dita.von.teese 02.11.08, 20:37 bez makijazu wyglada tak inaczej,dziewczeco i niewinnie niczym lilija ze kto by pomyslal, no no..;) www.imnotobsessed.com/2007/03/20/dita-von-teese-without-makeup/ choc i tak wole ja w wersji glamour:} Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qw994 Re: ta pani w moim nicku 02.11.08, 20:40 Jezu. Chyba bym jej nie poznała. I wcale nie wydaje się ładna. Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: ta pani w moim nicku 02.11.08, 20:44 tez bym chyba nie poznala:) ma troszke zbyt dlugi nos i wypada tu blado, choc ma sporo wdzieku i nadal mi sie podoba. Ale kurcze jak to jednak cala oprawa potrafi zmienic kobiete... Odpowiedz Link
qw994 Re: ta pani w moim nicku 02.11.08, 20:46 A mnie się zupełnie nie podoba. Ma takie małe mysie oczka. Wg mnie jest przeciętna. Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: ta pani w moim nicku 02.11.08, 20:52 A mnie się zupełnie nie podoba. Ma takie małe mysie oczka. Wg mnie > jest przeciętna. eh, bo ja mam chyba slabosc do typu urody niebieskie oczy plus ciemne wlosy:) (u kobiet)i najlepiej jak kobitka ma do tego lekko trojkatny ksztalt twarzy. Odpowiedz Link
funny_game Re: ta pani w moim nicku 02.11.08, 20:47 Wygląda fantastiko w obu wcieleniach. No i ja chcę taki top! Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: ta pani w moim nicku 02.11.08, 20:54 o, Ty jedna mnie rozumiesz;)) no,jesli chodzi o ciuchy to tez bym jej zwinela troche Odpowiedz Link
funny_game Re: ta pani w moim nicku 02.11.08, 20:58 Nie przyglądam się Jej za bardzo, ale jak już widzę, to doceniam. Po prostu jest JAKAŚ, to lubię :) Odpowiedz Link
qw994 Re: ta pani w moim nicku 02.11.08, 21:01 W tym swoim scenicznym makijażu jest jakaś, bez niego jest zupełnie nijaka :) Odpowiedz Link
funny_game Re: ta pani w moim nicku 02.11.08, 21:03 Mam odmienne wrażenia, jeśli pozwolisz :) Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: ta pani w moim nicku 02.11.08, 21:18 ta pani tez mi sie podoba(bez podtekstow;) tonova.typepad.com/thesuddencurve/images/sherilyn_fenn.jpg a tu w okularach:} www.absolutenow.com/photos/FennSherily55030634.html zadna z ich obu nie jest jakas wielka pieknoscia ale gdybym byla facetem powiedzialabym ze maja to COS i ze sa w moim typie;)) Odpowiedz Link
silic Re: ta pani w moim nicku 02.11.08, 23:24 Na pierwszym zdjęciu wygląda kiepsko, na drugim trochę lepiej, na trzecim najlepiej (co nie znaczy , że dobrze). W tych ujęciach najbardziej rzucają się w oczy brzydkie dłonie - nie wiem czy takie ma naprawdę czy to kwestia takiego a nie innego zdjęcia. Odpowiedz Link
dita.von.teese Re: ta pani w moim nicku 02.11.08, 23:29 akurat nie zwrocilam uwagi na dlonie, ja w ogole niezbyt zwracam na nie uwage u kogos, no chyba ze rzucaja sie w oczy wielkie tipsiory Odpowiedz Link
thank_you Re: ta pani w moim nicku 03.11.08, 02:19 Osz fak, nie poznałam jej. Nie lubię jej zrobionej:-) A na tych zdjęciach wygląda baaaardzo ładnie:-) Odpowiedz Link