cookie_monsterzyca 02.03.09, 13:57 mała trójkolorowa szafeczka : fotoforum.gazeta.pl/3,0,1687406,2,2.html nieco większa choć nadal trójkolowa z bajzlem : fotoforum.gazeta.pl/3,0,1687407,2,3.html zdjęcia be bo szit z komórki :/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Fany , choć tó :) 02.03.09, 14:06 A Ty możesz coś z tymi meblami robić, czy właściciel się zdenerwuje? Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Fany , choć tó :) 02.03.09, 14:10 no myślę, że mogę :) współlokatorka miała dużo gorsze więc je wywaliła i kupiła sobie nowe , na zasadzie ,że je potem zostawi albo da kasę i pozwolili jej , więc jak ja w moje paskudztwa zaingeruję trochę to też nie powinni się burzyć :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Fany , choć tó :) 02.03.09, 14:12 A wywalenie i kupno nowych nie wchodzą w grę, prawda? Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Fany , choć tó :) 02.03.09, 14:19 hehe, mo chęci jak najbardziej są ale na chwilę obecną drastyczny brak funduszy :) muszę tą biel zlikwidować i nie zauważać tego jakie one są koślawe ;) Odpowiedz Link
milleniusz Jak widzę tę paskudną ortografię 02.03.09, 16:17 To mam ochotę puścić pawia. I puszczam pawia. Proszę państwa, oto paw! Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Jak widzę tę paskudną ortografię 02.03.09, 16:26 Przestań się czepiać. Może ktoś też puszcza pawia, jak codziennie czyta jak piszesz 'och, jestem dziś troszkę ironiczny i cyniczny', 'och, jestem dziś kąśliwy' itd, tylko tego nie mówi. :-P Bo jest tolerancyjny. :-P Ty też bądź! Odpowiedz Link
milleniusz Re: Jak widzę tę paskudną ortografię 02.03.09, 16:31 kitek_maly napisała: > Ty też bądź! Nie będę, zawsze można mnie zwymyślać. Przyjmę to z godnością. :P Albo i bez. :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Jak widzę tę paskudną ortografię 02.03.09, 16:35 Bądź. Bo nie chciałabym Cię zwymyślać. ;-P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Jak widzę tę paskudną ortografię 02.03.09, 16:42 > Bądź. Bo nie chciałabym Cię zwymyślać. ;-P Ależ wymyślaj. :] Zresztą, naprawdę się trochę ograniczam. Nie czepiłbym się, gdyby to było w środku wątku, no ale mi się rzuciło tym tytułem na oczy. Poza tym mam ładnego pawia. :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Jak widzę tę paskudną ortografię 02.03.09, 16:48 > Ależ wymyślaj. :] Przecież piszę, że nie chcę. :-) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Jak widzę tę paskudną ortografię 02.03.09, 16:53 > Przecież piszę, że nie chcę. :-) A, no dobrze. Bo ja też wolę nie być zwymyślany, jeśli miałbym wybór. :) Odpowiedz Link
stedo Re: Jak widzę tę paskudną ortografię 02.03.09, 18:19 milleniusz napisał: Poza > tym mam ładnego pawia. :D A to Twój osobisty, czy parkowy?:) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Jak widzę tę paskudną ortografię 02.03.09, 18:59 > A to Twój osobisty, czy parkowy?:) Nie, nie, ten to w ogóle znaleziony w necie. Osobistego też mam, ale nie chciało mi się wrzucać do fotoforum. :) Odpowiedz Link
catthe Re: Jak widzę tę paskudną ortografię 02.03.09, 16:39 kitek_maly napisała: > > Przestań się czepiać. > Może ktoś też puszcza pawia, jak codziennie czyta jak piszesz 'och, jestem dziś > troszkę ironiczny i cyniczny', 'och, jestem dziś kąśliwy' itd, tylko tego nie > mówi. :-P Bo jest tolerancyjny. :-P Ty też bądź! :DD Aleś mu pojechała, temu kąśliwemu narcyzowi. Temu ironicznegomu i cynicznemu pawiowi. Będzie ciąg dalszy? Pokłócicie się? Pobiegnę po chipsy! Odpowiedz Link
milleniusz Re: Jak widzę tę paskudną ortografię 02.03.09, 16:44 > Będzie ciąg dalszy? Pokłócicie się? Pobiegnę po chipsy! A Ty kiedy w telewizorku wystąpisz? Bo też chciałbym się przygotować. :P Odpowiedz Link
catthe Re: Jak widzę tę paskudną ortografię 02.03.09, 17:17 milleniusz napisał: > A Ty kiedy w telewizorku wystąpisz? Bo też chciałbym się przygotować. :P Spokojnie, sie dowiesz w swoim czasie:P Słyszałam o jednym panu co napisał w liście do pani Wojtczak, że zawsze na jej dyżur w tv bierze prysznic, czesze się i zakłada odświętną koszulę. Mam nadzieję, że zrobisz Ty to samo. A nawet więcej! Odpowiedz Link
milleniusz Re: Jak widzę tę paskudną ortografię 02.03.09, 18:52 catthe napisała: > Mam nadzieję, że zrobisz Ty to samo. A nawet więcej! A Ty myślisz, że ja do Ciebie tu teraz nieoprysznicowany na przykład rozmawiam? No chyba się nafoszę! :P Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Jak widzę tę paskudną ortografię 02.03.09, 16:50 > Będzie ciąg dalszy? Pokłócicie się? To się okaże. ;-) > Pobiegnę po chipsy! Mi też przynieś. Odpowiedz Link
catthe Re: Jak widzę tę paskudną ortografię 02.03.09, 17:18 kitek_maly napisała: > > > Będzie ciąg dalszy? Pokłócicie się? > > To się okaże. ;-) Czekam czekam! I nagrywam. A potem se bede odtwarzać wiele razy! > > Pobiegnę po chipsy! > > Mi też przynieś. Aktorzy nie jedzą w trakcie! Tylko publiczność może. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Jak widzę tę paskudną ortografię 02.03.09, 16:27 Oraz - ładnego masz pawia. :-P Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Jak widzę tę paskudną ortografię 02.03.09, 19:00 oh Milleniószó, nie nerwój śję :) Przećerz i tak "ó" itp jest dórzo mniej nisz było :) a paw piękny :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Jak widzę tę paskudną ortografię 02.03.09, 19:03 Ała! Nawet tego nie przeczytałem całego! Idę pozgrzytać zębami. :P Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Jak widzę tę paskudną ortografię 02.03.09, 19:08 :P nie zgrzytaj, brrrr :/ Odpowiedz Link