Dodaj do ulubionych

Czterdzieści i cztery

26.02.09, 19:48
A liczbą jego było czterdzieści i cztery. Kto wie czyja to liczba? :]
Obserwuj wątek
    • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 19:55
      Twój numer buta ;)
      • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 19:56
        razzmatazzy napisała:

> Twój numer buta ;)

Nie, strzelaj dalej. :)
        • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 20:02
          No nie mów, że Twoje IQ? :DD
          • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 20:51

> No nie mów, że Twoje IQ? :DD

Nieee. No rozczarowujecie mnie. To z dzisiejszych newsów. :P
            • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:05
              Dzisiaj jestem tabula rasa jeśli chodzi o newsy. Myślałam, że to lanserski wątek ;)
              • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:17
                razzmatazzy napisała:

> Dzisiaj jestem tabula rasa jeśli chodzi o newsy. Myślałam, że to lanserski
                > wątek ;)

Jak każdy. Ale ten dotyczył naszego dobroczyńcy, który uzbierał tyle milionów.
                Dopuściłem się drobnej manipulacji, gdyż albowiem zamiast "i" powinen być
                przecinek, ale wtedy mniej literacko by się kojarzyło.
                • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:20
                  Już doczytała, no i fajnie, że tyle zebrał :)
                  Licencia poetica pozwala na takie manipulacje, gorzej gdybyś był księgowym ;)
                  • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:25
                    razzmatazzy napisała:

> Już doczytała, no i fajnie, że tyle zebrał :)

Fajnie. I tak ładnie, mesjańsko się ta cyfra kojarzy. Cód, miód, malina. I
                    oprócz tego, że sobie kpię, to też się cieszę, spoko. :D

> Licencia poetica pozwala na takie manipulacje, gorzej gdybyś był księgowym ;)

O, kreatywni księgowi mają największe wzięcie. Fakt, że czasem trzeba swoje
                    odsiedzieć, ale nie ma nic za darmo. Gdzie lody się kręci tam pustym dzbanem i
                    Salamon nie zaspokoi (dłużników).
                    • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:28
                      milleniusz napisał:

> Fajnie. I tak ładnie, mesjańsko się ta cyfra kojarzy. Cód, miód, malina. I
                      > oprócz tego, że sobie kpię, to też się cieszę, spoko. :D

Oki :)

> Gdzie lody się kręci tam pustym dzbanem i
                      > Salamon nie zaspokoi (dłużników).

Nie mów o lodach, bo jestem na diecie!
                      • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:32

> Nie mów o lodach, bo jestem na diecie!

Ale dawno nie jadłem w sumie. Nie kupuję, bo zawsze się obawiam, że się rozkleją
                        w tych okropnych kolejkach do kas. Ja chcę loda!
                        • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:34
                          milleniusz napisał:

>
                          > Ja chcę loda!

McMille, ale może trochę bardziej subtelnie? :D
                          • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:35
                            > > Ja chcę loda!
                            > McMille, ale może trochę bardziej subtelnie? :D

Tu jest forum! Tu albo się je, albo się jest jedzonym. :D
                            • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:36
                              Aha, czyli skoro ja chwilowo nie jem, to zostanę pożarta? :D
                              • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:41
                                razzmatazzy napisała:

> Aha, czyli skoro ja chwilowo nie jem, to zostanę pożarta? :D

Na to wychodzi. A ja wciąż chcę loda! :D
                                • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:44
                                  To chociaż pograj wstępnie, może ktoś się zdecyduje :D
                                  • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:48
                                    razzmatazzy napisała:

> To chociaż pograj wstępnie, może ktoś się zdecyduje :D

Nie no, zasady i konwenanse to ja znam. Ale nigdzie nie powiedziałem, że chce mi
                                    się ich używać. Zresztą, tu jest forum, nie Wersal. :D
                                    • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:51
                                      Dziś jesteś maczo? To jakaś zmiana imidżu na wiosnę? ;)
                                      • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:54
                                        razzmatazzy napisała:

