qw994 28.11.08, 18:24 ... swojego kochanego szefunia. Życzę mu sraczki przez dwa dni. Dobrze, że dzisiaj piątek, chwila spokoju. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus76 Re: Dzisiaj naprawdę mam ochotę rozszarpać... 28.11.08, 18:32 Zamiast tylko życzyć - dolałabyś mu coś do kawy :D Odpowiedz Link
wiarusik Re: Dzisiaj naprawdę mam ochotę rozszarpać... 28.11.08, 18:54 uprawia sex mobbing? Odpowiedz Link
qw994 Re: Dzisiaj naprawdę mam ochotę rozszarpać... 28.11.08, 18:58 Przeczytaj poniższy kawał. To o tobie. Przychodzi facet do psychologa, ten rysuje mu na kartce kółko i pyta, z czym mu się to kojarzy. Z gołą babą - odpowiada tamten. Lekarz rysuje trójkąt i znów pyta o skojarzenia. Z gołą babą - mówi pacjent. Kwadrat i znów ta sama odpowiedź. Nie mam wątpliwości, pan jest erotomanem - mówi psycholog. Ja? A kto mi te wszystkie świństwa narysował?! Odpowiedz Link
wiarusik Re: Dzisiaj naprawdę mam ochotę rozszarpać... 28.11.08, 19:00 ooo...widzę że lubisz pieprzne dow-cipy ;) Odpowiedz Link
iberia.pl Re: Dzisiaj naprawdę mam ochotę rozszarpać... 28.11.08, 20:44 nie zycz drugiemu co Tobie niemile :P Odpowiedz Link
lupus76 Re: Dzisiaj naprawdę mam ochotę rozszarpać... 28.11.08, 20:59 Uważaj Iberio z takimi uwagami, bo mozesz trafić na masochistę :D Lepiej - za Georgem Bernardem Shawem powiedzieć: "Nie czyń bliźniemu tego, co chciałbyś, aby on uczynił tobie. Możliwe, że macie zupełnie różne gusty" Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Dzisiaj naprawdę mam ochotę rozszarpać... 28.11.08, 20:48 Niech ma na zdrowie :) Odpowiedz Link