zwroclawianka 03.12.08, 14:03 u męzczyzn.. potrafią najciekawszy obiekt obrzydzić mi. czy powinnam się leczyć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
autume Kurza twarz! Znowu mam przechlapane :( 03.12.08, 14:08 zwroclawianka napisała: > u męzczyzn.. potrafią najciekawszy obiekt obrzydzić mi. Nie wyobrażam sobie życia bez mojej 45-o kieszeniowej kamizelki ! czy powinnam się leczyć? Nie leczyć, tylko uczyć tolerancji ! Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Kurza twarz! Znowu mam przechlapane :( 03.12.08, 14:12 > > u męzczyzn.. potrafią najciekawszy obiekt obrzydzić mi. > Nie wyobrażam sobie życia bez mojej 45-o kieszeniowej kamizelki ! no, chyba, ze z kazdej kieszeni plik banknotów wystaje, wtedy nawet nawet... > > czy powinnam się leczyć? > Nie leczyć, tylko uczyć tolerancji ! jasne, oskarż mnie jeszcze o rasizm i materializm!! Odpowiedz Link
autume Re: Kurza twarz! Znowu mam przechlapane :( 03.12.08, 14:19 zwroclawianka napisała: > no, chyba, ze z kazdej kieszeni plik banknotów wystaje, wtedy nawet > nawet... >To jest antysemityzm ! Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Kurza twarz! Znowu mam przechlapane :( 03.12.08, 14:23 > >To jest antysemityzm ! prosze mnie nie wyzywać! to ze lubię małych chłopców nie jest argumentem w tej dyskusji!! Odpowiedz Link
autume Re: Kurza twarz! Znowu mam przechlapane :( 03.12.08, 14:24 zwroclawianka napisała: > > >To jest antysemityzm ! > to ze lubię małych chłopców nie jest > argumentem w tej dyskusji!! A to nie jest aby pedofilia ?? Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Kurza twarz! Znowu mam przechlapane :( 03.12.08, 14:25 > > A to nie jest aby pedofilia ?? Ty się nie popisuj, jakie trudne słowa ZNASZ. Ty lepiej powiedz, SKĄD je znasz. Odpowiedz Link
autume Re: Kurza twarz! Znowu mam przechlapane :( 03.12.08, 14:26 zwroclawianka napisała: > Ty się nie popisuj, jakie trudne słowa ZNASZ. Ty lepiej powiedz, > SKĄD je znasz. Wygooglowałem losowo :) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Kurza twarz! Znowu mam przechlapane :( 03.12.08, 14:31 > > Ty się nie popisuj, jakie trudne słowa ZNASZ. Ty lepiej powiedz, > > SKĄD je znasz. > > Wygooglowałem losowo :) a później zdziwiony, że nie ufam ludziom w kamizelkach :) Odpowiedz Link
autume Re: Kurza twarz! Znowu mam przechlapane :( 03.12.08, 14:33 zwroclawianka napisała: > a później zdziwiony, że nie ufam ludziom w kamizelkach :) A ludziom w szelkach ? Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Kurza twarz! Znowu mam przechlapane :( 03.12.08, 14:39 > > a później zdziwiony, że nie ufam ludziom w kamizelkach :) > A ludziom w szelkach ? szelki nie działają neutralizająco na kamizelkę, wręcz przeciwnie :) kamizelki, szelki i krótkie spodenki :) i kapelusik z piórkiem :) Odpowiedz Link
autume Re: Kurza twarz! Znowu mam przechlapane :( 03.12.08, 14:44 zwroclawianka napisała: i kapelusik z piórkiem :) Nie mam, ale da się załatwić :) Odpowiedz Link
autume Re: Kurza twarz! Znowu mam przechlapane :( 03.12.08, 14:46 autume napisał: > zwroclawianka napisała: > > i kapelusik z piórkiem :) > > Nie mam, ale da się załatwić :) PS. Jodłowanie odpada, mam głos żubra na wybiegu :( Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: Kurza twarz! Znowu mam przechlapane :( 03.12.08, 14:51 > PS. Jodłowanie odpada, mam głos żubra na wybiegu :( żubry i tak mniej obrzydliwie brzmią od jodlowania. ale do tego zestawu żubr powinien wystarczyć (do odstraszenia ludzkich samic w zasięgu wzroku i słuchu ) Odpowiedz Link