> Dziś jesteś maczo? To jakaś zmiana imidżu na wiosnę? ;)

Co chwilę zmieniam. Tylko każdy z nich jest jakiś pyskaty strasznie. Jak mi się
                                        uda przepoczwarzyć w baranka, to ogłoszę święto. Ale baranka to szybko wilki by
                                        zagryzły. I wilczyce. :P
                                        • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:56
                                          Coś się nie możesz zdecydować.
                                          Człowiek barankowi wilkiem, nie da się ukryć ;)
                                          • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:28
                                            razzmatazzy napisała:

> Coś się nie możesz zdecydować.

Czasem. :)

> Człowiek barankowi wilkiem, nie da się ukryć ;)

Wilczycą... :D
                                            • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:33
                                              Wolałbyś żmije i skorpiony? ;)
                                              • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:37
                                                Czy Ciebie da się zagadać? :P
                                                • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:40
                                                  A próbowałeś kiedyś? :D
                                                  • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:41
                                                    razzmatazzy napisała:

> A próbowałeś kiedyś? :D

No najwyraźniej nie. Chyba mi się wydawało. :P
                                                  • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:42
                                                    Nie trać nadziei :P
                                                  • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:46
                                                    razzmatazzy napisała:

> Nie trać nadziei :P

Podobno ona umiera ostatnia. Ale to znaczy, że już jakiś czas nie żyję. :D
                                                  • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:50
                                                    Mam reanimować? :D
                                                  • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:51
                                                    razzmatazzy napisała:

> Mam reanimować? :D

Usta - usta?
                                                  • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:56
                                                    Myślałam o defibrylatorze, żeby trochę podgrzać atmosferę ;)
                                                  • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:58
                                                    razzmatazzy napisała:

> Myślałam o defibrylatorze, żeby trochę podgrzać atmosferę ;)

A nie, to w takim razie ja się sam zreanimuję. :P
                                                  • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 23:02
                                                    Jak Bond? Bo ustami sam to chyba nie dasz rady ;)
                                                  • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 23:09
                                                    razzmatazzy napisała:

> Jak Bond? Bo ustami sam to chyba nie dasz rady ;)

Do lustra? Nie dam rady? Albo z taką gumową lalą, w szkole średniej mieliśmy
                                                    taką i trzeba było ją dmuchać. Ale z nią to chyba nie, bo dość pasywna była.
                                                    Więc do lustra! Oczywiście, że dam radę.
                                                  • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 23:12
                                                    Ty to jednak jesteś forumowym ekshibicjonistą - przyznajesz się do dmuchania
                                                    gumowej lali w szkole średniej! :D
                                                  • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 23:19
                                                    razzmatazzy napisała:

> Ty to jednak jesteś forumowym ekshibicjonistą - przyznajesz się do dmuchania
                                                    > gumowej lali w szkole średniej! :D

No. Co więcej, to było obowiązkowe, a jak się ją dobrze nadmuchało i wymasowało,
                                                    to kwiliła że już można przestać. Ale wolę naturalne. :D
                                                  • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 23:24
                                                    To było jakieś liceum profilowane? :D
                                                  • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 23:28
                                                    razzmatazzy napisała:

> To było jakieś liceum profilowane? :D

A i owszem, ale nie o takim profilu jak myślisz. Normalne zajęcia z
                                                    Przysposobienia Obronnego. Rzucaliśmy też granatami chyba (niestety bez
                                                    nadzienia, więc nie wybuchały). Ale dmuchanie lali było najzabawniejsze w sumie. :)
                                                  • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 23:31
                                                    Jak granatami to chyba ogrodnicze? :D

(drzewko się zepsuło w tym wątku :/ )
                                                  • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 23:34

> (drzewko się zepsuło w tym wątku :/ )

