19.11.08, 03:45
www.net-a-porter.com/product/34030
Dlaczego, jak już coś znajdę, to jest to tak drogie? Wrr :D
Obserwuj wątek
    • wanilinowa Re: Pożądam 19.11.08, 07:52
      bo to z prawdziwego króliczka. a teraz spójrz mu w oczy i powiedz że chcesz
      nauszniki :)
      images30.fotosik.pl/25/c23f33484369bbe2med.jpg
      • thank_you Re: Pożądam 19.11.08, 12:21
        Mam torebki z cielaka, buty ze świni, zjem dziś kurę na obiad, to czemu miałyby przeszkadzać mi nauszniki z królika?
        Wiesz, gdyby została sam na sam ze świnią, to ona by mnie zjadła. Unikam po prostu tego ryzyka i nie wyznaję zasady - nie jem nic, co patrzy mi w oczy i mogłoby zostać moim przyjacielem :-)
        A królik? Fakt. Ładny :-)))
    • baba_krk Re: Pożądam 19.11.08, 10:10
      ja też mam swój mały obiekt pożądania:

https://www.tyrexpert.ru/images/wheel/2/wheel_387.JPG
      • puszysta_gimnazjalistka Re: Pożądam 19.11.08, 10:25
        Piękne, i pewnie bardzo lekkie, cudo.
        • baba_krk Re: Pożądam 19.11.08, 10:33
          Może jak zacznę na nie już dzisiaj odkładać to sobie je kupię w 2012 ;)
          Mikołaj w tym roku nie przyjdzie 2 razy :|
          • puszysta_gimnazjalistka Re: Pożądam 19.11.08, 13:47
            Tu można sobie przymierzyć.

trial.alcar.fdi-dm.de/v1m/trialv1m/index.php?lcs=PLg7h4su21978&lng=pl
            • baba_krk Re: Pożądam 19.11.08, 13:53
              Przymierzałam wieki temu, ale na tej stronie do mojego jest mały wybór, zasadniczo są tylko 3 i to takie podobne do moich obecnych.