autume Re: Kurza twarz! Znowu mam przechlapane :( 03.12.08, 14:53 zwroclawianka napisała: > > żubry i tak mniej obrzydliwie brzmią od jodlowania. ale do tego > zestawu żubr powinien wystarczyć (do odstraszenia ludzkich samic w > zasięgu wzroku i słuchu ) Ba ! Nie odstrasza, odgonić się czasem człowiek nie może ! Odpowiedz Link
simon_r Re: Kurza twarz! Znowu mam przechlapane :( 03.12.08, 14:58 Jak można zaufać facetowi, który nawet własnym spodniom nie ufa??? Odpowiedz Link
autume Re: Kurza twarz! Znowu mam przechlapane :( 03.12.08, 15:01 simon_r napisał: > Jak można zaufać facetowi, który nawet własnym spodniom nie ufa??? > Ufojcie :) Odpowiedz Link
catthe Re: nie kręcą mnie kamizelki i koszulki na ramiąc 03.12.08, 14:12 Ja też nie lubię. Ale jak miałam 15 lat i kochałam się w Dylanie z Beverly Hills to widziałam jego zdjęcie w takiej białej koszulce na ramiączka(co za dziwaczne słowo-ramiączka) i mnie się podobało;) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: nie kręcą mnie kamizelki i koszulki na ramiąc 03.12.08, 14:14 catthe napisała: > Ja też nie lubię. Ale jak miałam 15 lat i kochałam się w Dylanie z > Beverly Hills to widziałam jego zdjęcie w takiej białej koszulce na > ramiączka(co za dziwaczne słowo-ramiączka) i mnie się podobało;) a bo dylan był fajny :) a takie siatkowe koszulki na ramiączkach? i wystające spod nich kawałki męskiego biustu w otoczeniu posklejanych włosów spod pachy? Odpowiedz Link
catthe Re: nie kręcą mnie kamizelki i koszulki na ramiąc 03.12.08, 14:18 zwroclawianka napisała: > a bo dylan był fajny :) a takie siatkowe koszulki na ramiączkach? i > wystające spod nich kawałki męskiego biustu w otoczeniu posklejanych > włosów spod pachy? A ić. Okropne. Ale to co opisujesz to mnie się kojarzy z mężczyznami z którymi i tak nie chciałabym nic z racji odmiennej mentalności;) Takich fajnych facetów to ja w życiu w czymś takim nie widziałam. i jeszcze te włosy spod pachy...Nie nie, dziekuję. Odpowiedz Link
karka831 Re: nie kręcą mnie kamizelki i koszulki na ramiąc 03.12.08, 14:21 Dla mnie osobiście, totalnie niemęskie. Zdecydowanie jestem na nie dla ramiączek u facetów. :) Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: nie kręcą mnie kamizelki i koszulki na ramiąc 03.12.08, 14:24 karka831 napisała: > Dla mnie osobiście, totalnie niemęskie. Zdecydowanie jestem na nie dla ramiącze > k > u facetów. :) a kamizelki? teraz jeszcze mi się skojarzyły z takimi tłuściutkimi misiami maskotkami w niedopiętych kamizelkach :) Odpowiedz Link
karka831 Re: nie kręcą mnie kamizelki i koszulki na ramiąc 03.12.08, 14:30 A kamizelka to zależy jaka i u kogo. Zupełnie inaczej wygląda u takiego 'tłustego misia', a inaczej u faceta mającego nietypowy, łączony styl np. elegancki z domieszką sportowego. Odpowiedz Link
zwroclawianka Re: nie kręcą mnie kamizelki i koszulki na ramiąc 03.12.08, 14:32 faceta mającego nietypowy, łączony styl np. > elegancki z domieszką sportowego. to ja tego nietypowego i tak wolę bez kamizelki :) Odpowiedz Link
funny_game Re: nie kręcą mnie kamizelki i koszulki na ramiąc 03.12.08, 14:53 A takie mocno naciągnięte skarpety do krótkich spodenek? Odpowiedz Link
niski.oktan Re: nie kręcą mnie kamizelki i koszulki na ramiąc 03.12.08, 17:04 Czy my się znamy??? Odpowiedz Link
mala_mee Re: nie kręcą mnie kamizelki i koszulki na ramiąc 03.12.08, 15:11 Mnie też nie. Chłop by musial się wrócić przebrać. Jeżeli chodzi o kamizelki to koszmar takie gajerkowe i wędkarskie. Puchowe razem ze swetrem są OKi. Odpowiedz Link
