Dodaj do ulubionych

szukam chłopa

09.12.08, 22:19
bo mam dość tych wszystkich ciamciaczków co to matki polki potrzebuja. Są
jeszcze jacyś przy których można poczuć się kobietą?
Obserwuj wątek
    • wilowka Re: szukam chłopa 09.12.08, 22:23
      mam ale nie oddam :)
      Sama se szukaj. :)
      • tupp Re: szukam chłopa 09.12.08, 22:25
        w takim razie sio mi stad:P
    • gapuchna Re: szukam chłopa 09.12.08, 22:23
      Nie ma.
      Oszczędź sobie czasu i wysiłku szukania...
      • tupp Re: szukam chłopa 09.12.08, 22:25
        ale koleżanka wyżej znalazła... to moze jednak spadnie mi z nieba prosto do
        mojego łóżka:)
        • gapuchna Re: szukam chłopa 09.12.08, 22:37
          Jak spadnie to uważaj - towar wybrakowany i przeterminowany. Wiem, co mówię.
          • thank_you Re: szukam chłopa 09.12.08, 22:48
            Jaki to jest przeterminowany?
            • catthe Re: szukam chłopa 09.12.08, 22:53
              Przeterminowany to może taki zgorzkniały cynik co już zbyt długo
              chodzi, chodzi po tym świecie i tylko czasem z kimś bywa? I nie umie
              się już zapalić do miłości ani do ładnych słów co się je wypowiada
              czule wieczorami przed zaśnięciem. O.
              • thank_you Re: szukam chłopa 09.12.08, 22:57
                Że niby wiek jest wyznacznikiem tego, co wyżej opisałaś? No way..
                • catthe Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:05
                  thank_you napisała:

> Że niby wiek jest wyznacznikiem tego, co wyżej opisałaś? No way..

Nieee. W ogóle o wieku nie pomyślałam.
                  • thank_you Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:09
                    zbyt długo chodzi, chodzi po tym świecie <---
                    • catthe Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:16
                      thank_you napisała:

> zbyt długo chodzi, chodzi po tym świecie <---
                      • thank_you Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:21
                        Mhm, tutaj możesz mieć rację, ale oczywiście nie w 100%, bo zawsze znajdzie się
                        jakiś wybryk natury ;-)

Po poście gapuchny przed oczami stanął mi satyr.. :-)
                      • lupus76 Re: szukam chłopa 10.12.08, 09:09
                        To jest zużycie, a nie przeterminowanie.
            • gapuchna Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:25
              Za długo trzymany w warunkach cieplarnianych.
              • thank_you Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:28
                Myślisz, że każdego da się zepsuć?
                • gapuchna Re: szukam chłopa 10.12.08, 00:06
                  Czy każdego da się zepsuć? Ależ skąd..... wszyscy są już zepsuci i sfermentowani.
            • lupus76 Re: szukam chłopa 10.12.08, 09:02
              To taki ze śmierdzącym nabiałem (jak jest już mocno przeterminowany)
    • thank_you Re: szukam chłopa 09.12.08, 22:27
      Są, jasne że są.
      A potem budzisz się z tego słodkiego snu ;-)
    • myshorrek Re: szukam chłopa 09.12.08, 22:34
      ja tez szukam. tzn. niby nie, a jednak.....
    • liisa.valo Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:01
      Znam trzech.
      Jeden zajęty, drugi to nie wiem, a na trzeciego sama sieci zapuszczam.
      • thank_you Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:03
        A skąd wiesz jaki będzie w łóżku? Ten trzeci? Elfiątko nasze forumowe?
        • liisa.valo Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:07
          Ty se ne boj, ja to sprawdzę.
          Poza tym Tuppcia nie mówi na razie o łóżku, a o czuciu się jak kobieta, a ja się
          przy nim czuję jak kobieta właśnie. A jego odczuwam moimi nozdrzami jako
          mężczyznę, a nie coś co w spodniach łazi.
          • thank_you Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:11
            Że niby nie chce czuć się kobietą także w łóżku? Doświadczenie mi mówi, że jeśli
            średnio jest w łóżku to i średnio w życiu...i gdzie tu jest miejsce na czucie
            się prawdziwą kobietą?
            • liisa.valo Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:13
              Dobrze, ale ja nie o tym. Z tego co wiem, łóżko jest zazwyczaj potem, a jak
              siedząc koło niego nie czuję się kobietą, to do łóżka nie dojdzie. Dlatego,
              Thank you, nie zaczynaj od końca.
              • thank_you Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:17
                Wiesz co Liisa, chyba Ci zazdroszczę :D Ile najdłużej rozmawiałaś z Elfem? :-)
                • liisa.valo Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:20
                  Nie wiem, szczęśliwi czasu nie liczą. Ale wiem, że jak po tej rozmowie wróciłam
                  do domu, dostałam od współlokatorki opierdal, że myślała, że mnie gdzieś
                  zamordowali i zakopali :D Wróciłam faktycznie po nocy.

