funny_game 21.12.08, 18:39 Oglądasz czasem MTV Two? Np., jak teraz sobie leci rozrywkowy dokument o historii Heavy Metalu? A w przerwie reklamy Dolce & Gabbana i płatków śniadaniowych? :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: Wiarus! 21.12.08, 19:48 niestety teraz nie mam dostępu do tv :P zresztą jeśli to o iron maiden lub metallice,to żadna strata dla mnie Odpowiedz Link
funny_game Re: Wiarus! 21.12.08, 19:53 Nie tylko. Było i Black Sabbath i inne, jak się należy. Skończyli na początkach trashu, nie wiem, kiedy ciąg dalszy. Bardzo rozrywkowy i MTVwiowy dokumencik, ale zabawny :) Odpowiedz Link
wiarusik Re: Wiarus! 21.12.08, 19:58 jak będzie o początkach traszu,to mnie zawołaj :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Wiarus! 21.12.08, 20:01 Dooobrze :F A widziałeś Global Metal i wcześniejszy dokument tego antropologa? Ooooo, to kiks es! Zajebiście zrobiony, widać, że koleś to kocha i się tego nie boi. Polecam, jak masz osła, se ściągnąć. Odpowiedz Link
wiarusik Re: Wiarus! 21.12.08, 20:05 muł to nie osioł :P zobaczy się,niech tylko znajdę miejsce na dysku bo wiesz... Odpowiedz Link
wiarusik Re: Wiarus! 21.12.08, 20:11 nie stawiaj mnie przed trudnymi wyborami nie teraz gdy moc truchleje :\ Odpowiedz Link