bertrada 25.02.09, 23:25 www.4active.com/download/czesio_nawiguje_w_syngio.mp3 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz A wiecie że 26.02.09, 15:48 Jakby zainstalować taki głos w nawigacji to by się z pewnością lepiej sprzedawała? No może nie jako podstawowy, ale dodatkowy. Ile można słuchać tych bezpłciowych panienek które mówią, że jeszcze 1000 metrów, a potem zakręt w prawo, tylko że za 1000 metrów już nie ma drogi, a pole, a po prawej jest jeziorko. A Czesio by podsumował "o kułwa, pomyliłem się, soły, umiecie pływać?". :D Odpowiedz Link
bertrada Re: A wiecie że 26.02.09, 15:55 Ale to jest do kupienia, tylko w jakiejś limitowanej serii. ;D Odpowiedz Link
milleniusz Re: A wiecie że 26.02.09, 15:57 bertrada napisała: > Ale to jest do kupienia, tylko w jakiejś limitowanej serii. ;D No z Czesiem na stałe, to bym nie kupił. Ale z Czesiem jako opcja, to czemu nie. :D Odpowiedz Link
llatarnik Re: A wiecie że 26.02.09, 22:02 milleniusz napisał: > Jakby zainstalować taki głos w nawigacji to by się z pewnością lepiej > sprzedawała? No może nie jako podstawowy, ale dodatkowy. Ile można słuchać tych > bezpłciowych panienek które mówią, że jeszcze 1000 metrów, a potem zakręt w > prawo, tylko że za 1000 metrów już nie ma drogi, a pole, a po prawej jest > jeziorko. A Czesio by podsumował "o kułwa, pomyliłem się, soły, umiecie pływać? > ". :D Głos w samochodowym GPS mam od wieeelu lat. Na szczęście traktuję go z przymrużeniem oka... www.youtube.com/watch?v=nfBjla6rgG4 Odpowiedz Link