A co do kwestii łóżkowych... cóż, nie wiem jak ty, ale ja nie zaczynam
                  znajomości od sprawdzania, czy z danym facetem mi dobrze w łóżku :P
                  • thank_you Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:23
                    Oj Liisa, nie sil się na złośliwość :-) Nie tędy droga :-)

Chodzi mi o to, że jesteś przed pierwszą randką z facetem i już czujesz się przy
                    nim jak kobieta... nie wiedząc o nim praktycznie nic, zamieniając z nim
                    praktycznie tylko kilka słów. Życzę Tobie szczęścia i oby okazał się taki, jak
                    go sobie wyobraziłaś. Ja tylko wiem, że życie często weryfikuje te nasze
                    wyobrażenia, niekoniecznie z korzyścią dla nas..
                    • liisa.valo Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:30
                      Ale ja się nie silę na złośliwość, naprawdę... nie wiem, gdzie ją zobaczyłaś,
                      ale jej tam nie ma.

A "czuć się jak kobieta" niekoniecznie jest zjawiskiem damsko-męskim, randkowym,
                      związkowym itd. Dla mnie to jest zjawisko dużo szersze niż powiązanie tego z
                      zakochiwaniem się, randkowaniem, uprawianiem seksu, itd. To nie chodzi o randkę,
                      całowanie się, związek, mój Boże, to nawet nie chodzi o Elfa. I przyczepiłaś się
                      akurat tego Elfa, a zauważ, że ja napisałam, że znam trzech facetów przy których
                      czuję się jak kobieta, więc dlaczego wybrałaś tylko tego? Jest jeszcze dwóch
                      pozostałych, przy których czuję się jak kobieta.
                      Czuję się jak kobieta, kiedy słyszę szczery i nietuzinkowy komplement (od tych
                      3, bo oni umieją to zrobić w sposób nie sztuczny, a szczery i taki, że zaczynam
                      w to wierzyć). Czuję się jak kobieta, kiedy się ubiorę jakoś seksownie i widzę w
                      oczach tego faceta, że jemu się to też podoba. Czuję się jak kobieta, kiedy
                      facet mi niesie ciężką torbę, kiedy Bartek mi kupuje kwiatka jak wie, że mam
                      doła, kiedy mi facet podaje płaszcz. I ja nie mówię tu o jednorazowych
                      incydentach, że jakiś facet w pociągu się zorientuje. Mówię o tym, że są faceci,
                      którzy taki szacunek i umiłowanie dla tej kobiecości mojej mają w sobie na co
                      dzień, którzy widzą mnie jako taką "słabą - silną - piękną" płeć. I znam trzech
                      takich, więc odczep się od Elfa i moich randek, których nie było, bo to wcale
                      nie o to chodzi.
                      No! :-)
                      • thank_you Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:36
                        Przecież ja się jeszcze nie przyczepiłam, to i nie mam od czego się odczepiać :-)

