megi_21 18.07.05, 12:59 Czesc dziewczyny:-) Mam pytanie-mianowicie gdzie mozna zakupic krem Sally Hansen i ktory rodzaj najlepiej wybrac do rozjasnienia wloskow na plecach i brzuchu?I czy zostaja rozjasnione plamy na skorze?Dziki i pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justysia25 Re: sally hansen 12.08.05, 22:55 Witajcie Kupiłam w sklepie internetowym perfumeria coś tam (w googlach trzeba wpisać hasło sally hansen) zapłaciłam z przesyłką 45 zeta. Rozjaśniłam włosy na rękach i brzuchu, mam zamiar zrobić to też na pośladkach i na dole pleców. Po zmyciu preparatu miałam jasną skórę na rękach (robiłam to wieczorem przed spaniem) ale rano było wszystko ok - nie wiem po jakim czasie wyrównał się kolor. Chyba lepiej teraz wyglądają moje ręce - przynajmniej z daleka nie widać tych ciemnych włosów. Nie zdobyłam się na depilację rąk (bo się w jakiś sposób do nich przyzwyczaiłam) i chyba już z nimi zostanę do końca życia. Nogi oczywiście regularnie i inne partie ciała również :( Pozdrawiam i polecam ten rozjaśniacz Odpowiedz Link
kana24 Re: sally hansen 23.09.05, 21:27 Cześć...mam całkiem spore doświadczenie z tymi produktami :-) Krem ten można kupić w dobrych sklepach kosmetykami,ale zazwyczaj takich,które sprzedają kosmetyki najlepszych marek,-najwięcej jest ich w dobrych centrach handlowych-tam zawsze jest taki sklep dobrze zaopatrzony,ale jest też dostępny w perfumeriach empiku :-)myslę,że w każdym,który ma stoisko z kosmetykami.......-kupowałam to w kilku miastach ,zatem myślę,że jest to produkt obecny :-) Nawet gdybyś miała trzymać ten krem dłużej niż jest to napisane na opakowaniu(zazwyczai jak ma się bardzo ciemne włosy,to wtedy dobrze jest troszkę dłużej go potrzymać...-nie podrażni bardziej,ponieważ wysycha i zaczyna odpadać....),....na pewno nie rozjaśni skóry :-)..nawet jeśli początkowo będziesz miała takie wrażenie,że jest jaśniejsza :-)ale to chyba dlatego,ze włosy są jasne :-) pozdrawiam Odpowiedz Link