Tu jest większy wybór, ale jak nic widać, że szprychy mi nie pasują i jestem skazana na zwykłe pięcioramienne.
              www.elektrony.cz/?&volba=ElKonfig&auto=fo&model=Puma&velikost=16&typ=typ%20ECT
              • baba_krk Re: Pożądam 19.11.08, 13:54
                ale na tej zalinkowanej przeze mnie stronie pobawiłam się kolorami i doszłam do
                wniosku, że mam najlepszy z możliwych :D
                • puszysta_gimnazjalistka Re: Pożądam 19.11.08, 14:04
                  Na stronie pod Twoim linkiem są te felgi których fotkę zamieściłaś i pasują do
                  mojego :)
                  Nawet nieźle wyglądają.
                  • baba_krk Re: Pożądam 19.11.08, 14:06
                    Chcesz, żebym pożądała rzeczy bliźniego mego i umarła z zazdrości? :P
                    • puszysta_gimnazjalistka Re: Pożądam 19.11.08, 14:11
                      Troszeczkę.
                      • baba_krk Re: Pożądam 19.11.08, 14:13
                        No to jak sobie takie sprawisz to marny sobie finał wróżę ;)
                        • puszysta_gimnazjalistka Re: Pożądam 19.11.08, 14:23
                          Marzę o innych, o szprychowych, ale takie trudno znaleźć, po za tym jest to
                          balansowanie na granicy kiczu.
                          • baba_krk Re: Pożądam 19.11.08, 14:26
                            Ja to podciągnę pod realizację marzeń z dzieciństwa, bo od zawsze mi się takie
                            podobały :D
                          • baba_krk a takie? 19.11.08, 14:28
                            https://www.allminiworkshop.es/tienda/images/OZ35.jpg
                            • baba_krk te mnie zabiły :D 19.11.08, 14:30
                              https://img.motorpasion.com/2008/07/Oz_Racing_Anniversary_red-1.jpg
                              • puszysta_gimnazjalistka Re: te mnie zabiły :D 19.11.08, 14:36
                                Ładne, ja to zawsze powtarzam, nie bójmy się jaskrawych kolorów.
                                Ty masz czerwony samochód? Do czerwonego znakomicie pasują malowane na biało,
                                takie czerwone dobrze wyglądają na czarnym.
                                • puszysta_gimnazjalistka Re: te mnie zabiły :D 19.11.08, 14:37
                                  Tylko złotawe wydają mi się nieco festyniarskie.
                                • baba_krk Re: te mnie zabiły :D 19.11.08, 14:41
                                  Ale czerwony + biały to zbyt patriotycznie ;)
                                  Wolę zwykłe srebrne, a znowu te czerwone to by chyba za bardzo zwracały uwagę,
                                  chociaż faktycznie z czarnym by się ładnie komponowały.
                                  Widziałam też kiedyś żółte ozety, zabawnie to wyglądało ;)
                                  • puszysta_gimnazjalistka Re: te mnie zabiły :D 19.11.08, 14:45
                                    Widziałem jakiś czas temu czerwone C2 VTS z lakierowanymi białymi alu.
                                    Nie miałem skojarzenia patriotycznego, wyglądał bardzo dobrze.
                                    • baba_krk Re: te mnie zabiły :D 19.11.08, 14:52
                                      No to może faktycznie to dobrze wygląda :D
                                      A w ogóle na otarcie łez, że nowych felg nie będę miała, wybieram się do wawy na
                                      rajd barbórki :)
                                      • puszysta_gimnazjalistka Re: te mnie zabiły :D 19.11.08, 14:57
                                        Będziesz oglądać klasyczny oes na Karowej?
                                        • baba_krk Re: te mnie zabiły :D 19.11.08, 15:00
                                          Jeszcze nie wiem jakie mam wtedy zajęcia w szkole, ale jeśli uznam, że nic
                                          ważnego to pewnie :D
                                          A na pewno w piątek obadam sobie próbne przejazdy, bo akurat koledzy startują :D
    • menk.a Re: Pożądam 19.11.08, 14:46
      Matulu, ale oni mają buty......mmmmmmmmmmmmmm ale tyle kasy to ja na
      pewno bym nie wydała na parę chodaków. :D
      Za czapkami się rozglądam. Tylko nie jakimiś skarpetami wciaganymi
      na głowę. Coś ciekawego poszukuję. Tu nie znalazłam.
      • puszysta_gimnazjalistka Re: Pożądam 19.11.08, 15:03
        Baba mnie naprowadziła, proszę:

https://www.gadzetyrajdowe.pl/files/futrzana_niebieska.jpg
        • baba_krk Re: Pożądam 19.11.08, 15:06
          Mam takie 3 :D
          Tzn. nie z rajdu, ale w takim stylu :)
        • menk.a Re: Pożądam 19.11.08, 15:15
          Dziękuję bardzo, ale to nie to, czego usilnie poszukuję. Na narty
          nie wyjeżdżam.;)
          • thank_you Re: Pożądam 19.11.08, 15:37
            Ja kupiłam normalną, zwykłą czapkę w Zarze, bez żadnego odwłoka :D:D:D Więc możesz się tam przejść :-)
    • zwroclawianka Re: Pożądam 19.11.08, 15:00
      czy tylko ja myślałam, że to jakiś wątek erotyczny?! :)
      • menk.a Re: Pożądam 19.11.08, 15:20
        zwroclawianka napisała:

> czy tylko ja myślałam, że to jakiś wątek erotyczny?! :)

Ależ shoppinG ma podłoże erotyczne.;))
        • zwroclawianka Re: Pożądam 19.11.08, 15:39
          menk.a napisała:

> zwroclawianka napisała:
          >
          > > czy tylko ja myślałam, że to jakiś wątek erotyczny?! :)
          >
          > Ależ shoppinG ma podłoże erotyczne.;))

no ja jestem tolerancyjna :)
          ale..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka