heart_of_ice 14.12.08, 00:25 Ja tez poprosze jakis prezent!:) Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertrada Re: List do mico.why.a;) 14.12.08, 00:27 Ja się dopiszę. Miałam wszakże zostać wybatożona rózgą. Odpowiedz Link
mico.why Re: List do mico.why.a;) 14.12.08, 00:59 bertrada napisała: > Ja się dopiszę. Miałam wszakże zostać wybatożona rózgą. Tak, tak, pamiętam. (((: Odpowiedz Link
funny_game Re: List do mico.why.a;) 14.12.08, 00:30 P. S. Jak założysz jeszcze jeden wątek, Miko, to Cię w kominie zatrzasnę! Odpowiedz Link
mico.why Re: List do mico.why.a;) 14.12.08, 00:31 funny_game napisała: > P. S. Jak założysz jeszcze jeden wątek, Miko, to Cię w kominie zatrzasnę! Za późno. :D Będę zakładał nowe. Każdy w osobnym, ale dajcie mi trochę czasu. :P Odpowiedz Link
mico.why Re: List do mico.why.a;) 14.12.08, 00:32 mico.why napisał: > Każdy w osobnym, ale dajcie mi trochę czasu. :P Chociaż może to bez sensu, bo się dyskusja rozdrobni. Pomyślę. Odpowiedz Link
funny_game Re: List do mico.why.a;) 14.12.08, 00:34 Zastanów się, bo jestem bliska dodania Cię do niewidocznych :F Odpowiedz Link
mico.why Re: List do mico.why.a;) 14.12.08, 00:36 funny_game napisała: > Zastanów się, bo jestem bliska dodania Cię do niewidocznych :F Mnie się nie da dodać. Zresztą, przecież wczoraj się jeszcze lubiliśmy... :P Odpowiedz Link
funny_game Re: List do mico.why.a;) 14.12.08, 00:44 Widzisz jak wszystko się szybko potrafi zmienić? "It's beyond my control" :F Odpowiedz Link
mico.why Re: List do mico.why.a;) 14.12.08, 00:50 > "It's beyond my control" :F Miodzio. Już wiem co dostaniesz. Ale to jutro, bo dziś Miki zmęczony i trochę zajęty śnieżynkami. :P Odpowiedz Link
mico.why Re: List do mico.why.a;) 14.12.08, 00:59 mico.why napisał: > > > "It's beyond my control" :F Znalazłem. Fajne. Ale jednak poczekasz do jutra. :D Odpowiedz Link
i.nes Re: List do mico.why.a;) 14.12.08, 10:53 funny_game napisała: > "Control" Joy Division na winylu? nieee, ja myślę, że on Ci da albo samego Malkovicha, albo którąś z jego peruk :DDD Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: List do mico.why.a;) 14.12.08, 00:34 Mico, zajrzalam w twoja sygnaturke. Uwazam, ze powinienes skorygowac wiek o jakies 8 lat:) a najlepiej o 8 i pol;) Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
mico.why Re: List do mico.why.a;) 14.12.08, 00:38 > Uwazam, ze powinienes skorygowac wiek o jakies 8 lat:) a najlepiej o 8 i pol;) Ale że w którą stronę? Ostatnio planowałem się odmłodzić, ale Mikołaj musi być stary, no. Aaa, już wiem w którą stronę. Dodałem sobie. Się wypchaj, wtedy żadna śnieżynka mnie nie zechce. :D Odpowiedz Link