thank_you Re: nie kręcą mnie kamizelki i koszulki na ramiąc 03.12.08, 20:38 Łeee, koszulku na ramiączkach kojarzą mi się z takimi białymi, prążkowanymi menelówkami, upaćkanymi musztardą i keczupem i z facetem rozwalonym na kanapie z piwem w łapie. Fuj :D Odpowiedz Link
grassant Re: nie kręcą mnie kamizelki i koszulki na ramiąc 04.12.08, 08:28 thank_you napisała: > Łeee, koszulku na ramiączkach kojarzą mi się z takimi białymi, prążkowanymi men > elówkami, upaćkanymi musztardą i keczupem i z facetem rozwalonym na kanapie z p > iwem w łapie. Fuj :D a znasz li Powolniaka? Odpowiedz Link
thank_you Re: nie kręcą mnie kamizelki i koszulki na ramiąc 03.12.08, 20:39 A kamizelki, takie sportowe są ok. Garniturowe... cholera.. przecież nie chodzi się w samych kamizelkach, po to jest marynarka :-) Odpowiedz Link
autume Re: nie kręcą mnie kamizelki i koszulki na ramiąc 03.12.08, 21:26 thank_you napisała: > A kamizelki, takie sportowe są ok. Garniturowe... cholera.. przecież nie chodzi > się w samych kamizelkach, po to jest marynarka :-) Odpowiedz Link
silic Co wy wiecie o mężczyznach w koszulkach .... 04.12.08, 01:04 na ramiączkach.... Że niby jacyś nie tacy ? A to co ? imagecache2.allposters.com/images/pic/54/039_64182~Bruce-Willis-Posters.jpg Odpowiedz Link
autume Teraz to się Im podkoszuliki nie podobają... 04.12.08, 08:46 ... a przedtem : "KOCHANIE" było :(( Odpowiedz Link
sundry Re: nie kręcą mnie kamizelki i koszulki na ramiąc 04.12.08, 09:58 Poleczmy się razem,dla mnie kamizelka to strój od 55 lat wzwyż,a podkoszulek stanowi wymarzony duet z piwnym brzuchem solidnego kalibru. Odpowiedz Link
baba_krk Re: nie kręcą mnie kamizelki i koszulki na ramiąc 04.12.08, 10:37 a taki podkoszulek w drodze na plażę, jak żar się z nieba leje; albo jak taki pan w kosza gra w środku lata? yhmm ja tam jestem bardziej tolerancyjna :D Odpowiedz Link
baba_krk przypomnieli mi się szybcy i wściekli 04.12.08, 10:56 i z tego wszystkiego tolerancja całą mnie wypełniła :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: przypomnieli mi się szybcy i wściekli 04.12.08, 12:11 Kochana Ines, przynajmniej Ty mnie rozumiesz :D podwójny mlask za fotę poniżej Odpowiedz Link
i.nes Re: przypomnieli mi się szybcy i wściekli 04.12.08, 12:17 Ha! Bo jeśli idzie o Vina to ja mogę dłuuuugo :DDD Odpowiedz Link
autume Re: przypomnieli mi się szybcy i wściekli 04.12.08, 12:20 i.nes napisała: > Ha! Bo jeśli idzie o Vina to ja mogę dłuuuugo :DDD > "Po ulicy biegnie Murzyn, taki czarny, taki duży..." Odpowiedz Link
i.nes Re: przypomnieli mi się szybcy i wściekli 04.12.08, 12:21 autume napisał: > "Po ulicy biegnie Murzyn, > taki czarny, taki duży..." no i? Odpowiedz Link
autume Re: przypomnieli mi się szybcy i wściekli 04.12.08, 12:22 i.nes napisała: > no i? > Pewnie go gonią... Odpowiedz Link
baba_krk Re: przypomnieli mi się szybcy i wściekli 04.12.08, 12:25 Nie dziwię się :D A widziałaś zdjęcia z sesji Hugh J., które pokazał piesek? Mniam mniam www.pudelek.pl/artykul/13883/najseksowniejszy_mezczyzna_roku/ I nikt mi nie wmówi, że takie podkoszulki są okropne :P Odpowiedz Link
i.nes Re: przypomnieli mi się szybcy i wściekli 04.12.08, 12:29 baba_krk napisała: > A widziałaś zdjęcia z sesji Hugh J. ooo matko z córką!!! majtki mam na głowie :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: przypomnieli mi się szybcy i wściekli 04.12.08, 12:33 jeszcze??!!!! ja już swoje zdarłam :D:D:D Odpowiedz Link