funny_game 28.10.08, 10:37 Dziewczęta, czapki z głów, majtki z pup! :F Oto nowy Janosik według pani Holland: Uuuulala :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Janosik, ratuj! 28.10.08, 10:49 i.nes napisała: > to ten z lewej!! mlask! > > > czyli ten z prawej to kto, bo go funny chyba dała jako janosika zresztą obaj jakieś wymoczki, przy Perepeczce sie dość licho prezentują, pewnie za mało żelaza w diecie;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Janosik, ratuj! 28.10.08, 11:03 i.nes napisała: > zaraz wymoczki... zazdraszczasz i tyle! ;) > no już tylko tak cherlawe stworzenie jak ja ma im czego zazdraszczac ewentualnie;) ale przy Perepeczce, Walusiu Kwiczole to są zdeka słabowici, wyglądają na takich co by się dali rade w tych górach zgubić:)) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Janosik, ratuj! 28.10.08, 11:06 i.nes napisała: > ja im mogę pomóc się odnaleźć <LOL> > no ba, i rosołu im nagotuj z wkładką bo tak to sie tylko do wycia serenad pod oknami będą nadawać;) Odpowiedz Link
hsirk Re: Janosik, ratuj! 28.10.08, 10:50 ale zbojca, no ja pierdole... :D tak na margiinesie pl.youtube.com/watch?v=zKAW96N-Vms Odpowiedz Link
3.14-czy-klak Re: Janosik, ratuj! 28.10.08, 10:42 nie dość ze bedzie bogatym zabierał to jeszcze ich gwałcił? Odpowiedz Link
i.nes Re: Janosik, ratuj! 28.10.08, 10:49 3.14-czy-klak napisała: > nie dość ze bedzie bogatym zabierał to jeszcze ich gwałcił? gwałty w ramach przeprosin za rabunek ;D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Janosik, ratuj! 28.10.08, 10:55 jest Twój! na moją fantazję nie działa i wolę sama się uratować :P Odpowiedz Link
urukkasz Re: Janosik, ratuj! 28.10.08, 11:06 prawie tak jak ja.... tyle że ja mam czyste włosy i nie hańbię się bronią palną i nie biorę siłą.... bo samo przychodzi :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Janosik, ratuj! 28.10.08, 11:27 Jesóóóó, tylko Ines mię rozómie! One obie kręcą, mama i córka :) Nie dziwię im się, też zaraz rozbierane cv im wyślę na plan :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Janosik, ratuj! 28.10.08, 12:33 funny_game napisała: > Jesóóóó, tylko Ines mię rozómie! i nie waż mię się o tem zapominać, no! :D Odpowiedz Link
wilowka Ten Janosik? 28.10.08, 17:43 Pa - sku - dny!!! Bardzij mi na Winetu pasuje, albo inną Pokachontas. Błe - wymoczek i tyle !!! Odpowiedz Link