Nie, nasyciło się po prostu i nie odbija dalej w prawo. A że się przeplotło - bo
                                                    to są dwie różne gałązki w których dyskutujemy.
                                                  • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 23:36
                                                    No wiem, ale głupio to wygląda. :/
                                                  • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 23:40
                                                    razzmatazzy napisała:

> No wiem, ale głupio to wygląda. :/

Zapłaczmy nad tym. :P
                                                  • razzmatazzy PS 26.02.09, 23:18
                                                    I nie groź mi w tamtym wątku! :P
                                                  • milleniusz Re: PS 26.02.09, 23:20
                                                    razzmatazzy napisała:

> I nie groź mi w tamtym wątku! :P

Jak mi nie odpowiesz to Ci zrobię akcję podnoszenia wartości merytorycznej. Ona
                                                    będzie raczej nieskuteczna, ale za to widowiskowa. :D
                                                  • razzmatazzy Re: PS 26.02.09, 23:25
                                                    O nie, nie ugnę się przed szantażem. Możesz sobie liczyć :P
                                                  • milleniusz Re: PS 26.02.09, 23:27
                                                    razzmatazzy napisała:

> O nie, nie ugnę się przed szantażem. Możesz sobie liczyć :P

Dobra, pójdźmy na kompromis. Odpisz mi cokolwiek - na przykład "odpieprz się",
                                                    tym sposobem ja zachowam twarz, a owca będzie cała. I nie będzie Ci musiała
                                                    zrobić bałaganu w wątku. Owca, baranek, czy tam wilk, już się gubię. :P
                                                  • razzmatazzy Re: PS 26.02.09, 23:29
                                                    Według życzenia - <zmysłowym szeptem>: odpieprz się!!! :D
                                                  • milleniusz Re: PS 26.02.09, 23:32

> Według życzenia - <zmysłowym szeptem>: odpieprz się!!! :D

Ale tam. :P
                                                  • razzmatazzy Re: PS 26.02.09, 23:34
                                                    NIE.

Zepsułeś mi wątek, jak już ma ponad 100 to się do niczego nie nadaje :(
                                                  • milleniusz Re: PS 26.02.09, 23:44

> Zepsułeś mi wątek, jak już ma ponad 100 to się do niczego nie nadaje :(

Podałem Ci receptę jak to rozwiązać. Możesz mi podziękować. TAM. :P
                                                  • razzmatazzy Re: PS 26.02.09, 23:46
                                                    Mój drogi - tą samą receptę dostałam już od Ineski, nawet w lepszej wersji, bo
                                                    na 300 postów, więc nic z tego :))
                                                  • milleniusz Re: PS 26.02.09, 23:47
                                                    razzmatazzy napisała:

> Mój drogi - tą samą receptę dostałam już od Ineski, nawet w lepszej wersji, bo
                                                    > na 300 postów, więc nic z tego :))

Nie, właśnie moja jest lepsza, bo 200 to rozsądny kompromis (300 już się za
                                                    długo wyświetla). Ale widzę, że Ty nie lubisz kompromisów. Nie będę z Tobą
                                                    negocjował więc! :P
                                                  • razzmatazzy Re: PS 26.02.09, 23:50
                                                    Bo ja nie negocjuję z szantażystami! Teraz się nie wybielaj!
                                                  • milleniusz Re: PS 26.02.09, 23:52
                                                    razzmatazzy napisała:

> Bo ja nie negocjuję z szantażystami! Teraz się nie wybielaj!

To nie był żaden szantaż. A tak co uzyskasz? Ani ja nie odzyskam twarzy, ani Ty
                                                    wątku. Widzisz, a gdybyśmy od początku rozmawiali jak ludzie rozumni, to można
                                                    by tego uniknąć. :P
                                                  • razzmatazzy Re: PS 26.02.09, 23:53
                                                    Zmieniłam ustawienia wątku i jesteś na topie. Ale to chwilowe :D

Lepiej wątek jeden stracić niż twarz, tak mi się wydaje ;)
                                                  • milleniusz Re: PS 26.02.09, 23:54
                                                    razzmatazzy napisała:

> Zmieniłam ustawienia wątku i jesteś na topie. Ale to chwilowe :D

Zmień sobie, żeby Ci się wyświetlało 200, mówię Ci.

