Dodaj do ulubionych

sally hansen

18.07.05, 12:59
Czesc dziewczyny:-) Mam pytanie-mianowicie gdzie mozna zakupic krem Sally
Hansen i ktory rodzaj najlepiej wybrac do rozjasnienia wloskow na plecach i
brzuchu?I czy zostaja rozjasnione plamy na skorze?Dziki i pozdrawiam;-)
Obserwuj wątek
    • justysia25 Re: sally hansen 12.08.05, 22:55
      Witajcie
      Kupiłam w sklepie internetowym perfumeria coś tam (w googlach trzeba wpisać
      hasło sally hansen) zapłaciłam z przesyłką 45 zeta. Rozjaśniłam włosy na rękach
      i brzuchu, mam zamiar zrobić to też na pośladkach i na dole pleców.
      Po zmyciu preparatu miałam jasną skórę na rękach (robiłam to wieczorem przed
      spaniem) ale rano było wszystko ok - nie wiem po jakim czasie wyrównał się
      kolor. Chyba lepiej teraz wyglądają moje ręce - przynajmniej z daleka nie widać
      tych ciemnych włosów. Nie zdobyłam się na depilację rąk (bo się w jakiś sposób
      do nich przyzwyczaiłam) i chyba już z nimi zostanę do końca życia. Nogi
      oczywiście regularnie i inne partie ciała również :(
      Pozdrawiam i polecam ten rozjaśniacz
      • kana24 Re: sally hansen 23.09.05, 21:27
        Cześć...mam całkiem spore doświadczenie z tymi produktami :-)
        Krem ten można kupić w dobrych sklepach kosmetykami,ale zazwyczaj takich,które
        sprzedają kosmetyki najlepszych marek,-najwięcej jest ich w dobrych centrach
        handlowych-tam zawsze jest taki sklep dobrze zaopatrzony,ale jest też dostępny w
        perfumeriach empiku :-)myslę,że w każdym,który ma stoisko z
        kosmetykami.......-kupowałam to w kilku miastach ,zatem myślę,że jest to produkt
        obecny :-)
        Nawet gdybyś miała trzymać ten krem dłużej niż jest to napisane na
        opakowaniu(zazwyczai jak ma się bardzo ciemne włosy,to wtedy dobrze jest troszkę
        dłużej go potrzymać...-nie podrażni bardziej,ponieważ wysycha i zaczyna
        odpadać....),....na pewno nie rozjaśni skóry :-)..nawet jeśli początkowo
        będziesz miała takie wrażenie,że jest jaśniejsza :-)ale to chyba dlatego,ze
        włosy są jasne :-)
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka