takie na prawdę prawie nieużywane ze świeżą wyściółką. Wiem że to nie
                        całkiem ok. ale jeszcze mi się nie zdarzyło jakiegoś syfa przynieść;)
                        • funny_game Re: Motto na weekend 18.10.08, 00:13
                          Qrna, Stedo, nie jedź mi po wyobraźni, bo ja chcę tego nałogu ;)
                  • stedo Re: Motto na weekend 18.10.08, 00:06
                    funny_game napisała:

> Czuję się jak członkini elitarnego stowarzyszenia :DDD

Śmiej się, śmiej, a To zaczyna być w dobrym tonie ubieranie się w szmateksach,
                    nawet w "najlepszym towarzystwie". Stwarza pole do inwencji i oryginalności. A
                    ile sztuki i zdolności trzeba przejawić by cuś fajnego upolować i jaka
                    satysfakcja. To jak hazard;) Niektórzy/ w tym ja;)/ to nieomalże w nałóg
                    popadli;). Ale jak można się nie uzależnić, gdy za 50zł można nakupić tyle i to
                    fajnych, oryginalnych rzeczy , za które w sklepie trzeba by zapłacić co najmniej
                    10x tyle?!!;))
                    • funny_game Re: Motto na weekend 18.10.08, 00:10
                      A tam, pozwól mi się pośmiać z siebie ;)
                      Już czuję, że to będzie nałóg. Jeśli z powodu tego nałogu rzucę jakiś inny, to
                      jestem wygrana :)
    • nekomimimode Re: Motto na weekend 17.10.08, 21:10
      no ale...troche nie rozumiem ale tak to fajne ;)
    • wilowka Re: Motto na weekend 17.10.08, 21:25
      Oj chyba w tygodniu zrobię bo póki co zapowiada się obżarty weekend bez mojego
      wkładu ale z udziałem :) (czyli Teściowa gotuje, ale naprawdę dobrze gotuje :) )
      moje ulubione słodkie żeberka, deserki itp :))

Ale pamiętam, pamiętam o Tym Z valliistym przepisie ;)) jak mnie głód czeko
      chyci to se uwarzę :)
    • milleniusz Ej, zbłądziłaś... 18.10.08, 01:04

> Niegrzeczne dziewczynki idą, gdzie chcą,
      > a niegrzeczni chłopcy skaczą za nimi w ogień... :)

Niegrzeczni to patrzą jak się ładnie pali.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka