milleniusz 05.03.09, 13:12 Tak tylko chciałem Wam przypomnieć, że mamy dwa trupy wiszące na szpilkach - może by ktoś z Was pociągał za sznureczki, bo mi się nie chce. W końcu to Wasze trupy. :P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Re: Trupy na szpilkach :] 05.03.09, 13:18 bertrada napisała: > Mamy też demokrację. ;P Niedziałającą. :P Zresztą, ok, i w demokracji mamy też prawo do wypowiedzi. Obawiam się, że nie przestanę zwracać Wam uwagi na niedorzeczność takiego postępowania. Nie zgadzam się, żeby wątek w którym piszą dwie osoby wisiał tam na górze. Odpowiedz Link
bertrada Re: Trupy na szpilkach :] 05.03.09, 13:22 Ale te wątki nie są od pisania w nich tylko od oglądania i słuchania. ;P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Trupy na szpilkach :] 05.03.09, 13:30 bertrada napisała: > Ale te wątki nie są od pisania w nich tylko od oglądania i słuchania. ;P Ale od miesiąca piszą w nich tylko dwie-trzy osoby. W obu. I oni też rozpracowali ankiety, więc tam średnio należałoby się wynikami kierować (chociaż widzę, że jestem w mniejszości). I teraz mi powiedz - kto czyta te wątki w których nic się nie dzieje, oprócz tych trzech osób tam piszących, co i tak nie piszą? Odpowiedz Link
llatarnik Re: Trupy na szpilkach :] 05.03.09, 17:22 milleniusz napisał: > bertrada napisała: > > > Ale te wątki nie są od pisania w nich tylko od oglądania i słuchania. ;P > > Ale od miesiąca piszą w nich tylko dwie-trzy osoby. W obu. I oni też > rozpracowali ankiety, więc tam średnio należałoby się wynikami kierować (chocia > ż > widzę, że jestem w mniejszości). > > I teraz mi powiedz - kto czyta te wątki w których nic się nie dzieje, oprócz > tych trzech osób tam piszących, co i tak nie piszą? Aż tak bardzo mi na tych wątkach nie zależy, Milleniuszu. Uwierz, że lepiej bawiłem się szukając ciasteczka, niż śledząc wyniki sondaży. Pozostaną na szpilce, to czasem coś wkleję, nie pozostaną, to też będzie dobrze. Teraz tam nic nie wklejam, bo nie chcę zaogniać sytuacji, chcę poczekać aż wszystko przycichnie i naprawdę nie zamierzam niczego na siłę forsować. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Trupy na szpilkach :] 05.03.09, 17:41 Wydaje się, że w większości masz rację. Spuszczę trochę powietrza i zobaczę co dalej. ;) Odpowiedz Link
milleniusz Nikt? 05.03.09, 14:04 Nikt nie chce pociągnąć za sznureczka? No nie rozczarowujcie mnie. :P 17 osób chciało trzymać ten wątek, a od miesiąca piszą tylko dwie. Gdzie jest ta piętnastka? Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Nikt? 05.03.09, 14:16 Ja się nie wpisuję, ale śledzę uważnie i zawsze, jak pojawi się coś nowego to zaglądam, do wszystkich trzech. Słucham i oglądam filmiki z Youtube, ściągam co fajniejsze obrazki, zaglądam do linków z wątku Berty, ale nie nie przychodzi mi nic ciekawego do głowy, co mogłabym sama dodać, więc siedze cicho. Nie ilość się liczy, a jakość. Nie przeszkadza mi, że na szpilach jest mały ruch, ja coś się pojawia, korzystam :P A te wątki nie są do gadania, tylko do linkowania fajnych rzeczy, więc trudno spodziewac się w nich takiego ruchu, jak w standardowym wątku o penisie. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Nikt? 05.03.09, 14:18 Sorki, ale jesteś nieobiektywna, bo jeden z tych "wontków" jest Twój. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Nikt? 05.03.09, 14:23 nexstartelescope napisała: > O! przez to tracę prawo do głosu? Nie. Tylko mówię, że jesteś nieobiektywna. :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Nikt? 05.03.09, 20:53 Aha, bo moim marzeniem i celem nr 1 w życiu jest jak najdłuższe utrzymywanie się mojego wątala na szpili :D Odpowiedz Link
juz_niedlugo_wiosna Re: Nikt? 05.03.09, 21:02 nie zapominaj o 1500 czytających-niepiszących ;) Odpowiedz Link