> Lepiej wątek jeden stracić niż twarz, tak mi się wydaje ;)

Iii. To maska. Jedna z wielu. Założę sobie inną, nawet lepszą, bo mniej
                                                    uciążliwą dla otoczenia. :D
                                                  • razzmatazzy Re: PS 26.02.09, 23:57
                                                    milleniusz napisał:

> Zmień sobie, żeby Ci się wyświetlało 200, mówię Ci.

Przetestuję obie wersje.

>
                                                    > Iii. To maska. Jedna z wielu. Założę sobie inną, nawet lepszą, bo mniej
                                                    > uciążliwą dla otoczenia. :D

Np. Milleniusz2 :D

O, i ustąpiłeś w tamtym wątku - czyli potrafisz (ja nie :)
                                                  • milleniusz Re: PS 26.02.09, 23:58
                                                    > Np. Milleniusz2 :D

Nie, nie. Milleniusz jest jeden. Ogłoszę, że od teraz jestem słodki i miły. Albo
                                                    coś. Tak naprawdę robiłem to już wielokrotnie. :D
                                                  • razzmatazzy Re: PS 27.02.09, 00:00
                                                    Masz rację, to już było. Nuuuuuda! :P
                                                  • milleniusz Re: PS 27.02.09, 00:02
                                                    razzmatazzy napisała:

> Masz rację, to już było. Nuuuuuda! :P

Dobra, czas zamykać ten panel dyskusyjny, bo się zbliżamy do Twojej magicznej
                                                    liczby. Zresztą, i tak chyba piszesz nie na temat. :P
                                                  • razzmatazzy Re: PS 27.02.09, 00:06
                                                    milleniusz napisał:

> Zresztą, i tak chyba piszesz nie na temat. :P

Późno już,m to i literówki robisz: powinno być 'piszę' :P
                                                  • milleniusz Re: PS 27.02.09, 00:07

> > Zresztą, i tak chyba piszesz nie na temat. :P
                                                    >
                                                    > Późno już,m to i literówki robisz: powinno być 'piszę' :P

No. A komu kocioł przyganiał w tym znanym przysłowiu? :D
                                                  • razzmatazzy Re: PS 27.02.09, 00:09
                                                    No wiem wiem, sama się uśmiałam, garnku :DD
                                                  • razzmatazzy Re: PS 27.02.09, 00:20
                                                    Dobiję Ci wątek do 100 i zmykam :)

Miłych snów o lalach :DD
                                                  • milleniusz Re: PS 27.02.09, 00:41
                                                    razzmatazzy napisała:

> Dobiję Ci wątek do 100 i zmykam :)
                                                    > Miłych snów o lalach :DD

Zrobiło się 101, ktoś jeszcze się wkradł, zaraz sprawdzę, czy się nada do
                                                    trójkąta. :D Oraz kolorowych. :P
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 20:16
      Czterdzieści i cztery, coś koło tego mam pustych butelek pod zlewem.
      • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 20:20
        Uff... można na Ciebie liczyć - nie jestem najgorsza ;)
        • puszysta_gimnazjalistka Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 20:25
          Dużo pustych butelek to na tym forum norma, ja też nie jestem najgorszy.
          • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 20:27
            To kto posiada obecnie żółtą koszulkę lidera?
            • puszysta_gimnazjalistka Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 20:30
              Dobre pytanie, trzeba Bertę poprosić o wątek alkoholowy z sondą, kto, ile, co,
              jak często itp.
              • razzmatazzy Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 20:33
                Prawda nas wyzwoli ;)
                O właśnie, przypomniałeś mi, że miałam zagłosować!
    • qw994 Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:00
      Legionu? :)
      • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:03
        qw994 napisała:

> Legionu? :)