Ja po prostu czuję się kobietą bez tych wszystkich przygwizdów :-)
                        • liisa.valo Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:38
                          No, widzisz, a ja nie :)
                          Ja potrzebuję zachwytu w oczach, przepuszczenia w drzwiach, itd. (połączonego
                          oczywiście z zapachem fajnych perfum, ładnymi majtkami i błyszczykiem moim
                          iskrzącym :)
                          • thank_you Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:40
                            Jaki to "błyszczek"? :D
                            • liisa.valo Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:42
                              Taki z Inglota, prawie bezbarwny, tzn. w naturalnym kolorze, ale ma takie fajne
                              iskrzące drobinki, które sprawiają, że usta mają kolorek naturalny, tak
                              intrygująco iskrzący :]
                              • thank_you Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:46
                                Swego czasu miałam błyszczykomanię, teraz jestem wierna kilku firmom :-)
                                • thank_you Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:47
                                  Ale oczywiście sprawdzę ten Twój :D
                                  • baba_krk Thank OT 09.12.08, 23:48
                                    coś wiadomo w sprawie sobotniej lokalizacji?
                                    • thank_you Re: Thank OT 09.12.08, 23:58
                                      Nie mogłam się dzisiaj zebrać i tam podjechać, ale jutro koło 11 wybiorę się do
                                      Szparki i zarezerwuję. Nie powinno być raczej problemu :-)
                                      • baba_krk Re: Thank OT 09.12.08, 23:59
                                        A na jakiej to ulicy? Bo coś czuję, że będę musiała sobie mapkę przygotować,
                                        żeby jakoś trafić :P
                                        • thank_you Re: Thank OT 10.12.08, 00:18
                                          Plac Trzech Krzyży. Jak chcesz, to możemy się umówić i razem pójść. To ode mnie
                                          też niedaleko :D
                                          • baba_krk Re: Thank OT 10.12.08, 00:28
                                            Ja będę na Nowym Świecie... i póki co to nie wiem jak się to ma do krzyży :>
                                            • thank_you Re: Thank OT 10.12.08, 00:40
                                              No właśnie od Placu Trzech Krzyży zaczyna się Nowy Świat, a konkretnie od Książęcej.
    • 2szarozielone Re: szukam chłopa 09.12.08, 23:25
      Są. Znam kilku. Brata. Kuzyna. Mego eksa jednego. Kumpla mojego i zarazem miłość
      niespełnioną ;) No i obecnego kochanka, który do tego stopnia nie potrzebuje
      matki polki, ze aż mnie to wkurwia - no bo jednak trochę mógłby potrzebować.
      Więc uważaj, o czym marzysz, bo czasem marzenia się spełniają ;]
    • funny_game Re: szukam chłopa 10.12.08, 00:23
      Są, ale obaj zajęci.
    • cookie_monsterzyca Re: szukam chłopa 10.12.08, 00:31
      znam dwóch. obai zajęci w tym jeden przeze mnie :)
    • silic Re: szukam chłopa 10.12.08, 02:03
      Skoro szukasz mężczyzny by poczuć się kobietą to z ciebie baba jest zwykła.
    • trollik.morski Kolejna noc mija, 10.12.08, 07:48
      a ty wciąż niczyja:/
      Przyjmij wyrazy współczucia:(
    • voker Re: szukam chłopa 10.12.08, 08:38
      znamy wymagania, a co dajesz od siebie? :)
    • karka831 Re: szukam chłopa 10.12.08, 08:41
      Są, na pewno są. Jedna rada: nie szukaj na siłę.
    • puszysta_gimnazjalistka Re: szukam chłopa 10.12.08, 08:51
      Polansuj się solidnie a zlecą się jak pszczoły do miodu :P
    • lupus76 Re: szukam chłopa 10.12.08, 09:00
      Ale nie będzie Ci przeszkadzało, że kilka innych pań też czuje się kobietą przy
      tym mężczyźnie? ;P
    • conena Re: szukam chłopa 10.12.08, 09:02
      prawdziwe mężczyzny jakie znam to mój Tata i mój narzeczony - ale od obu trzymaj
      się z daleka, ok? ;)
      • conena Re: szukam chłopa 10.12.08, 09:03
        aha, jeszcze Kopernik.
        • conena Re: szukam chłopa 10.12.08, 09:03
          cholera, omyliłam się, pszaszam, Kopernik wiadomo jest dwuznaczny - chodziło mi
          o Borynę oczywiście.
          • karka831 Re: szukam chłopa 10.12.08, 09:04
            No właśnie. Przecież Kopernik była kobietą. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka