dziewczyna-milleniusza 08.01.09, 21:36 Macie ochotę zagrać dziś ze mną i z mężem(moim) w kalambury? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Re: Kalambury 08.01.09, 21:38 > Macie ochotę zagrać dziś ze mną i z mężem(moim) w kalambury? Zaraz, zaraz, a czy ja mam coś do powiedzienia? :P Odpowiedz Link
dziewczyna-milleniusza Re: Kalambury 08.01.09, 21:42 milleniusz napisał: > Zaraz, zaraz, a czy ja mam coś do powiedzienia? :P A będziesz mówił po polsku? Bo odkąd zacząłeś czytać literaturę francuską w oryginale coraz rzadziej mówisz do mnie w naszym ojczystym języku. Gotowy do gry?-;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Kalambury 08.01.09, 21:51 > A będziesz mówił po polsku? Pewnie. Zresztą francuski jest już passé. Teraz zgłębiam podstawy hiszpańskiego, bo Baba obiecała przywieźć z wycieczki chicę latinę. > Gotowy do gry?-;) Nosek Ci się przesunął. Czy tam oczki. :D Przed 23.oo? Odpowiedz Link
dziewczyna-milleniusza Re: Kalambury 08.01.09, 21:57 milleniusz napisał: > Pewnie. Zresztą francuski jest już passé. Teraz zgłębiam podstawy hiszpańskiego > , > bo Baba obiecała przywieźć z wycieczki chicę latinę. Ja Ci dam chicę latinę. Jak do 23:00 nie naprawisz tego cholernego, kapiącego kranu to dziś znów śpisz na kanapie. Rozumiemy się? A z Babą też sobie porozmawiam. > > Gotowy do gry?-;) > > Nosek Ci się przesunął. Czy tam oczki. :D To przez Ciebie. > Przed 23.oo? Ale co? Znów sami we dwoje? To się robi nudne :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Kalambury 08.01.09, 22:00 > Ale co? Znów sami we dwoje? To się robi nudne :P No dlatego chica latina wydaje się być niezbędna. Nie rób scen. Polubicie się. A z Babą pogadaj, żeby potem kłótni nie było, że się nie podoba, czy coś. :D Odpowiedz Link
dziewczyna-milleniusza Re: Kalambury 08.01.09, 22:21 konstancja.wilde napisała: > ej to jest śmieszne? serio? Konstancjo, nie musisz brac udziału w rozmowie pomiędzy mną a Milleniuszem. Nie musisz też tego czytać. Możesz w tym czasie zająć się tym co lubisz-seksem albo forumowym lansem. Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link
lacido Re: Kalambury 08.01.09, 22:22 aż nie mogłam oprzeć jakaś Ty wspaniałomyślna że na to pozwalasz <lol> Odpowiedz Link
dziewczyna-milleniusza Re: Kalambury 08.01.09, 22:30 lacido napisała: > aż nie mogłam oprzeć > > jakaś Ty wspaniałomyślna że na to pozwalasz <lol> Jakaś Ty niedomyślna, że nie zrozumiałaś sensu. Troche lol a trochę nie. Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Kalambury 08.01.09, 22:23 ja się pytam, bo nie wiem. jestem dzisiaj zmęczona i nie rozumiem żartów. idę robić to co lubię - spać. niech ci się darzy równie złośliwie. Odpowiedz Link
dziewczyna-milleniusza Re: Kalambury 08.01.09, 22:33 konstancja.wilde napisała: > ja się pytam, bo nie wiem. jestem dzisiaj zmęczona i nie rozumiem > żartów. idę robić to co lubię - spać. > niech ci się darzy równie złośliwie. Mnie się nie pytaj co ma Ciebie śmieszyć bo jak czasem czytam co piszesz to mocno czuję, że mamy mało podobne gusta. Dobranoc. Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Kalambury 08.01.09, 22:34 odmienne gusta to nic złego. bycie śmiertelnie poważnym i owszem. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Kalambury 08.01.09, 22:38 > odmienne gusta to nic złego. bycie śmiertelnie poważnym i owszem. Ej, nie kłóćcie się, proszę. :) Odpowiedz Link
konstancja.wilde Re: Kalambury 08.01.09, 22:41 ja się nie kłócę. odzywam się grzecznie. nie rozumiem zabawy w inne nicki, nabiera się wtedy sztucznej odwagi. Odpowiedz Link
dziewczyna-milleniusza Re: Kalambury 08.01.09, 22:46 konstancja.wilde napisała: > ja się nie kłócę. odzywam się grzecznie. nie rozumiem zabawy w inne > nicki, nabiera się wtedy sztucznej odwagi. No właśnie nie rozumiesz, tutaj tkwi problem. Z 8n ostatnio też nie zrozumiałaś. Nie ma mowy o żadnej sztucznej odwadze jeśli wszyscy w koło wiedzą kto zacz a inny nick nie kryje się z innym nickiem. A teraz jak już tak zazdrośnie skoczyłaś w ten wątek to powiedz to Millemu, który ma tu jeszcze trzy inne nicki. Tak sobie, żeby się czasem pobawić i nie być śmiertelnie poważnym. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Kalambury 08.01.09, 22:55 dziewczyna-milleniusza napisała: > A teraz jak już tak zazdrośnie skoczyłaś w ten wątek to powiedz to > Millemu, który ma tu jeszcze trzy inne nicki. Ej, rodzinnych sekretów się nie zdradza. :P Zresztą mam tylko dwa, w tym jeden dawno nie używany, a drugi powołany do życia przy okazji świąt, z czym mam nawiasem mówiąc lekkiego kaca, bo nie dokończyłem roboty. Z pewnych przyczyn zewnętrznych, że tak zamotam. :) Odpowiedz Link
lacido Re: Kalambury 08.01.09, 23:04 jaki z tego wniosek sami zabawiacze cudzym kosztem :/ Odpowiedz Link
dziewczyna-milleniusza Re: Kalambury 08.01.09, 22:44 konstancja.wilde napisała: > odmienne gusta to nic złego. bycie śmiertelnie poważnym i owszem. O to to. Ja ktoś tak serio traktuje forum to potem tak ma. Odpowiedz Link
bertrada Re: Kalambury 08.01.09, 21:55 > ... ze mną i z mężem(moim) O! To jest i mąż. ;D Odpowiedz Link
dziewczyna-milleniusza Re: Kalambury 08.01.09, 21:59 bertrada napisała: > > ... ze mną i z mężem(moim) > > O! To jest i mąż. ;D Jest. Bardzo się z Milleniuszem lubią. Wszyscy pochodzimy z dużych miast, mamy wyższe wykształcenie i dlatego jesteśmy otwarci na nowoczesny model bliskich relacji ;) Odpowiedz Link
dziewczyna-milleniusza Re: Kalambury 08.01.09, 22:15 kitek_maly napisała: > > Ha! Wiedziałam, że to Ty. ;-PP :D Nie marudź tylko chodź na kurnik. Idziesz? Mała rundka do 250? Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Kalambury 08.01.09, 22:19 Nie marudzę, tylko ogłaszam triumf. ;-P Oraz oraz, nie bardzo mi się chce. Namęczonam. :-( Odpowiedz Link
dziewczyna-milleniusza Re: Kalambury 08.01.09, 22:29 kitek_maly napisała: > > Nie marudzę, tylko ogłaszam triumf. ;-P > Oraz oraz, nie bardzo mi się chce. Namęczonam. :-( :D Wiedziałam, że będziesz wiedzieć;) Oraz oraz-szkoda, że zmęczonasz;) Jak tylko mi się uda zalogować do poczty to wpadnę na czat. Odpowiedz Link