No nie, nie. :)
      • qw994 Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:06
        Ha, ha, pomyliło mi się z tym:
        pl.wikipedia.org/wiki/Legion_(posta%C4%87_biblijna)
        Ponoć to pierwszy przypadek opisanej osobowości wielorakiej :)
    • lounger Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:01
      Ja myślałam że tak patriotycznie o nasz kochany naród Ci chodzi i
      naszych kochanych romantycznych ... Z drugiej strony Owsiaka można
      pod to podciągnąć też.
      • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:05
        lounger napisała:

> Z drugiej strony Owsiaka można pod to podciągnąć też.

O, oczywiście, że Owsiaka można. Juruś nasz! Czterdzieści zebrał milionów,
        przecinek cztery. :)

Możesz sobie wybrać nagrodę, ale jakąś symboliczną, bo kryzys jest i tak dalej.
        Wiesz, rozumiesz. :]
        • lounger Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:07
          W takim razie poprzestanę na funduszu remontowym - jeśli kryzys to
          nowe M sobie daruję. Może być?
          • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:26
            lounger napisała:

> W takim razie poprzestanę na funduszu remontowym - jeśli kryzys to
            > nowe M sobie daruję. Może być?

A coś bardziej symoblicznego? Jak na przykład prawie nieużywany znaczek pocztowy
            z wizerunkiem królowej brytyjskiej Elżbiety chyba drugiej?
            • lounger Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:37
              Ale z której strony to "prawie"? I czy królowa posiada pieczątkę
              zamiast korony?
              • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:45
                lounger napisała:

> Ale z której strony to "prawie"? I czy królowa posiada pieczątkę
                > zamiast korony?

No z obu. Z jednej jest trochę używany klej (być może obśliniony, ale to nie
                wiem), a z drugiej jest trochę jakby pieczątka, takie falki, ale nie na
                wszystkich. A koronę ma na każdym.

Nawiasem mówiąc jakiś czas temu widziałem reportaż chyba w National Geographic o
                tym jak było robione zdjęcie do tego znaczka. To jakiś najsłynniejszy profil,
                czy coś, ma z 50 lat. Znaczy nie sam znaczek, których zresztą mam trochę - one
                po prostu od tego czasu się nie zmieniły, tylko nominały (literkowe takie) i
                kolory się zmieniają.
                • lounger Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:57
                  milleniusz napisał:
                  > być może obśliniony,

miejmy nadzieję że nadawca używał tej maszynerii do moczenia
                  znaczków ;)

>
                  To jakiś najsłynniejszy profil,
                  > czy coś, ma z 50 lat

czyli i wartość sentymentalna i materialna ( w zamyśle kiedyś) jest
                  • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:28
                    O, to ten:

https://postalheritage.org.uk/exhibitions/machin/images/slide6photographicalternative/hedgecoe4.jpg

> czyli i wartość sentymentalna i materialna ( w zamyśle kiedyś) jest

Wartość sentymalną ewentualnie do zawartość kopert możnaby odnieść. Ale one już
                    dość stare są. A wartości materialnej nie mają żadnej (bo są niedość stare
                    jednak). :)
                    • lounger Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:33
                      Kiedyś jednak będą dość stare - to będzie spadek po mnie dla mych
                      pra pra pra. I w ten oto sposób majętni będą. Sentymentalne koperty
                      zostawię w spokoju - nie mieszam się do wspomnień.
    • cookie_monsterzyca Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:09
      Kaliber ! :)
      • etwas-geheimnis Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 21:40
        www.bankier.pl/wiadomosc/Robert-Gwiazdowski-A-imie-jego-czterdziesci-i-cztery-1895132.html
    • funny_game Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:05
      milleniusz napisał:

> A liczbą jego było czterdzieści i cztery. Kto wie czyja to liczba? :]

Kalibra.
      • i.nes Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:16
        funny_game napisała:

> milleniusz napisał:
        >
        > > A liczbą jego było czterdzieści i cztery. Kto wie czyja to
        > liczba? :]
        >
        > Kalibra.

O! Dobrze gada!
        • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:30
          > > Kalibra.
          > O! Dobrze gada!

Niedobrze, niedobrze, ani koliber, ani tamto, no, to tamto. :P
    • i.nes Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:19
      stawiam na ruten ;P
      • i.nes bramka numer dwa to: 26.02.09, 22:37
        Liczba Ferriera :)
    • funny_game Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:41
      Dywizjon 44.
      Rudy 44.
      44 pancernych.
      Rambo 44.
      Alibaba i 44 rozbójników.
      Baśnie 44 i jednej nocy.
      Alternatywy 44.
      • i.nes Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:42
        funny_game napisała:

> Dywizjon 44.
        > Rudy 44.
        > 44 pancernych.
        > Rambo 44.
        > Alibaba i 44 rozbójników.
        > Baśnie 44 i jednej nocy.
        > Alternatywy 44.

zapomniałaś jeszcze "Moda na sukces" odcienk 44 do potęgi 44-tej ;)
      • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:42
        W tym wątku już padła prawidłowa odpowiedź. Rozwiń se. :P
        • lounger Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:45
          milleniusz napisał:

> W tym wątku już padła prawidłowa odpowiedź. Rozwiń se. :P
          Nawet nagroda główna padła ;)
        • i.nes Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:45
          milleniusz napisał:

> W tym wątku już padła prawidłowa odpowiedź. Rozwiń se. :P

Owsiak. Phi. Też mi temat na wątek :PPP
          • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:50
            > Owsiak. Phi. Też mi temat na wątek :PPP

Dlatego spokojnie możemy się skupić na innych wersjach. Podoba mi się koncepcja
            odcinka Mody na sukces numer 44^44, zaraz niech policzę... Mam. W pewnym
            przybliżeniu to jest odcinek 2,0507738235606100536452056091724e+72.

Nie mam siły by przeliczyć to na "sezony", ale to chyba nie za kadencji naszego
            gatunku wyświetlą. Nawet zdecydowanie nie.
            • i.nes Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:55
              milleniusz napisał:

> Nie mam siły by przeliczyć to na "sezony", ale to chyba nie za
              > kadencji naszego gatunku wyświetlą. Nawet zdecydowanie nie.

trzeba by zadzwonić do Charliego Eppesa, pewnie by to w pamięci wyliczył ;)
              • i.nes Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 23:13
                obliczyłam, że ten odcinek pokażą w sobotę :D
                • milleniusz Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 23:21
                  i.nes napisała:

> obliczyłam, że ten odcinek pokażą w sobotę :D

Ej, niezła jesteś. Szacun. :D
                  • i.nes Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 23:22
                    milleniusz napisał:

> i.nes napisała:
                    >
                    > > obliczyłam, że ten odcinek pokażą w sobotę :D
                    >
                    > Ej, niezła jesteś. Szacun. :D

no ba! :D
      • lounger Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 22:44
        Królewna śnieżka i 44 krasnoludków
        • i.nes Re: Czterdzieści i cztery 26.02.09, 23:27
          lounger napisała:

> Królewna śnieżka i 44 krasnoludków

uch, ciężkie życie musiała mieć laska ;D
    • whereisnemo Re: Czterdzieści i cztery 27.02.09, 00:32
      milleniusz napisał:

> A liczbą jego było czterdzieści i cztery. Kto wie czyja to liczba? :]

Zapamiętałem, bo to mój imiennik:) Mickiewicz jak nic:)

Chociaż, z tego co pamiętam, to jest to zapisanie imienia w jakiś tam sposób
      (hebrajski czy ki kij:) i to na dodatek od tyłu, gdzie samogłoski się jakoś nie
      liczą.
    • simon_r łobama 27.02.09, 08:55
      każdy to wie
    • simon_r Re: Czterdzieści i cztery 27.02.09, 08:57
      Tego co ma oba w baraku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka